- Konu Sahibi baharinadasi
-
- #1.661
Venim pek belirtim olmadi hala da yok canim. Arada ayakta durdukca batma oluyor ama cok kisa suruyor.Pozitif olan arkadaşlar belirtilerimiz oldu mu olduysa ne zmn başladı
Aynı şekilde öyle çok belirtim olmadı. Dün ilk defa 17.günümde yarim saat kadar bulantım olduVenim pek belirtim olmadi hala da yok canim. Arada ayakta durdukca batma oluyor ama cok kisa suruyor.
Göğüs hassasiyetiniz yok mu şişme vsVenim pek belirtim olmadi hala da yok canim. Arada ayakta durdukca batma oluyor ama cok kisa suruyor.
O biraz var bazi gunler daha az bazi gunler daha cok gibiGöğüs hassasiyetiniz yok mu şişme vs
Aynıyız o zaman üzülme zor neden diye soruyorsun ama zamanla diyorsun kısmet bir yerden sonra Allah veriyor o canı biz ne yaparsak yapalımEvet canım benim ilk denememdi
Bende yok hiç o göğüs hassasiyeti. İlaçların getirdiği şişkinlik var sadece göğüslerdeGöğüs hassasiyetiniz yok mu şişme vs
Bulantın başladı mı seninAynı şekilde öyle çok belirtim olmadı. Dün ilk defa 17.günümde yarim saat kadar bulantım oldu
Bu testte gördüm canım ama kasette görüntü kalitesinde mi onu göremedim inşallah pozitiftir Allahın izniyleKızlar bi bakabilir misiniz bugün 8. Günümdü çok silik bir çizgi var ama çok silik bunun pozitif olma ihtimali var mi
Eki Görüntüle 3662392
Hayırlısı olsun inşallah sonucunuz ne oldu. Prograf vermedi doktor bağışıklık sorunum var kan pıhtılaşması yatkınlık var kan sulandırıcı daverimedi kafam karıştıMerhaba 2 negatif, 1 kimyasal ve 1 düşükten sonra bugün sabah pgtli 2 adet 5.gün embriyo transferim oldu.
16 Ekim test günü. 14 ekim de de belli olur ama ben 12. Günü görmek istiyorum. Bazen 12.güne kadar yükselip, 12 den sonra değer düşmeye başlıyor. Net olan zaman transfer sonrasındaki 12.gün dedi. Bekleyeceğiz inşallah bu sefer gebeliğim devam etsin
- Transferden 1 hafta önce başlanan günde 1.mg Prednol kesildi
- Lutinus fitil kesildi.
- Her gün progestan dex 25mg
- Bir gün arayla progestan 50 mg.
- Duphaston günde 3 adetti. Şimdi 2 oldu. Sabah- akşam
- Prograf sabah akşam 0.5 g devam
- Transferden 2 gün önce perşembe günü Clinoleic serum takılmıştı, bu perşembe tekrar takılacak 250 ml serum 1000 ml izotonik serum içinde seyreltilip 6 saatte verilecek. ( saniyede 1 damla)
- kahve 1 fincan serbest ama ben içmeyeceğim
- bitki çayı yasak
Hepimiz güzel haberler alalım, evladımıza kavuşalım biran evvel
Bu testte gördüm canım ama kasette görüntü kalitesinde mi onu göremedim inşallah pozitiftir Allahın izniyle
Ben burda görüyorum. 3. Gün transferi mi sizin?Kızlar bi bakabilir misiniz bugün 8. Günümdü çok silik bir çizgi var ama çok silik bunun pozitif olma ihtimali var mi
Eki Görüntüle 3662392
Şuan ikisinde de görüyorum canım pozitif bence ayyy inşallah kanda da yükselerek artan değer görürsünEki Görüntüle 3662401 bu kadar silik pozitifi gören var mıı
Evet görünüyor inşallah kanda da pozitif çıkarEki Görüntüle 3662401 bu kadar silik pozitifi gören var mıı
Benim tek belirti yerleşme kanaması oldu ara ara kasıkta batma yaşadım başka belirtim olmadı göğüs hassasiyeti şişkinlik vs de hala yokPozitif olan arkadaşlar belirtilerimiz oldu mu olduysa ne zmn başladı
Sizi merak ediyordum aramızda bir gün vardı.bence biraz daha bekleyin moralinizi bozmayın sizin 25 i idi test tarihiniz inşallah pozitife dönerUmarım. Hiç umudum kalmadı.
Merhabalar. Benim negatif cikti 6. Gun embriyosuydu.Kızlar 9.gün sonucum 211 di 11.gün bugün 2. testimin sonucu
Eki Görüntüle 3661968
Yeni transfer olan arkadaşlar hayırlı olsun Pozitifi sonuçları görürsünüz inşallahPozitif arkadaşları tebrik ederim
Son durumumuzu paylaşıyorum
Eki Görüntüle 3661971
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?