Ekim Ayı Transferleri Toplaşın

Benimde ilk denememdi zaten öncesinde de sporunu yapan yemesine içmesinde öyle abur cuburu olmayan biriyim eşimde süreçte bana çok iyi baktı ama negatif geldi dediğiniz çok doğru Allah ın işi …

Biraz önce erken gebelik testi yaptım bugün 8. Gün ikinci çizgi hiç bi şekilde yok Malesef erken mi diye düşünüyorum ama olsa silik de olsa çıkardı herhalde

Serum ne için acaba benim ilk denememde olmadı serum kullanmamistim

Biraz önce erken gebelik testi yaptım bugün 8. Gün ikinci çizgi hiç bi şekilde yok Malesef erken mi diye düşünüyorum ama olsa silik de olsa çıkardı herhalde
Çıkabilir cıkmayadabilir. Yani bu tutunmaya bağlı. Facebook’ta bir post görmüştüm. 8 kan kan testi yapmış çıkmamış. 10. Günde beta da daha yeni çıkmıştı.

Çıkabilir cıkmayadabilir. Yani bu tutunmaya bağlı. Facebook’ta bir post görmüştüm. 8 kan kan testi yapmış çıkmamış. 10. Günde beta da daha yeni çıkmıştı.
Evet çok arada kalınan bi gun okudum başka postlarda 10 gün testte çıkmayıp kanda çıkan da olmuş 3. Gün embriyosu gecde tutunabiliyor hayırlısı bakalım bekleyeceğiz mecbur test gününü

Herkese merhaba 7 ekimde 3.gün embriyo transferi oldum 8 hücreli 1.kalite olduğu söylendi ve 19 ekimde test vermemi istedi doktorum. Bugün 10.günüm ben dayanamayıp kan verdim ve 0.33 olduğunu gördüm çok üzgünüm çok ağlıyorum. Sizce pazar gününe kadar artma olma ihtimali var mı ?

Evet çok arada kalınan bi gun okudum başka postlarda 10 gün testte çıkmayıp kanda çıkan da olmuş 3. Gün embriyosu gecde tutunabiliyor hayırlısı bakalım bekleyeceğiz mecbur test gününü
Evet bende cok kotuyum test yapdim bendede cikmadi dusunuyorum kac gun olmus neden idrara gecmesinki bide bende 4 embiryon vardi aklim almiyor 1demi tutmaz yarin kan vericem ama o kanin cavabini nasil bekliyicem onu dusunemiyorum

Mehrababa canim cok uzuldum insAllah artar doktor 19 ekim vermeni isteyib yine verirsin her sey ola bilir idrar testi yapmismiydin?

Mehrababa canim cok uzuldum insAllah artar doktor 19 ekim vermeni isteyib yine verirsin her sey ola bilir idrar testi yapmismiydin?
Yok hayır hiç yapmamıştım onuda mı yapsam acaba bugün, çok üzüldüm ben gerçekten elimden geleni yapmıştım 10 gündür izinliyim evde sadece dinlendim sağlıklı beslendim bol su içtim ilaçlarımı saati saatine yaptım hayırlısı değilmiş demeye çalışıyorum ama çok üzgünüm

Evet bende cok kotuyum test yapdim bendede cikmadi dusunuyorum kac gun olmus neden idrara gecmesinki bide bende 4 embiryon vardi aklim almiyor 1demi tutmaz yarin kan vericem ama o kanin cavabini nasil bekliyicem onu dusunemiyorum
Rabbim ol derse olacak o yüzden metanetli olmak lazım nasipten ötesi yok güzelim test gününü bekle yine de sen neler okudum şimdi bende testte çıkmayınca geç tutunma oluyormuş diyorlar allahtan ümit kesilmez

Tutunması ya da tutunmaması için, senin yaptığın hiçbir şey bu durumu değiştirmeyecek dedi doktorum. Ben de inanın ki çok dikkat etmedim hep dışardan yedim çok su içemedim ama olumlu oldu. O yüzden kendinizi yıpratmayın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…