- 4 Ocak 2025
- 724
- 289
- 18
- 30
- Konu Sahibi baharinadasi
-
- #2.481
Hayırlısı olsun inşallah sizin dedikleriniz çok dışında yaşamışım benTransfer günü ve sonraki 2 gün hep istirahat halindeyim. Yemeğimi ısıtıp tabağa koydum, tuvalete gittim ve ev içinde azar azar yürüdüm o kadar. Sonrasında da yavaş çekim hareketlere yemek yapmaya başladım. Çok ayakta kalmadım, uzun süre yürümeyi. Eşya hiç taşımadım. 5 gün eğilmedik bile. 5.gün itibariyle çömeldim
Ben de ilk gün dışarı çıktım zaten il dışındaydım ikinci gün de işime başladım umarım hakkımızda hayırlısı olurÇok şükür pozitif doktorum normal hayatına devam et dedi transferden çıktık eşimle yemek yedik dışarda. eve gelip biraz dinlendim ama normal kalkıp yemeğimi yedim evde gezindim öbür gün normla ise döndüm
Ben ilk günden beri dışarıdayım ya ertesi gün de işe başladım doktorum normal hayatına devam et dedi. Çok ağır bir şey kaldırma o kadar dediBen hiçbir iş yapmadım yemeğimi bile yatakta yedim. Bazı günler dışarda yarım saat yürüdüm ama o bile yoruyordu beni.
Bana da aynısını dedi eşimin yanında diyince zaten çok yatmama fırsat tanınmdıBen ilk günden beri dışarıdayım ya ertesi gün de işe başladım doktorum normal hayatına devam et dedi. Çok ağır bir şey kaldırma o kadar dedi
Ben de ettim valla sadece ağır kaldırmadım bi tık orta tempoya düşürdüm kendimi onun haricinde aynı hayatımBana da aynısını dedi eşimin yanında diyince zaten çok yatmama fırsat tanınmdıeşim doktor normal devam et dedi durdu
Beni transfer sonrası bile hemen kaldırdılar 5 dk yattım sonra kalktım tuvalete gittim hemennBana da aynısını dedi eşimin yanında diyince zaten çok yatmama fırsat tanınmdıeşim doktor normal devam et dedi durdu
Bu benim 5.denemem o yüzden biraz daha dikkat ettim. Ama mesela 2024 Eylül de hamile kaldım yine transfer ile. Transferin 3.günü saatlerce ayakta kaldım çocuğum üniversiteyi kazandı. Gittim onu okula kaybettirdi, eşyalar aldık. Söyleyemiyorum da. Azıcık oturs kalka tüm gün sokaklardaydım. Evin merdivenlerinde düştüm 1,2 basamak bileğim burkuldu 6.günü.neyse o biraz yatmamı sağlamıştı gerçi. Sonra devam etmedi gebelik ama tutundu sonuçta. İnsanlar 2.3.günü işe dönüyorlar. Doktorlar da dönün normal yaşama diyor zaten. O yüzden ani hareket etmeden normal canım. İnşallah bebeğin sımsıkı tutunsun sanaHayırlısı olsun inşallah sizin dedikleriniz çok dışında yaşamışım ben
Hayrlı olsun sağlıkla kucağınıza alın ins. Benim İlk transferimde pozitif olmuştu 10. Günde 353 12. Günde 1050 olmuştu ikiz değildi.Kızlar çok stresliyim bilenlerden yardım rica ediyorum. 5. Gun tek embriyo transferi oldum transferden 10 gun sonra beta hcg 303 cikti 13. Gun yine test yaptırdım 923 cikti.
Ikiz olabilir mi .
