Ekim Ayı Transferleri Toplaşın

Amin inşallah Rabbim emeklerimizi boşa çıkarmasın

Öncelikle inşallah bu miniğiniz kimyasal değildir ve sağlıkla büyümeye devam eder
Bazı merkez yapıyor bunu ama bazı merkezler de embriyo zarar görür endişesiyle kabul etmiyorlar. sepide arkadaşımız sanırım yaptırmıştı.

İlaçlara devam etmek istemiyorum artık yani 10. Gün beta 12 çıkıp burdan kimyasal olmayan bir örnek var mı?

İşte en çok bunu yaşamak istiyorum idrar testi ben de yapmayacağım Allahım bana da yaşatsın o duyguyu sağlıkla kucağına al arkadaşım inşallah dua et bizler için de
Canım inşallah pozitifi görüp sende o güzel duyguları yaşayacaksın Belirtilerimiz bire bir aynı Allahın izni ile oldu bu iş
Güzel dileklerin içinde teşekkür ederim. İnşallah hep birlikte hamilelik sürecimizi de burada paylaşırız

Annen hemşire değil miydi senin? Git eczaneden al. 250 ml serum u 1000 ml izotonik serum un içine eklesin. 5 saatte evde taktır. Saniyede 1 damla şeklinde. 10 saniye, 10 damla. Taktır bugün
Bu çok sakıncalı bence hastanede yaptırsın alerjik reaksiyon gelişebiliyor her bünye kaldırmıyor.
floriaa sen doktorunla görüşmeden bence herhangi bir işlem yaptırma

Benim asıl randevum 28 ekim de ama bende dün lekelenme ve çok şiddetli rahimde ağrı başladı. Bugün korkumdan gittim. Keseyi gördük, kalp atışı yoktu. Haftaya inşallah
Benzer lekelenme bende de oldu gece, sabah apar topar gittik, keseyi gördük. Rabbim hepimizin miniklerini korusun. Sizin durumu bilmesem daha da korkabilirdim inanın o nedenle yazıyorum, olabilirmiş bu durumlar

Canim senin gögüste hassasiyet varmı biraz ? Benim kimyasal gebeligimde agrimisti cok.proloktinim yükselmişti hemen bunda da ağrıyor biraz. Daha 4. Gun ama bilemedim.
Yok cnm göğüste ağrı siskinlik herhangi bir değişim yok. Benim de 3. Gün daha çok yeni gerci belirti için.

Bu çok sakıncalı bence hastanede yaptırsın alerjik reaksiyon gelişebiliyor her bünye kaldırmıyor.
floriaa sen doktorunla görüşmeden bence herhangi bir işlem yaptırma
1 hafta önce Seyrelttirmeden tamamını taktırdı, bünyesi bir reaksiyon göstermedi o yüzden bu fikir ortaya çıktı. Ama gözetim altında yapılması tabiki en güvenilir olanı her zaman.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…