- Konu Sahibi baharinadasi
-
- #1.281
Al benden de o kadarBen de aynısını yazmak ve sormak için girdim foruma. İlki kimyasaldı benim ve kasık ağrım bel ağrım çok olmuştu. Bugün t+4. Gün bitti. Geçenki transferimde 5. Gün çok ağrım olmuştu yatamayacak kadar çoktu hem de. Şuan henüz hiçbir şey hissetmiyorum. Beşinci güne yeni girdim. Çok hissizim…
Biraz erken olmuş canım :) benim De bugün 5. Günüm 4ab 2 embriyo ben daha yapmadım belki yarın kızımın ısrarı ile bir denerimMerhaba bende 15 ekimde oldum, 5aa 5. Gün embriyosu test yapmayı düşünüyor musunuz bugün 3. Gün dayanamayıp yaptım negatif. Erken davrandım biraz
Bekleyelim inşallah güzel sonuç alırız hep birlikte sizin surwc nasılBenim de 21 Ekim beraber bekleyelim
İnşallah canımCanim benim hala belirtim yok bence cok kişiden kişiye değişen bir durum. Gönlünü ferah tutmaya çalış diyeceğim ama ne kadar zor oldugunu biliyorum. Allah yardimciniz olsun guzel haberlerini alalım insallah
Umarımşöyle teselli ediyorum biraz önceki ilkti rahim alışıyordu belki tepki verdi şimdi yabancı olmadığı bir durum belki o yüzden diyeceğim ama tabiki bu bir yorum umarım tutunmuşlardır güzel haberler alırız
Merhaba yengemde tüp bebek yaptı üçüncü gün embriyosu bugün 11. Gün testler bu şekilde bir bakabilir misinizİnşallah canım
Sizce var mı kızlarMerhaba yengemde tüp bebek yaptı üçüncü gün embriyosu bugün 11. Gün testler bu şekilde bir bakabilir misiniz
Ben de öğretmenim 2 ekimde transfer oldum o hafta gitmedim cuma günü. Öbür hafta Salı başladım . Haftada üç ama benim bir de arkadaşlar yardımcı oldu nöbet tutarken falan oturttular beni sürekli . Şimdilik sıkıntı yok . Ama herkesin farklı olabilir süreciTekrardan selamlar; benimde bir sorum var 14 ekimde 3.gün 2 tane embriyom transferi oldum. Öğretmenim, transferden beri raporluyum gitmedim okula evdeyim uzanıyorum ufak ufak evde kalkıyorum ama ağır iş asla yapmadım. Ama pazartesi okula gitsem mi kararsızım pazartesi ve salımda em yoğun günüm.
inşallah.sizin ilk transfer miBenim de 5. Günüm bende de belirti yok bekleyeceğiz bakalım biraz daha inşallah güzel sonuçlar alırız
İnşaAllahh hayırlı sonuçlarla dönersinizzTransferim oldu 10 ekimde herhangi bir belirtim yok sadece regli olcakmışım gibi 2 gündür kasıklarım ağrıyor o kadar pazar günü test vericem bakalım inşallah
Banada cevap versenizMerhaba yengemde tüp bebek yaptı üçüncü gün embriyosu bugün 11. Gün testler bu şekilde bir bakabilir misiniz
Benim kimyasal gebeliğimde aynı dediğiniz gibi dayanılmaz bir ağrı vardı geçmeyen 2 gün boyunca sonra değerlerim düşmeye başladı.Ben de aynısını yazmak ve sormak için girdim foruma. İlki kimyasaldı benim ve kasık ağrım bel ağrım çok olmuştu. Bugün t+4. Gün bitti. Geçenki transferimde 5. Gün çok ağrım olmuştu yatamayacak kadar çoktu hem de. Şuan henüz hiçbir şey hissetmiyorum. Beşinci güne yeni girdim. Çok hissizim…
Cift çizgi gözüküyor hayırlı olsunBanada cevap verseniz
Çok sevindim maşallah sübhanallah sağlıkla devam etsin inşallah
Çok teşekkür ederimÇok sevindim maşallah sübhanallah sağlıkla devam etsin inşallah
Cook sevindim şükür gözünüz aydın
Silik de olsa gözüküyor canım baya olmuş zaten kan verebilir bence güzel sonuçlar çıkar inşallahBanada cevap verseniz
O biraz bende de oluyor dün dışarı çıktım biraz yürürken falan ufak bir ağrı hissettim batma gibi ama normalde bende de pek belirti yokBenim kimyasal gebeliğimde aynı dediğiniz gibi dayanılmaz bir ağrı vardı geçmeyen 2 gün boyunca sonra değerlerim düşmeye başladı.
Ama bu poziptif devam eden transferde ilk 5 gün hiçbir belirti yok. Sonrada az az batma. Ayakta durdukça o da, yemek falan yaparken. Çok şükür
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?