- 11 Ekim 2025
- 74
- 15
- 3
- 39
- Konu Sahibi baharinadasi
-
Canım embriyo glue yapılmadı hiçte bilmiyorum ne demek olduğunu adet gününü bekliyoruz farklı bir yol gösterir belki güveniyordum çok bize ama Allah bilir işte nedeni nedir dedim hemşireye doktor arasın sizi dedi ama aramadı henüzüzüldüm güzel haber bekledim benim de cuma günü transfer sorun çıkmazsa yumurta gelişime devam ederse negatif olma nedenini söyledi mi birde embriyo glue yaptınız mı
Allahım yardımcınız olsun şuan yaşadıklarınızı bi önceki ay yumurtam boş çıkınca anladım ağladım çok ama Allahım bir sonraki ay inşallah mucize yaratır kendinize dikkat edinCanım embriyo glue yapılmadı hiçte bilmiyorum ne demek olduğunu adet gününü bekliyoruz farklı bir yol gösterir belki güveniyordum çok bize ama Allah bilir işte nedeni nedir dedim hemşireye doktor arasın sizi dedi ama aramadı henüz
Çok sagolun desteğiniz için. Bir kez daha deneyeceğim zaten yaş 39 :) sorunum yok diye artistlik yaptım normal olur diye tüp bebeği beklettim denedim o da olmadı kısmet değilm
Ayy tebrik ederim çok sevindimYaa hayalimden bile guzel cikti biloyor musunuz 242 geldi sonucum
Kendime sevinirken sizin mesajınızı gördüm üzüldüm gerçektenCanım embriyo glue yapılmadı hiçte bilmiyorum ne demek olduğunu adet gününü bekliyoruz farklı bir yol gösterir belki güveniyordum çok bize ama Allah bilir işte nedeni nedir dedim hemşireye doktor arasın sizi dedi ama aramadı henüz
Hayırlı uğurlu olsunYaa hayalimden bile guzel cikti biloyor musunuz 242 geldi sonucum
Sizin kaçıncı denemeniz acaba hayırlı olsunKendime sevinirken sizin mesajınızı gördüm üzüldüm gerçektenilk denemenizmiş umarım ikincide güzel haberi alırız sizden de
Allahım yardımcınız olsun şuan yaşadıklarınızı bi önceki ay yumurtam boş çıkınca anladım ağladım çok ama Allahım bir sonraki ay inşallah mucize yaratır kendinize dikkat edin
Hayırlı olsun canım darisida bize inşallahYaa hayalimden bile guzel cikti biloyor musunuz 242 geldi sonucum
Çok teşekkür ederimm Aminn hepimizin güzel guzel hamilelikleri olsunnHayırlı olsun canım darisida bize inşallah
Öyle söylemeyin sakin kalmaya çalışın inşallah olmuşturBenimde teste 3 günüm kalmıştı lekelenme yaşadım doktorum coraspini bıraktırdı beta yı yarın istedi kesin tutmadı çok endişelendim
Ben bu defa hiç kimseye söylemedim o zaman birilerine birde açıklama yapmak beni yıprattı eşim ve ben biliyoruz size kaç embriyo transfer edildiTeşekkür ederim ben de hiç ağlamadım sanırım şoka girdim. Eşim annemler telkin verdikçe gözüm doldu ama insan sanırım hissediyor ben galiba hissedememiştim aynı adet benzeri şeyler yaşadım lekelenme de olmadı kısmet
Ikiz mi geliyor acabaÇok teşekkür ederimm Aminn hepimizin güzel guzel hamilelikleri olsunn
Umudum kalmadı yarın öğreneceğim artık. Senin adına çoook mutlu oldum beraber bekliyorduk test tarihini sağlıkla ilerlesin sağlıkla kucağına al inşallahÖyle söylemeyin sakin kalmaya çalışın inşallah olmuştur
Tebrik ederimmmYaa hayalimden bile guzel cikti biloyor musunuz 242 geldi sonucum
Benim 2 adet 5. Gündü yaşıma göre güzelde ilerledi 5.güne ulaştı ama Allah kısmet etmediBen bu defa hiç kimseye söylemedim o zaman birilerine birde açıklama yapmak beni yıprattı eşim ve ben biliyoruz size kaç embriyo transfer edildi
Ayy bilmiyorum ama benimde aklıma geliyor inşallah öyledir sagliklaIkiz mi geliyor acaba
Aminn hepimizin icin bolca amin. Ama umudunu kaybetme bence bak benim de ne belirtim vardi düzgün ne başka bir şeyimUmudum kalmadı yarın öğreneceğim artık. Senin adına çoook mutlu oldum beraber bekliyorduk test tarihini sağlıkla ilerlesin sağlıkla kucağına al inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?