- Konu Sahibi baharinadasi
-
- #1.581
Hayırlı olsun . Sorun olmaz ben ip atlamistim hemsirem gülmüştü isterseniz amuda kalkin sağlıklı bir embriyoya hiç bir zarar veremezsiniz demistiMerhaba hanımlar bende dün dayanamayıp 5. Gün embriyosu için 6. Gün kan tahliline gidip 63,4 ile öğrendim hamd olsun. Pozitifi öğrenirsem rahatlarım diyordum hiç bir şey değişmedi değer artacak mı yolunda gidecek mi kaygısı geçmiyor çünkü hastalandım çok şiddetli öksürüyorum. Bir şey olacak diye çok korkuyorum
Erken evet. İlla merak ediyorum dersen erken gebelik testi ile 8.gün yapabilirsin. Benim ilk transferimde 8.gün erken testinde bayağı belirgindi 2.çizgi. Yarın denersin belki daha net görürsün rahat ol
Benim ilk kan testimdi haftasonu araya girince 13. günde test yapıldıMerhabalar gayet guzel canim değerin onceki kaçtı? Ben eğilmiyorum yere direkt, uzanmiyorum. Hareketlerimde dikkat ediyorum. Güzel besleniyorum. Günde 2 litre su icin mutlaka bana hemsirem oyle demisti.
Teşekkür ederim canım sen kaçıncı günündesinGayet iyi. Maşallahbenim 12.gün ilk betam 520 çıktı. Bunun güçlü bir tutunma işareti olduğunu söyledi doktorum. Endişelenmene gerek yok
Biliyorum insan merak ediyor ama ben kan gününden önce evde bastırmaya karşı olanlardanım insan gereksiz heyecana endişeye korkuya kapılıyor olabildiğince sonuç odaklı değil surec odakli dogal akista rahat bir şekilde geçirmeye çalışmak lazım sonucu ha 2 gün önce ha 2 gün sonra insan kendine acı çektiriyor belki yok yere ümitsizliğe düşüyor. Rahatlamaya çalışın zaten çok az kalmış bol bol dua insana çok büyük güç veriyo . Pozitif sonucu alacaksınız inşaallahKızlar ben bu sabah dayanamayıp kaset test yaptım. Evde erken gebelik testim yoktu. T+7’ deyim. Biraz erken olduğunun farkındayım. Zaten negatif çıktı. Belli belirsiz bir çizgi görüyor gibi oldum ama hayalidir muhtemelen. Kaset test olduğu için biraz kendimi umutsuzluğa düşürmemeye çalışıyorum.
Ne güzel ilgili bir tutumu var canım sürecin sonrası için bilgilendirme ve takip süreci için arayacaktır seniDoktorum dedi ilaçları bırak 1 hafta sonra seni arayacam niye arayacak acaba negatif çıktı zaten
İnşallahBiliyorum insan merak ediyor ama ben kan gününden önce evde bastırmaya karşı olanlardanım insan gereksiz heyecana endişeye korkuya kapılıyor olabildiğince sonuç odaklı değil surec odakli dogal akista rahat bir şekilde geçirmeye çalışmak lazım sonucu ha 2 gün önce ha 2 gün sonra insan kendine acı çektiriyor belki yok yere ümitsizliğe düşüyor. Rahatlamaya çalışın zaten çok az kalmış bol bol dua insana çok büyük güç veriyo . Pozitif sonucu alacaksınız inşaallah
Size ne zaman test yapın dedilerKızlar 9.gün sonucum 211 di 11.gün bugün 2. testimin sonucu
Eki Görüntüle 3661968
Yeni transfer olan arkadaşlar hayırlı olsun Pozitifi sonuçları görürsünüz inşallahPozitif arkadaşları tebrik ederim
Son durumumuzu paylaşıyorum
Eki Görüntüle 3661971
beni de ekler misiniz 6 gün blast olan 5 gün emb 3aa 11 ekim de transfer oldum bugün 10. gün değeri 306 .Kızlar 9.gün sonucum 211 di 11.gün bugün 2. testimin sonucu
Eki Görüntüle 3661968
Yeni transfer olan arkadaşlar hayırlı olsun Pozitifi sonuçları görürsünüz inşallahPozitif arkadaşları tebrik ederim
Son durumumuzu paylaşıyorum
Eki Görüntüle 3661971
eğer emb varsa ve istersen hemen diğerini transfer için konuşacaktır. ben de ilk eylül de negatif aldım hemen hiç ara vermeden regly ile diğerine hazırlanmaya başladım varsa emb ara vermeyin psıkolojik olarak iyi bile geliyorDoktorum dedi ilaçları bırak 1 hafta sonra seni arayacam niye arayacak acaba negatif çıktı zaten
Rabbim inşallah en kısa sürede size de pozitifi göstersin.Ben ne yazık ki bu level da ayrılmak zorunda kalıyorum. Bir sonraki seviyeye geçemedim. Sabah test yapıldı. Sonuç 5,96doktor bunu negatif olarak degerlendiriyorum dedi. Ilaclari kesmemi söyledi. Regl günümü bekleyeceğim. Perşembe gününe kadar kanaman olmazsa tekrar görüşelim dedi. Net bir neden de yok. Zaten tanımlanamayan infertilite. Hala kendime gelemedim. Buraya kadar her şey çok iyi ilerlemişti. Nasip değilmiş. Umarım listedeki herkesin sonucu pozitif olur
dualarımız sizinle, bundan sonraki süreçte ummadığınız şekilde çiçeklenin inşallahNegatif
5.gün embrıyo muydu ?doktor 12.gun dedi bana 10.gün yapsam çıkar mı acabakızlar hala inanamıyorum 10. gün sonucum çıktı şimdi 306.perşembe günü tekrarlamamı istedi doktorum 2 hafta sonra da kontrol dedi inş bundan sonrası da güzel ilerler allahım tüm isteyenlere nasip etsin inş.
benden de öyle istedi doktorum ama geçen transferde bekledim bu sefer dayanamadım 10 gün de verdim.5.gün embrıyo muydu ?doktor 12.gun dedi bana 10.gün yapsam çıkar mı acaba
beni de ekler misiniz 6 gün blast olan 3aa 10. gün 306
Hayırlı olsun darısı başımıza inşallahbenden de öyle istedi doktorum ama geçen transferde bekledim bu sefer dayanamadım 10 gün de verdim.
teşekkürler amin inşallah iyi düşünün inş olacaktırHayırlı olsun darısı başımıza inşallah
Selam kizlar, bende bugun transfer oldumdogal siklus te olanlar kimlerdi ben sadece pregston dex ve Axeparin 4000 kullaniyorum. Ikisi de gunde 1 doz. Sizde farkli ilaclar varmi?
Maşallah çok sevindim Allahım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah darısı bizebeni de ekler misiniz 6 gün blast olan 3aa 10. gün 306
ayyy nasıl sevindim hayırlı olsun sizin de belirti yoktu değil mi öyle konuşmuştuk sankibeni de ekler misiniz 6 gün blast olan 3aa 10. gün 306
amin inş allah yardımcımız olsun hayırlısıyla sağlıkla kolaylıkla nasip etsin inşMaşallah çok sevindim Allahım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah darısı bize
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?