Ekim Ayı Transferleri Toplaşın

Hayırlı olsun . Sorun olmaz ben ip atlamistim hemsirem gülmüştü isterseniz amuda kalkin sağlıklı bir embriyoya hiç bir zarar veremezsiniz demisti

Erken evet. İlla merak ediyorum dersen erken gebelik testi ile 8.gün yapabilirsin. Benim ilk transferimde 8.gün erken testinde bayağı belirgindi 2.çizgi. Yarın denersin belki daha net görürsün rahat ol
inşallah canım.
Peki kanda az da olsa bir değer çıkar mı varsa? Kan verme perilerim geldi

Biliyorum insan merak ediyor ama ben kan gününden önce evde bastırmaya karşı olanlardanım insan gereksiz heyecana endişeye korkuya kapılıyor olabildiğince sonuç odaklı değil surec odakli dogal akista rahat bir şekilde geçirmeye çalışmak lazım sonucu ha 2 gün önce ha 2 gün sonra insan kendine acı çektiriyor belki yok yere ümitsizliğe düşüyor. Rahatlamaya çalışın zaten çok az kalmış bol bol dua insana çok büyük güç veriyo . Pozitif sonucu alacaksınız inşaallah

İnşallah

Doktorum dedi ilaçları bırak 1 hafta sonra seni arayacam niye arayacak acaba negatif çıktı zaten
eğer emb varsa ve istersen hemen diğerini transfer için konuşacaktır. ben de ilk eylül de negatif aldım hemen hiç ara vermeden regly ile diğerine hazırlanmaya başladım varsa emb ara vermeyin psıkolojik olarak iyi bile geliyor

Rabbim inşallah en kısa sürede size de pozitifi göstersin.
dualarımız sizinle, bundan sonraki süreçte ummadığınız şekilde çiçeklenin inşallah

5.gün embrıyo muydu ?doktor 12.gun dedi bana 10.gün yapsam çıkar mı acaba

Selam kizlar, bende bugun transfer oldum dogal siklus te olanlar kimlerdi ben sadece pregston dex ve Axeparin 4000 kullaniyorum. Ikisi de gunde 1 doz. Sizde farkli ilaclar varmi?

beni de ekler misiniz 6 gün blast olan 3aa 10. gün 306
Maşallah çok sevindim Allahım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah darısı bize

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…