- 9 Ekim 2025
- 104
- 105
- 18
- Konu Sahibi baharinadasi
-
- #2.081
Kesinlikle, zaten 7 yumurtayı duyunca seviniyor insan, sonra genetik incelemede 6’sı eleniyor biri Alfa olarak süreci güçlü bir şekilde tamamlıyor. 1 e düşmesinin sebebi bu. En güçlü olan kalıyor. Bu da kayıp değil aksine sağlıklı bir başlangıç demektir. Doktorum bana ilerde ağlayacağına en başında üzül daha iyidir demişti.O yüzden genetik yapmadan transfer olunması benimde içime sinen birşey değildi.Benim de 5aa ileride derecede sorunlu döndü mesela pgt den. Yaptırmamış olsaydım ilk o transfer edilecekti. İnsanlar biraz da maddi kısmını düşünüyorlar da tekrar tekrar transfer ücreti ödemek hem maddi hem manevi daha yorucu.
Biz 1500 Euro Ödemiştik.Pgt ucreti ne kadar oluyor
Canım sen 16 ekimde olmamış mıydın transferi 8. gün oluyor bugün. Ben de 17 sinde oldum çünkü yakınız diye aklımda kalmış.arkadaşlar dayanamayıp bugün kan verdim ve sonuçtransfer 9. günündeydim 3. gün embiriyosu çift
Eki Görüntüle 3663641
Embriyo başına 305 dolar ödemiştik Temmuz ayındaPgt ucreti ne kadar oluyor
Bizim senle de çok yakın benim de 17 ekim 2 adet 3. gün cıkmadı idrar testindeAyy hadi hayırlı olsun benim de 16 Ekim transferi 2 adet 3. Gün embriyosu inşallah bize de nasip olur hayırlısı ile
benim hiç olmadı ama poz alan arkadaşlarda hep olmuş.Tüp bebek transferi sonrası ayak üşümesi yaşayan oldu mu?
Evet oldu ayaklarımın uçları çok üşüyorduTüp bebek transferi sonrası ayak üşümesi yaşayan oldu mu?
Sürekli olmuyor 1 saat anlık geliyor sonra bitiyorbenim hiç olmadı ama poz alan arkadaşlarda hep olmuş.
Sonuç ne oldu peki ?Evet oldu ayaklarımın uçları çok üşüyordu
Moralim bozulur diye ben test yapmıyorum beklerim sorun değil tek korkum adet günüm test gününden önceBizim senle de çok yakın benim de 17 ekim 2 adet 3. gün cıkmadı idrar testinde
Pozitif canım çok şükür inşallah seninkide pozitif olurSonuç ne oldu peki ?
Amin canın dün sabah oldu şimde şimdi oldu böyle 1. 2 saat falan oluyor akşam olunca da sıkıntı basıyor anlamadımPozitif canım çok şükür inşallah seninkide pozitif olur
Nasip canım herkesin belirtileri farkli oluyor inşallah gönlünce olurAmin canın dün sabah oldu şimde şimdi oldu böyle 1. 2 saat falan oluyor akşam olunca da sıkıntı basıyor anlamadım
AminNasip canım herkesin belirtileri farkli oluyor inşallah gönlünce olur
Transferd3n once iyiydim aslinda transferden geldikten sonra ayaklarım ısınmadı yorgan altından çıkamadım ama kayinvalidenjn ev biraz soğuk olduğu için de olabilirTüp bebek transferi sonrası ayak üşümesi yaşayan oldu mu?
İnsan bir belirti arıyor. Bende 22 ekimde transfer oldum transfer gunu ve dün biraz karnımda gerginlik oldu şimdi hiç bir ses yok karin kasik belde . Bugün başımda ağrı var . İnşallah içimizde büyüyor kök salıyordur minik canlarimiz .Amin canın dün sabah oldu şimde şimdi oldu böyle 1. 2 saat falan oluyor akşam olunca da sıkıntı basıyor anlamadım
Sonucunuz ne oldu ?Transferd3n once iyiydim aslinda transferden geldikten sonra ayaklarım ısınmadı yorgan altından çıkamadım ama kayinvalidenjn ev biraz soğuk olduğu için de olabilirgerçi benden başka da kimse üşümüyor.
Benimde 9 tane embriyom oluşmuştu 5. Güne giden. Bu transferimde ilk denemem 4Aa tek embriyo transfer edildi ve burdan okuyup dra pgtyi sormustum bana gerek gormemisti ve bugub beta sonucum 12. 2 gun sonra tekrar test vermemi söyledi ilaclara devam dedi ama hic umudum yok kesin kimyasal oldu zaten daha onceki kendiliginden kimyasilim vardi bunu bile bile neden pgt gerek yok dersin… geriye 8 tane donmus embriyom var iyi kalitelerde var ama pgtsiz çözülüp tekrar pgt yaptıran var mı? Allahım yardım et…Kesinlikle, zaten 7 yumurtayı duyunca seviniyor insan, sonra genetik incelemede 6’sı eleniyor biri Alfa olarak süreci güçlü bir şekilde tamamlıyor. 1 e düşmesinin sebebi bu. En güçlü olan kalıyor. Bu da kayıp değil aksine sağlıklı bir başlangıç demektir. Doktorum bana ilerde ağlayacağına en başında üzül daha iyidir demişti.O yüzden genetik yapmadan transfer olunması benimde içime sinen birşey değildi.
Bende 22 de oldum transferİnsan bir belirti arıyor. Bende 22 ekimde transfer oldum transfer gunu ve dün biraz karnımda gerginlik oldu şimdi hiç bir ses yok karin kasik belde . Bugün başımda ağrı var . İnşallah içimizde büyüyor kök salıyordur minik canlarimiz .
sağolun çok teşkkür ederimAyy hadi hayırlı olsun benim de 16 Ekim transferi 2 adet 3. Gün embriyosu inşallah bize de nasip olur hayırlısı ile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?