- 11 Ekim 2025
- 151
- 24
- 13
- 39
- Konu Sahibi baharinadasi
-
- #1.601
Ne güzel ilgili bir tutumu var canım sürecin sonrası için bilgilendirme ve takip süreci için
Allah razı olsunRabbim inşallah en kısa sürede size de pozitifi göstersin.
dualarımız sizinle, bundan sonraki süreçte ummadığınız şekilde çiçeklenin inşallah
İşte yok yumurtam sadece 1 taneydi oda 5 gün embriyosuydueğer emb varsa ve istersen hemen diğerini transfer için konuşacaktır. ben de ilk eylül de negatif aldım hemen hiç ara vermeden regly ile diğerine hazırlanmaya başladım varsa emb ara vermeyin psıkolojik olarak iyi bile geliyor
Baştan başlayacam dimi aynı ücreti tekrar baştan verecem ama tutmadı diye farklı bi süreç ilerler dimi aynı olmazNe güzel ilgili bir tutumu var canım sürecin sonrası için bilgilendirme ve takip süreci için arayacaktır seni
Maalesef canım. Evde yaptığın testin markası neydi?Kızlar başka hastanede yapsam acaba ya testim pozitifti nasıl negatif çıkarözel hastanede kan verdim 0.100 çıktı başka yerde yapsam sonuç değişir mi
Evet ama aynı klinikte devam edersen indirim yapiyorlarBaştan başlayacam dimi aynı ücreti tekrar baştan verecem ama tutmadı diye farklı bi süreç ilerler dimi aynı olmaz
Ben t-15.gün yarın 2.kana gidiyorumTeşekkür ederim canım sen kaçıncı günündesin
yaaa çok teşekkür ederim darısı başınıza ben inanıyorum olacak olacak :) hiç belirti olmadı en baştan bugüne kadar .doktoruma da hatta test sonucunu erken yaptığım için ona göre 12 gün istiyor çünkü dedim hiç belirti olmadı sıfır ondan erken yaptım falan dedim dedi ki demek ki belirti olmadan da gebelik olabiliyormuş :)ayyy nasıl sevindim hayırlı olsun sizin de belirti yoktu değil mi öyle konuşmuştuk sanki
days doctor yaptığım gibi çift çıktı hatta kasette almıştım o bozuk çıkmıştıMaalesef canım. Evde yaptığın testin markası neydi?
En güvenilir marka prodictor aklınızda olsindays doctor yaptığım gibi çift çıktı hatta kasette almıştım o bozuk çıkmıştı
Estrofem sabah 3 aksam 3Maşallah sizinde çanta doluHayırlı uğurlu olsun inşallah Çok güçlü olsun sağlam tutunsun miniğiniz
inşallah olacakyaaa çok teşekkür ederim darısı başınıza ben inanıyorum olacak olacak :) hiç belirti olmadı en baştan bugüne kadar .doktoruma da hatta test sonucunu erken yaptığım için ona göre 12 gün istiyor çünkü dedim hiç belirti olmadı sıfır ondan erken yaptım falan dedim dedi ki demek ki belirti olmadan da gebelik olabiliyormuş :)
Canım benimde ilk deneme tutmadı , kısmet diyeceğiz bugün tekrar doktora gittim adetin 2/3 günü gel demişti vitamine başladık başka bir şey deneyeceğiz dedi. Elimizden geleni yaptık vakti var demek bizde çok emindikKızlar başka hastanede yapsam acaba ya testim pozitifti nasıl negatif çıkarözel hastanede kan verdim 0.100 çıktı başka yerde yapsam sonuç değişir mi
amin inş perşembe tekrar kan vereceğim sizde haber verin mutlaka ne zaman vereceksınız test şimdi ?inşallah olacakumut oldunuz bana gerçekten doktor da tasdiklediğine göre baya rahatladım sekizinci gün hala tık yok :) ikimizin de 6. gün sizin savaşçı yaman çıktı darısı bana inşallah :) Allah kolaylıkla sağlıkla kavuştursun sizi
O markayı eczaneden eşim sormuş bizim burda yokmuş internetten mi alıyorsunuz acabaEn güvenilir marka prodictor aklınızda olsin
Evett hepsiburadadan alıyorumO markayı eczaneden eşim sormuş bizim burda yokmuş internetten mi alıyorsunuz acaba
güzelce artar inşallah yarın benim de test günümamin inş perşembe tekrar kan vereceğim sizde haber verin mutlaka ne zaman vereceksınız test şimdi ?
Bende Ordan alayım teşekkür ederimEvett hepsiburadadan alıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?