- 9 Ekim 2025
- 102
- 105
- 18
- Konu Sahibi baharinadasi
-
- #2.101
AminBenimde 9 tane embriyom oluşmuştu 5. Güne giden. Bu transferimde ilk denemem 4Aa tek embriyo transfer edildi ve burdan okuyup dra pgtyi sormustum bana gerek gormemisti ve bugub beta sonucum 12. 2 gun sonra tekrar test vermemi söyledi ilaclara devam dedi ama hic umudum yok kesin kimyasal oldu zaten daha onceki kendiliginden kimyasilim vardi bunu bile bile neden pgt gerek yok dersin… geriye 8 tane donmus embriyom var iyi kalitelerde var ama pgtsiz çözülüp tekrar pgt yaptıran var mı? Allahım yardım et…
Öncelikle inşallah bu miniğiniz kimyasal değildir ve sağlıkla büyümeye devam ederBenimde 9 tane embriyom oluşmuştu 5. Güne giden. Bu transferimde ilk denemem 4Aa tek embriyo transfer edildi ve burdan okuyup dra pgtyi sormustum bana gerek gormemisti ve bugub beta sonucum 12. 2 gun sonra tekrar test vermemi söyledi ilaclara devam dedi ama hic umudum yok kesin kimyasal oldu zaten daha onceki kendiliginden kimyasilim vardi bunu bile bile neden pgt gerek yok dersin… geriye 8 tane donmus embriyom var iyi kalitelerde var ama pgtsiz çözülüp tekrar pgt yaptıran var mı? Allahım yardım et…
İlaçlara devam etmek istemiyorum artık yani 10. Gün beta 12 çıkıp burdan kimyasal olmayan bir örnek var mı?Benimde 9 tane embriyom oluşmuştu 5. Güne giden. Bu transferimde ilk denemem 4Aa tek embriyo transfer edildi ve burdan okuyup dra pgtyi sormustum bana gerek gormemisti ve bugub beta sonucum 12. 2 gun sonra tekrar test vermemi söyledi ilaclara devam dedi ama hic umudum yok kesin kimyasal oldu zaten daha onceki kendiliginden kimyasilim vardi bunu bile bile neden pgt gerek yok dersin… geriye 8 tane donmus embriyom var iyi kalitelerde var ama pgtsiz çözülüp tekrar pgt yaptıran var mı? Allahım yardım et…
Benim oldu ilk gunTüp bebek transferi sonrası ayak üşümesi yaşayan oldu mu?
Öncelikle inşallah bu miniğiniz kimyasal değildir ve sağlıkla büyümeye devam eder
Bazı merkez yapıyor bunu ama bazı merkezler de embriyo zarar görür endişesiyle kabul etmiyorlar.sepide arkadaşımız sanırım yaptırmıştı.k
Cok teşekkür ederimÖncelikle inşallah bu miniğiniz kimyasal değildir ve sağlıkla büyümeye devam eder
Bazı merkez yapıyor bunu ama bazı merkezler de embriyo zarar görür endişesiyle kabul etmiyorlar.sepide arkadaşımız sanırım yaptırmıştı.
Ne kadar sürdü üşüme kaç gün ve sonucunuz ne oldu ?Benim oldu ilk gun
Canım inşallah pozitifi görüp sende o güzel duyguları yaşayacaksın Belirtilerimiz bire bir aynı Allahın izni ile oldu bu işİşte en çok bunu yaşamak istiyorum idrar testi ben de yapmayacağım Allahım bana da yaşatsın o duyguyusağlıkla kucağına al arkadaşım inşallah dua et bizler için de
Sonucum 1 kasımda ogrenicemSonucunuz ne oldu ?
Bu çok sakıncalı bence hastanede yaptırsın alerjik reaksiyon gelişebiliyor her bünye kaldırmıyor.Annen hemşire değil miydi senin? Git eczaneden al. 250 ml serum u 1000 ml izotonik serum un içine eklesin. 5 saatte evde taktır. Saniyede 1 damla şeklinde. 10 saniye, 10 damla. Taktır bugün
Benzer lekelenme bende de oldu geceBenim asıl randevum 28 ekim de ama bende dün lekelenme ve çok şiddetli rahimde ağrı başladı. Bugün korkumdan gittim. Keseyi gördük, kalp atışı yoktu. Haftaya inşallah
Benim ilk transferimde 12.gün 2.60 la başlayıp 40.000 e yükselmişti.İlaçlara devam etmek istemiyorum artık yani 10. Gün beta 12 çıkıp burdan kimyasal olmayan bir örnek var mı?
Canim senin gögüste hassasiyet varmı biraz ? Benim kimyasal gebeligimde agrimisti cok.proloktinim yükselmişti hemen bunda da ağrıyor biraz. Daha 4. Gun ama bilemedim.Sonucum 1 kasımda ogrenicem
Canım ilaçlar regl olmayı engelliyo zaten, yapma bence de ben yaptım üzüldüm bi tık ama önünde sonunda çıkıyo işte sonuç ortaya..Moralim bozulur diye ben test yapmıyorum beklerim sorun değil tek korkum adet günüm test gününden önce
Yok cnm göğüste ağrı siskinlik herhangi bir değişim yok. Benim de 3. Gün daha çok yeni gerci belirti için.Canim senin gögüste hassasiyet varmı biraz ? Benim kimyasal gebeligimde agrimisti cok.proloktinim yükselmişti hemen bunda da ağrıyor biraz. Daha 4. Gun ama bilemedim.
Peki sonra noldu?Benim ilk transferimde 12.gün 2.60 la başlayıp 40.000 e yükselmişti.
Hadi hayırlısı olsun inşallahSonucum 1 kasımda ogrenicem
1 hafta önce Seyrelttirmeden tamamını taktırdı, bünyesi bir reaksiyon göstermedi o yüzden bu fikir ortaya çıktı. Ama gözetim altında yapılması tabiki en güvenilir olanı her zaman.Bu çok sakıncalı bence hastanede yaptırsın alerjik reaksiyon gelişebiliyor her bünye kaldırmıyor.
floriaa sen doktorunla görüşmeden bence herhangi bir işlem yaptırma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?