Ekim Ayı Transferleri Toplaşın

Acaba neden fazla fazla yüklüyorlar
Benim bilgim yok valla
Normal doğum doktorları ile tüp bebek doktorları tamamen farklı prensiplerle çalışıyorlar diye düşünüyorum. Bence tüp bebek uzmanları bu işi büyük bir hormon havuzu yaparak ilerletiyorlar.. Yüksek ama ne kadar sağlıklı dozlar…Günde 5 tane Estrofem nedir ya

Benim pozitif 2 kasımda 78.31 çıktı yarın kan vereceğim tekrar bakalım normal de zaten 4 Kasım ben erken verdim idrar testim pozitif cıkınca
Maşallah ne güzel ya benim suan sol tarafımda sanki bi sisiklik var gibi bi değişik hissediyordum göğüsüme dokunhncs bi dokulal hassasiyet sertlik var gibi

Bende 4 estrofem kullanıyorum kaç kutu bitirdim sayamadim

Bende 4 estrofem kullanıyorum kaç kutu bitirdim sayamadim
Ben 6 estrofem kullanıyorum günde. 4fitil.bu ikinci denemen. İlkinde bunun üçte birini kullanıyordum.herseyden birer birerdi. T+4 bugu. Çift embiriyo atıldı umarım tutar. Herhangi ciddi bir belirtim yok. Arada kaşık ağrılarım oluyor snra geçiyor

Kimyasal gebelikte nasıl bir yol izleniyo .. adınıza çok çok üzüldüm rabbim tez zamanda yerini doldursn

Progestan iğne kaç tane kullanıyosunuz benimde ilki düşükle sonuçlandı ama ilaç dozum aynı

Yaa mesajiniz yuzumde gulumseme oluşturdu, "hormon havuzu" nede guzel bir betimleme oldu
Valla benim gobegim kocaman sisiyo tedavide 5 aylik hamile gibi oluyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…