Evet tabiki. Ben de öyle istirahat ediyorum. Hatta ayaklarımın altına yastık koyuyorum korkudanTransfer sonrası doktor bama 2 gün boyunca yemek,wc ve namaz dışında ayağa kalkma yat dedi. Sırtıma yastık koyup Yarı oturur pozisyon uygun olur mu acaba? Ben sırtüstü yatamıyorum şuan
İnşallah sizin de güzelliklerle sonunu getirsin rabbimBu benim 5.denemem o yüzden biraz daha dikkat ettim. Ama mesela 2024 Eylül de hamile kaldım yine transfer ile. Transferin 3.günü saatlerce ayakta kaldım çocuğum üniversiteyi kazandı. Gittim onu okula kaybettirdi, eşyalar aldık. Söyleyemiyorum da. Azıcık oturs kalka tüm gün sokaklardaydım. Evin merdivenlerinde düştüm 1,2 basamak bileğim burkuldu 6.günü.neyse o biraz yatmamı sağlamıştı gerçi. Sonra devam etmedi gebelik ama tutundu sonuçta. İnsanlar 2.3.günü işe dönüyorlar. Doktorlar da dönün normal yaşama diyor zaten. O yüzden ani hareket etmeden normal canım. İnşallah bebeğin sımsıkı tutunsun sana
Suistimal ediliyormus kan sulandırıcı bile yazdiramadim yarın sağlık ocağından vericem kan artık ne zamana cikarsa hepimizin hakkında hayırlısıHadi hayırlısı haber ver. Ben de eşim de hastanede çalışıyoruz acilde bakılıyor ama neden öyle dediler bilemedim
Çok saçma tüp bebek diye söylediniz mi Bizim burda sağlık ocağında verilen kan ertesi gün çıkıyor. Bi 10 yıl sağlık ocağında çalışmışlığım varSuistimal ediliyormus kan sulandırıcı bile yazdiramadim yarın sağlık ocağından vericem kan artık ne zamana cikarsa hepimizin hakkında hayırlısı
Belirtiniz vs var mıydıHayrlı olsun sağlıkla kucağınıza alın ins. Benim İlk transferimde pozitif olmuştu 10. Günde 353 12. Günde 1050 olmuştu ikiz değildi.
Söyledim ilacım bugün kullanamicam dedim dahiliye kadın doğum yada aile hekimliği yazabilir dediÇok saçma tüp bebek diye söylediniz mi Bizim burda sağlık ocağında verilen kan ertesi gün çıkıyor. Bi 10 yıl sağlık ocağında çalışmışlığım var
Herkes birbirine atıyor inşallah sonuçlarımız pozitif olsun tüm çektiğimiz sıkıntıları unutalımSöyledim ilacım bugün kullanamicam dedim dahiliye kadın doğum yada aile hekimliği yazabilir dedi
Galiba benim de öyle gibi arada akıntı gibi geliyor bakalım ne zaman tamamiyle sona erecekNegatifi alıp ilaçları bıraktıktan 3 gün sonra regl olmuştum doktorum 10 gün sürebilir demişti benim 5 gün sürmüştü ama lekelenmenin bitmesi 3-4günü bulmuştu. Herkeste farklı seyrediyordur belki bilmiyorum ama bende durum buydu
Floria çok üzüldüm inşallah Bi an önce sürecin çabuk geçer toparlarsin arkadaşım rabbim bir bildiği vardır geciktiriyorsa guzellestiriyordur . Sabret canim bunla imtihan ediliyorsun dua ediyorum senin için inşallah önümüzdeki süreçte kavuşacaksınız evladınızaKızlar benim test sonucum negatif. T+10 3. gündü. Bugün ilaçları bırakabiliyormusum. Kalitesi çok iyi denen embriyolarımın genetiği ve katil hücre sebepli tutunamayabileceği söylendi. Bir tane daha 3. gün embriyom var 8 hücreli. Ama transfer denemeyeceğim. Genetikleri vs yaptırıp tekrar opu istedim. Bu sefer pgt öneriyor doktorum. Yani süreç sil bastan ve uzun.
Pozitif görenn arkadaşlarım sağlıkla devam etsin
Cok uzuldum canim. Dualarim seninle. Istedigin bir sey olursa bana ozelden yazabilirsin. Guzelce dinlen kafani dagit ve insaallah yeniden basla guzel haberlerini bekliyorumKızlar benim test sonucum negatif. T+10 3. gündü. Bugün ilaçları bırakabiliyormusum. Kalitesi çok iyi denen embriyolarımın genetiği ve katil hücre sebepli tutunamayabileceği söylendi. Bir tane daha 3. gün embriyom var 8 hücreli. Ama transfer denemeyeceğim. Genetikleri vs yaptırıp tekrar opu istedim. Bu sefer pgt öneriyor doktorum. Yani süreç sil bastan ve uzun.
Pozitif görenn arkadaşlarım sağlıkla devam etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?