- 16 Ekim 2025
- 41
- 23
- 3
- 35
- Konu Sahibi baharinadasi
-
- #2.441
Kanamaniz mi başladı değeriniz mi düştüBenimki kimyasal gebelik oldu negatif olarak değiştirebilirsiniz hayırlısı olsun en kısa zamanda pozitifi görürüz inşallah
Değerim düştü 1. Test 164.6 2. Test 147 3. Test 60 ilaçları bıraktım regl olmayı bekliyorumKanamaniz mi başladı değeriniz mi düştü
Çok üzüldüminşallah tez vakitte hayırlı güzel pozitif haberini alin.
İnşallah sana güzelce tutunur. Kendini strese sokmamaya çalış ki rahminde kasılmalar olmasınArkadaslar bugün 12:00’da transferim var. duanızı eksik etmeyin.
En tez vakitte güzel haberlerinizi alalım inşallahDeğerim düştü 1. Test 164.6 2. Test 147 3. Test 60 ilaçları bıraktım regl olmayı bekliyorum
En tez ve güzel zamanda bebekleriniz gelsin size..Ben bugün kan tahlili oldum, negatif geldi 2 tane 3.gün embriyosu transfer edilmişti
Amin hepimizdeEn tez vakitte güzel haberlerinizi alalım inşallah
Amin inşallah, aslında cumartesi de, biz sanırım perşembe bir gideceğiz. İnşallah Allahım sağlıkla kalplerinin attığını da duyalımCuma günümüydü kontrolgelince de yaz mutlaka. Benimde çarşamba günü kontrolüm. Umarım her şey yolunda ilerliyordur hepimİz için
Gec dolenme felan olabiliyo ya demekki hala pozitif cikma ihtimaline karşılık tedbiri elden birakmiyolar canimSekreteriyle görüştüm ilaçlara devam et 30 unda kan ver dedi başka bişey demedi
Amin amin çok teşekkür ederim hocaya sordum 5.gune götürmeye çalışalım gitmezse zaten iyi değildir demi bekleyelim görelim maddi manevi yıkım her defasında hayırlısı Allah yardımcımız olsun hepimizinÇok önemli bir karar asla etkilemek istemem ama embriyolog karar verse, hani onların tecrübesi daha anlamlı. Yapısını da görüyordur, bozulmaya yatkın mı vs. 3.gün embriyosundan da hamile kalan arkadaşımız çok Rabbim size en doğru karsrı verdirsin.
5 e götürün. 3 gün 8 hücreli iki embriyom negatif geldi. Ben 5 taraftarıyım. sonra üzüleceğinize basında üzülmek daha iyiAmin amin çok teşekkür ederim hocaya sordum 5.gune götürmeye çalışalım gitmezse zaten iyi değildir demi bekleyelim görelim maddi manevi yıkım her defasında hayırlısı Allah yardımcımız olsun hepimizin
Negatifi alıp ilaçları bıraktıktan 3 gün sonra regl olmuştum doktorum 10 gün sürebilir demişti benim 5 gün sürmüştü ama lekelenmenin bitmesi 3-4günü bulmuştu. Herkeste farklı seyrediyordur belki bilmiyorum ama bende durum buyduKızlar negatif görenler adet ne kadar sürdü benim normalde 3/4 gün sürer tüp bebek sonrası 6. Gün kesildi dedim ama şimdi baktım idrar sonrası kan var böyle mi oluyor bu süreç ilk denemem çok tecrübem yok
Allahım bana da nasip etsin inşallah bana da dua eder misiniz bi tane pgt Li 6. Gün embriyom var haftaya transferim 3. Olacakpgt li 2 adet 2 aa. Biri 2 AB idi ama transfer için çözdürdüklerinde o da 2aa oldu dediler. Ikizlerim vardı. İkinci evlilik şimdi yine nasipse ikizlerim olacak. Erkek Infertilitesi, yas 44.bhna da şükür 5. Ve son denememizdi. Elimizde başka embriyo kalmamıştı. Yeniden başlamayacaktık. Şükürler olsun Rabbime.
Erken gebelik testi mi yapmıştınız. Maşallah Allahım sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin benim de haftaya transfer yaş 41 Pgt Li embriyo çok heyecanlıyım5.gün hayalet çizgi. 6.gün silik çizgiydi. T+19 da gördük keseyi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?