- 9 Ekim 2025

- 143

- 168

- 18

- Konu Sahibi baharinadasi
 - 

- #3.041

Normal doğum doktorları ile tüp bebek doktorları tamamen farklı prensiplerle çalışıyorlar diye düşünüyorum. Bence tüp bebek uzmanları bu işi büyük bir hormon havuzu yaparak ilerletiyorlar.. Yüksek ama ne kadar sağlıklı dozlar…Günde 5 tane Estrofem nedir yaAcaba neden fazla fazla yüklüyorlar
Benim bilgim yok valla
Gittiğinizde kese gözüktü mü acaba bu arada Rabbim sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsinBenim 10 ekimde transferim olmuştu 25 ekimde kese kontrolüne çağırdı
Maşallah ne güzel ya benim suan sol tarafımda sanki bi sisiklik var gibi bi değişik hissediyordum göğüsüme dokunhncs bi dokulal hassasiyet sertlik var gibiBenim pozitif 2 kasımda 78.31 çıktı yarın kan vereceğim tekrar bakalım normal de zaten 4 Kasım ben erken verdim idrar testim pozitif cıkınca
Benimde 8 kasım test günümMerhaba bende 3. Gün embriyosu transferi oldum transfer +6. Günümdeyim suan 8 Kasım kan verme günüm suan siz ne durumdasınız
Şimdi farkettim de, koltuk altına doğru yakın bir noktada sanki bir yere vurmusum gibi bastırınca acıyor.Göğsünüzde elle bastirdiginizda ağrı acıma oluyor mu?
Benimde yarın çok stresliyimBen yarin kan veriyorum ins
Ben de oluyo hatta ucuda çok sızlıyo ben tamamen ilaçlara bağlıyorum az uz ilaç almıyoruz sonuçtaGöğsünüzde elle bastirdiginizda ağrı acıma oluyor mu?
Merhaba bende 27sinde transfer oldum güzel haberleri birlikte alırız umarım27sinde transfer oldum 6si test günüm yarışı gitti yarışı kaldı bende tedirgin bekliyorum
Benimde öyle 2 gündür var sadece t+8 oldu bugunŞimdi farkettim de, koltuk altına doğru yakın bir noktada sanki bir yere vurmusum gibi bastırınca acıyor.
İnşallahMerhaba bende 27sinde transfer oldum güzel haberleri birlikte alırız umarım
Bende 4 estrofem kullanıyorum kaç kutu bitirdim sayamadimNormal doğum doktorları ile tüp bebek doktorları tamamen farklı prensiplerle çalışıyorlar diye düşünüyorum. Bence tüp bebek uzmanları bu işi büyük bir hormon havuzu yaparak ilerletiyorlar.. Yüksek ama ne kadar sağlıklı dozlar…Günde 5 tane Estrofem nedir ya
Ben 6 estrofem kullanıyorum günde. 4fitil.bu ikinci denemen. İlkinde bunun üçte birini kullanıyordum.herseyden birer birerdi. T+4 bugu. Çift embiriyo atıldı umarım tutar. Herhangi ciddi bir belirtim yok. Arada kaşık ağrılarım oluyor snra geçiyorBende 4 estrofem kullanıyorum kaç kutu bitirdim sayamadim
Kimyasal gebelikte nasıl bir yol izleniyo .. adınıza çok çok üzüldüm rabbim tez zamanda yerini doldursntransferin 14. günü kan sonuç günümdü 77 çıktı sonra bugün için tekrar kan tahlili istenmişti artış olacak mı diye bugün 17 geldi dün de dayanamayıp acilde yaptırmıştım 32 gelmişti yani değerler 77, 32 ve 17 şeklinde düştü
Progestan iğne kaç tane kullanıyosunuz benimde ilki düşükle sonuçlandı ama ilaç dozum aynıBen 6 estrofem kullanıyorum günde. 4fitil.bu ikinci denemen. İlkinde bunun üçte birini kullanıyordum.herseyden birer birerdi. T+4 bugu. Çift embiriyo atıldı umarım tutar. Herhangi ciddi bir belirtim yok. Arada kaşık ağrılarım oluyor snra geçiyor
Test verdiniz miBenim gercek twst gunum yarin ins guzel sonuc alayim haber vericem
Ben 9 günde kan verdim 78.31 çıktı bugün tekrarlayacağız kanıMerhaba bende 3. Gün embriyosu transferi oldum transfer +6. Günümdeyim suan 8 Kasım kan verme günüm suan siz ne durumdasınız
Yaa mesajiniz yuzumde gulumseme oluşturdu, "hormon havuzu" nede guzel bir betimleme olduNormal doğum doktorları ile tüp bebek doktorları tamamen farklı prensiplerle çalışıyorlar diye düşünüyorum. Bence tüp bebek uzmanları bu işi büyük bir hormon havuzu yaparak ilerletiyorlar.. Yüksek ama ne kadar sağlıklı dozlar…Günde 5 tane Estrofem nedir ya
Evet 9.10da verdim 11 gibi sonuclsnmis olur insTest verdiniz mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?