- 27 Haziran 2025
- 155
- 106
- 18
- Konu Sahibi baharinadasi
-
- #2.561
Ben Lale hocadayım canım, İpek hoca da transferimi yaptı :) Genelde herkes memnun İpek hocadan da. Her şey istediğin gibi gider umarımA cok sevindim, hangi doktordasın acaba ? Ben perşembe günü İpek hoca ile online görüşeceğim
Çok teşekkür ederimBen Lale hocadayım canım, İpek hoca da transferimi yaptı :) Genelde herkes memnun İpek hocadan da. Her şey istediğin gibi gider umarım
Evet 16 Ekim transferiydi. Nasip diyecek bişey yokYaa hayirlisi olsun ins
Nediyecegimi bilemedim test gununmuydu bugun
Dış takipli hasta da kabul ediyorlar şehir dışındakiler için. Lab kısmı için gerçekten tercih edilebilir.Çok teşekkür ederimBiraz zor olcak ama benim için baska sehirdeyim ondan ilk görüşmem online olsun dedim.
Sizin hangi Bahceci ben umuttayimYa ben bahcecicede oldum ama oranında namını cok duydum
Öyle tabi ama benim 6 günde pozitif çıkmaya başladı ama 10. Gün beta 300 kusurdu yani 6 gün vermiş olsam düşük değer gelecekti boşuna stres yapacaktım o açıdan söylüyorum yoksa tabi cikarAslında beta hcg ilk kana geçiyor
İnsaAllah hepimiz sağlıkla güzellikle alırızİnşallah bunda sağlıkla kucağınıza alırsınız güzelliklerle
ben kestim canım. 29 u kan günümdü 27 negatifti kanda bırak dedi. 3 . gün dondurıulmuş transferKan sonucuda çıktı negatif3 günü beklemelimiyim ilaçları bıraksam mı
Progesterona başladıktan 3 gün sonra transfer olmuştum.Hanımlar 3. gün dondurulmuş embriyo transferi olanlara bir sorum var. Regl olduktan sonra 3. gün gidiyoruz sonra bi de kontrole gidiyoruz ve progesteron baslanıyor ya. O progesteron baslandığı günden sonra kacıncı gün transfer oldunuz ?
tam tarih yada örneklendirmede yazabilir misin canım bi ? gpt reyiz kafama bişiy soktu da :/Progesterona başladıktan 3 gün sonra transfer olmuştum.
Ben her transfer de 30.dk tuvalet e gittim. Negatif de oldu, kimyasal da oldu, tuttu ama düşük de yaptım. Yani sakın strese girme
Tabi ki:) 27 Ağustos daregl oldum.tam tarih yada örneklendirmede yazabilir misin canım bi ? gpt reyiz kafama bişiy soktu da :/
Yaa sesli guldumDün transfer oldum. Kendimi yorgun ve uykulu hissediyordum. Bugün de bayağı uyudum aslında. Hemen etkisi olmaz psikolojik olarak böyle yapıyorsun dedim kendime. Ancak öğleden beri gayet iyiyim. Hatta ufak yürüyüş bile yaptım. Şimdi de bir belirtim yok diye takıntı yapıyorum tutmadı mı acaba diye. Belirti olsa bir dert olmasa bir dertumarım her şey yolundadır
Ben fulyadayımSizin hangi Bahceci ben umuttayim
Canim benim bu senin rahminin hazir olmasiyla alakalı visey deilmiHanımlar 3. gün dondurulmuş embriyo transferi olanlara bir sorum var. Regl olduktan sonra 3. gün gidiyoruz sonra bi de kontrole gidiyoruz ve progesteron baslanıyor ya. O progesteron baslandığı günden sonra kacıncı gün transfer oldunuz ?
evet maalesef , şöyle ki 13 ekimde akşam 2 dozla basladım ben 2 fitil saat 22.30 da 23 te de progestan dexi vurdum. 17 ekim saat 11.45 te transfer oldum. Yani P+4. bu ayrıntıyı gpt fark ederek 16 ekimde transfer olman lazımdı dedi. Buarada reglin 3. gün 10. gün ve 16. gün yapılan bütün değerlerimi yazdımTabi ki:) 27 Ağustos daregl oldum.
28 ağustos doktor randevusu
6 Eylül progesterone başlangıcı
9 Eylül transfer
Sonuç negatif.
Yanlış tedavi gibi bir durumdan mı şüpheleniyorsunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?