- 14 Ekim 2025
- 87
- 53
- 3
- 35
- Konu Sahibi baharinadasi
-
- #2.461
Allahım inşallah altın embriyonuz olurAmin amin çok teşekkür ederim hocaya sordum 5.gune götürmeye çalışalım gitmezse zaten iyi değildir demi bekleyelim görelim maddi manevi yıkım her defasında hayırlısı Allah yardımcımız olsun hepimizin
Sonucum negatif 12.günümdü@hrdl @depresifbirpolyanna @bebeksuece @rrumuzyokk @babycurlyyyy @ylzolmz U Ulgerr @dreamon94 @theark
Kan testlerinizi yaptırdınız mı kızlar
Canim benim çok teşekkür ederimAllahım inşallah altın embriyonuz olur
Evet öyle yapacağız geçmiş olsun size de Rabbim hepimizin yardımcısı olsun5 e götürün. 3 gün 8 hücreli iki embriyom negatif geldi. Ben 5 taraftarıyım. sonra üzüleceğinize basında üzülmek daha iyi
Benim oyle canım transferden sonra 3 gun başladı ağrımaya. 7. Gün bugün hala devam ediyor bir var bir yok ağrı.Arkadaşlar T+6 bugün goguslerkm de sabahleyşn dolgunkuk akşamleyin normale dönüyor ıkı gündür böyle bır durum yaşayan var mı
Ne zamn test yapmayı düşünüyorsunuz .zaman da gecmıyor gündüz umutlanıyorum akşam bı karamsarlık çöküyor.Benim oyle canım transferden sonra 3 gun başladı ağrımaya. 7. Gün bugün hala devam ediyor bir var bir yok ağrı.
Benim test tarihim 1 kasım zamanında vericem. Malesef zaman hic gecmiyor.Ne zamn test yapmayı düşünüyorsunuz .zaman da gecmıyor gündüz umutlanıyorum akşam bı karamsarlık çöküyor.
20.sinde mi transfer oldunuzBenim test tarihim 1 kasım zamanında vericem. Malesef zaman hic gecmiyor.
Evet 20 sinde oldum20.sinde mi transfer oldunuz
Ben hiçbir iş yapmadım yemeğimi bile yatakta yedim. Bazı günler dışarda yarım saat yürüdüm ama o bile yoruyordu beni.Kızlar transfer olup pozitifi görenler öncelikle hayırlı olsun allahım tamamına erdirsin inşallahtransfer döneminde dikkat ettiğiniz şeyler oldu mu daha doğrusu hareket olarak nasıldınız ev içinde iş yapma olarak
Çok şükür pozitif doktorum normal hayatına devam et dedi transferden çıktık eşimle yemek yedik dışarda. eve gelip biraz dinlendim ama normal kalkıp yemeğimi yedim evde gezindim öbür gün normla ise döndümKızlar transfer olup pozitifi görenler öncelikle hayırlı olsun allahım tamamına erdirsin inşallahtransfer döneminde dikkat ettiğiniz şeyler oldu mu daha doğrusu hareket olarak nasıldınız ev içinde iş yapma olarak
Çok iyi tutunmuş embriyo da olabilir. Beta ile çok bağlantılı değil, kese de belli olacaktır. Rabbim gönlünüzden geçeni hayırla ömrünüze versin.Kızlar çok stresliyim bilenlerden yardım rica ediyorum. 5. Gun tek embriyo transferi oldum transferden 10 gun sonra beta hcg 303 cikti 13. Gun yine test yaptırdım 923 cikti.
Ikiz olabilir mi .
Vericem yarın acil bakmiyormus betaya kanamam durdu adet olsaydim devamı gelirdi yerlesme kanaması olabilirSen yine de kan ver. Benim geriye embriyom kalmadıtekrar dener miyim bilmiyorum yaş 38 oldu, çocuk çok büyüdü…
İnşallah canım o bir tane2 embriyon sana sımsıkı tutunurAllahım bana da nasip etsin inşallah bana da dua eder misiniz bi tane pgt Li 6. Gün embriyom var haftaya transferim 3. Olacak
Cok tesekkur ederim biraz rahatladim mesajinizla stres olup embriyoyuda kotu etkileyecektim. Kese 3 kasım insallah tektirÇok iyi tutunmuş embriyo da olabilir. Beta ile çok bağlantılı değil, kese de belli olacaktır. Rabbim gönlünüzden geçeni hayırla ömrünüze versin.
Transfer günü ve sonraki 2 gün hep istirahat halindeyim. Yemeğimi ısıtıp tabağa koydum, tuvalete gittim ve ev içinde azar azar yürüdüm o kadar. Sonrasında da yavaş çekim hareketlere yemek yapmaya başladım. Çok ayakta kalmadım, uzun süre yürümeyi. Eşya hiç taşımadım. 5 gün eğilmedik bile. 5.gün itibariyle çömeldimKızlar transfer olup pozitifi görenler öncelikle hayırlı olsun allahım tamamına erdirsin inşallahtransfer döneminde dikkat ettiğiniz şeyler oldu mu daha doğrusu hareket olarak nasıldınız ev içinde iş yapma olarak
Hadi hayırlısı haber ver. Ben de eşim de hastanede çalışıyoruz acilde bakılıyor ama neden öyle dediler bilemedimVericem yarın acil bakmiyormus betaya kanamam durdu adet olsaydim devamı gelirdi yerlesme kanaması olabilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?