- 11 Ekim 2025
- 135
- 20
- 13
- 39
- Konu Sahibi baharinadasi
-
- #1.001
Kızlar sizin Amh lar kaçOlcak seninde Allahin izniyle enseyi karartmak yok Rabbim neylerse güzel eyler
2024 mart en son bakıldı 0,657Kızlar sizin Amh lar kaç
2,4 düKızlar sizin Amh lar kaç
Teşekkür ederim inşallah. Henüz dönüş yapmadı doktorumDualarımız seninle canım yerleşme kanaması olmasın doktor ne diyor
1.43 Tü benimKızlar sizin Amh lar kaç
Geldi mi sonucunuzzBen de düzen laboratuvarında verdim 1 saat önce, sonucu bekliyorum. Sizin kaç çıktı sonucunuz
Ayyyy masallah gruba herkes pozitifG glbhr18 ve P Paradisee tebrikler
Bende Pazar günü teste gidicem ama o kadar hissizim ki inşallah olumlu sonuçlar alırım.
Eki Görüntüle 3660106
Bende mehtap hemşire ile konuştum hemen cok sevindiRabbim gönlündekini nasip etsin inşallah pozitif yüksek değer çıkar canım benim Sevim hemşireye haber verdim bile
Rabbım isteyen herkese sağlıkla kucağına almayı nasip etsinnAyyyy masallah gruba herkes pozitif
Ben ilk denememde de olmustum. Serum bebegin tutunmasina yardimci oluyormus Dr um onermisti. Ilkinde bi fayda etmedi ama 2. Transferdede yaptirmak istedim ben ne olur ne olmaz tutunacagi varsa tutunuyor bence. Ama aklimda kalmasin diye yaptiriyorum.Serum ne için acaba benim ilk denememde olmadı serum kullanmamistim
2,4 düKızlar sizin Amh lar kaç
Canım özel mesaj atiliyorsa numaranı yaz istersen benim sevimde çok sevimdi aynisini söylediBende mehtap hemşire ile konuştum hemen cok sevindipazar ya da pazartesi tekrar verin kese icin randevu oluşturalım degere göre dedii denk gelir miyiz kii kese randevusunda
Tamam canım yazdım ben sana ozeldenn2,4 dü
Canım özel mesaj atiliyorsa numaranı yaz istersen benim sevimde çok sevimdi aynisini söyledi
bende her regl öncesi 2-3 gün önceden kist ağrısı oluyordu regli olacağımı anlıyordum şimdi de aynı ağrı olunca 2-3 gündür yerleşme mi yoksa regl ağrısı mı ayırt edemedim.Canım kasik ağrısı çektim çekiyorum hala ben onun dışında dişimi fırçalarken dış macunundan tiksiniyorum başka bişey olmadı arada sırtım belim sizladi
Geldi 3 e katlamış bebişGeldi mi sonucunuzz
Bende tuvalete bile korkarak gidiyorum canım olcak diye çünkü 16 Ekim regl tarihim sonuç görsemde korkuyorum hala regl ağrısından biraz daha hafif canım benimbende her regl öncesi 2-3 gün önceden kist ağrısı oluyordu regli olacağımı anlıyordum şimdi de aynı ağrı olunca 2-3 gündür yerleşme mi yoksa regl ağrısı mı ayırt edemedim.
Ilk deneme mi1.43 Tü benim
Hersey cok güzel olsunnnBende tuvalete bile korkarak gidiyorum canım olcak diye çünkü 16 Ekim regl tarihim sonuç görsemde korkuyorum hala regl ağrısından biraz daha hafif canım benim
SuperrrrGeldi 3 e katlamış bebişilk 63 tü şimdi 196 çıktı
Hmmm benim de baksanıza belli bir şey yok vitamin desteği alacakmışımBen ilk denememde de olmustum. Serum bebegin tutunmasina yardimci oluyormus Dr um onermisti. Ilkinde bi fayda etmedi ama 2. Transferdede yaptirmak istedim ben ne olur ne olmaz tutunacagi varsa tutunuyor bence. Ama aklimda kalmasin diye yaptiriyorum.
Benim de 0.15 ilki tutmadı ah bu Amh lar2024 mart en son bakıldı 0,657
Bende çikolata kisti ve miyomla tedavi gördüm aynı ağrıları bende yaşadım leke gelince de korktum adet olacağım diye testte pozitif çıktı ama yeniden leke geldi tekrar test vereceğim doktor olabilir dedi bu süreçte panik yapmamak sakin kalmak lazım düşünmeyin regl ağrısı diye ben düşündükçe tekrar geldibende her regl öncesi 2-3 gün önceden kist ağrısı oluyordu regli olacağımı anlıyordum şimdi de aynı ağrı olunca 2-3 gündür yerleşme mi yoksa regl ağrısı mı ayırt edemedim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?