- Konu Sahibi baharinadasi
-
ben hala kan veremedim. Düzen laboratuvarını aradım ankarada 870 TL dedi. 2 gün sonra pazar gününe denk geliyor orası pazar da kan alıyormuş. Sonuç 4 saat sonra dediIyiymis ben 1000 lira verip 2 saat bekliyorum bir de
Tatlım bence bekle şimdi o dediğin yerde kan verirsen iki gün sonra yine aynı yerde vermen gerekicek düzenli artış var mı diye bakicaksin ya her hastanenin referans değeri başka oluyor aynı yerde yap hep iki günde bir mantıklı olan bu bence ama sen bilirsin tabiiben hala kan veremedim. Düzen laboratuvarını aradım ankarada 870 TL dedi. 2 gün sonra pazar gününe denk geliyor orası pazar da kan alıyormuş. Sonuç 4 saat sonra dediaslında özel hastanelerde verebiliyorum sigortamdan dolayı ama oralarda da pazar günü olmuyor. çok kararsız kaldım ve stres oldum durduk yere.
Bana özelden hazar misiniz muayene ucretini devam edecek olursamÇok maliyetli ama devam etcem Allah izin verirse
o zaman bugün ve pazar aynı laboratuvarda vereyim. Daha mantıklı olacak. pazar günü açık olduğu için burayı tercih edeyim.Tatlım bence bekle şimdi o dediğin yerde kan verirsen iki gün sonra yine aynı yerde vermen gerekicek düzenli artış var mı diye bakicaksin ya her hastanenin referans değeri başka oluyor aynı yerde yap hep iki günde bir mantıklı olan bu bence ama sen bilirsin tabii
Ben pazar gunu özel de acilden giriş yapıp yaptırdım ben. Ne taraftasiniz yakinsa verdihim yerde verin 2 saat sürmeden cikiyor. 1000 tl veriyorumben hala kan veremedim. Düzen laboratuvarını aradım ankarada 870 TL dedi. 2 gün sonra pazar gününe denk geliyor orası pazar da kan alıyormuş. Sonuç 4 saat sonra dediaslında özel hastanelerde verebiliyorum sigortamdan dolayı ama oralarda da pazar günü olmuyor. çok kararsız kaldım ve stres oldum durduk yere.
Çok sevindim canım hayırlı olsunnn bana da dua et verdim sonuç bekliyorummArkadaşlar pozitif
Çok teşekkür ederim inşallah sizde sağlıkla kucağınıza alırsınız bebeğiniziTutunması ya da tutunmaması için, senin yaptığın hiçbir şey bu durumu değiştirmeyecek dedi doktorum. Ben de inanın ki çok dikkat etmedim hep dışardan yedim çok su içemedim ama olumlu oldu. O yüzden kendinizi yıpratmayın.
Ayyy tebrik ediyorum Rabbim tamamına erdirsin inşallah tatlım çok güzel bi değer maşallahArkadaşlar pozitif
Ay değeriniz de çok güzel çıkmış tebrik ederimArkadaşlar pozitif
Maşallah hayırlı olsun sağlıkla kucağınıza almak nasip olsun inşallahArkadaşlar pozitif
Ankaradayım ben. Neresi acaba sizin gittiğiniz hastane?Ben pazar gunu özel de acilden giriş yapıp yaptırdım ben. Ne taraftasiniz yakinsa verdihim yerde verin 2 saat sürmeden cikiyor. 1000 tl veriyorum
Merhaba doktor aradı mı sizi
Taurusun arkasındaki yerde veriyorum. Bugün 1 saat olmadan cikti sonuçAnkaradayım ben. Neresi acaba sizin gittiğiniz hastane?
MaalesefMerhaba doktor aradı mı sizi
Ben de düzen laboratuvarında verdim 1 saat önce, sonucu bekliyorum. Sizin kaç çıktı sonucunuzTaurusun arkasındaki yerde veriyorum. Bugün 1 saat olmadan cikti sonuç
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?