- Konu Sahibi baharinadasi
-
- #2.541
Yükselir daha çok yeni sakın strese sokma kendini herşey çok güzel olacakKizlar kan verdim 23 ekim transfer 5. Gun embryosu
Transfer sonrası 5. Gün 5.84 cıktı
Diger transferde herseyi gununde yapmistim
Sanirim zamanini beklemek en guzeliymis ya
Bi 50 gorseydim okeydjmde suan ne hissedebilcegimi bilemedim
Ya stres olmadimdaYükselir daha çok yeni sakın strese sokma kendini herşey çok güzel olacak
5 gun için iyi sonuç bence. Benim oglumda hcgler yuksek olmasina ragmen bile 5 gun hicbirsey yoktu testte. Tutunma daha yeni olmus hcg daha yeni salgilanmaya başlamiş. Ve sonuç pozitif sizde. Šimdi saglikla artmasini beklemek kaliyor. Evde idrar testi de yaptin mi?Kizlar kan verdim 23 ekim transfer 5. Gun embryosu
Yaptim yaptim bugun butun tuslara bastım5 gun için iyi sonuç bence. Benim oglumda hcgler yuksek olmasina ragmen bile 5 gun hicbirsey yoktu testte. Tutunma daha yeni olmus hcg daha yeni salgilanmaya başlamiş. Ve sonuç pozitif sizde. Šimdi saglikla artmasini beklemek kaliyor. Evde idrar testi de yaptin mi?
Gözünüz aydınKizlaaar 5. Gün erken gebelik testi yaptim cok hafif bi ikinci cizgi olduyarin tekrar yapicam
Gorgusuzun bitanesinin cocugu oluyomus gibi5 gun için iyi sonuç bence. Benim oglumda hcgler yuksek olmasina ragmen bile 5 gun hicbirsey yoktu testte. Tutunma daha yeni olmus hcg daha yeni salgilanmaya başlamiş. Ve sonuç pozitif sizde. Šimdi saglikla artmasini beklemek kaliyor. Evde idrar testi de yaptin mi?
Harika tebrik ederimm. Devami da cok guzel gelir aklinda soru işareti birakmadan saglikli şekilde ilerler InsAllahYaptim yaptim bugun butun tuslara bastım
Sırf esime surpriz yapayim diye
Sabak silik ikinci cizgi cıktı
Ben çok iyi hatırlıyorum, o gün kahvaltıda annemlerdeydim ve konuşurken cümlelerimi seçemedim, ama benimki sedasyon gibiydi. Hatta dedik narkozlu ameliyata girdim sanki2. gün böyle
Teansferin 2. günü bu halsizlik normal mi onu anlamadım. Uyku hali değil de konuşurken bile yoruluyorum nefes nefese kalıyorum
Güzelim benim hiç üzülme Rabbimin yanında çoktur, seninde esininde canı sağolsun rabbim seni yormasin inşallahBenim sonucum da negatifnasipte yokmuş rabbim en hayırlısını bilir
Kullandığımı progestron iğne yorgunluk ve uyku yapıyo normal yani endişelenmeTransferin 2. Günü kendini yorgun hisseden oldu mu? Evin içinde yürürken nefes nefese kalıyorum. Normal bisey mi anlamadım
Aynı sizin dediğiniz haldeyim. Sizin pozitif miydi sonuçBen çok iyi hatırlıyorum, o gün kahvaltıda annemlerdeydim ve konuşurken cümlelerimi seçemedim, ama benimki sedasyon gibiydi. Hatta dedik narkozlu ameliyata girdim sankiSonra yola çıktık evimize 2.5 saatlik yol boyunca konuşmadım bile normalde konuşurum bıcır bıcır, yoruluyordum çünkü..Benim yaşadığım birşey o yüzden normal geliyor bana
Benim oğluma hamileyken bir tanıdığım 5 veya 6. Tüp bebek denemesi sonrası bu hastane de bebeğine kavuşmuştu. Hastene gayet iyi doktoru da seçtin mi tamamdırHanımlar aranızda şişli memorialde olan var mı ?
Daha erken değil mi yani söyle 50 için erken. Zatwn tutunma süreci 3 günde tamamlıyor. 4. Gün sonrası hcg üretimi başlıyor. 5. Gün de bazı kişilerde pozitif sonuçları görülebiliyor. Benimde 5. Günümde 18 çıkmıştıKizlar kan verdim 23 ekim transfer 5. Gun embryosu
Yaa cok heyecanli bekleyisDaha erken değil mi yani söyle 50 için erken. Zatwn tutunma süreci 3 günde tamamlıyor. 4. Gün sonrası hcg üretimi başlıyor. 5. Gün de bazı kişilerde pozitif sonuçları görülebiliyor. Benimde 5. Günümde 18 çıkmıştı
Yaa hayirlisi olsun insBenim sonucum da negatifnasipte yokmuş rabbim en hayırlısını bilir
Acaba 5. Gün embriyosu mu senin benim 3.gün embriyosu t+4 gündeyimDaha erken değil mi yani söyle 50 için erken. Zatwn tutunma süreci 3 günde tamamlıyor. 4. Gün sonrası hcg üretimi başlıyor. 5. Gün de bazı kişilerde pozitif sonuçları görülebiliyor. Benimde 5. Günümde 18 çıkmıştı
Evet elhamdüllilah haberi aldık.İlaçlar etkisi denilmiş ama progesteronu transferden önce de kullanıyorduk. Benim en önemli belirtim o uyku haliydi gerçekten hatta 4. günden sonra geçti. İnşallah siz de pozitifi görürsünüzAynı sizin dediğiniz haldeyim. Sizin pozitif miydi sonuç
A cok sevindim, hangi doktordasın acaba ? Ben perşembe günü İpek hoca ile online görüşeceğimBen varım canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?