- Konu Sahibi baharinadasi
-
- #1.681
Her gün yapmaya devam edin silik de olsa var görünüyor bende 8 gün gecesi silik de olsa çıktı hemen ilk 5 dk da 10 gün kan verdim olumlu oldu. hala test yapıyorum daha bugün net çıktı mesela . erken gebelik yaptım aynı gece bir de kaset de oldugunu gorunce o da sılık cıkmıstı. umarım hayırlısı ile tuttunmuştur sizeEki Görüntüle 3662401 bu kadar silik pozitifi gören var mıı
Üsttekinde 2.çizgi net gözüküyorEki Görüntüle 3662401 bu kadar silik pozitifi gören var mıı
Geçmiş olsun canım inşallah pozitif haber alırsın benim 4 yumurta toplandı 3 tane döllendi önemli olan kalitesi inşallah 4 ü de iyi kalite çıkarKızlar 4 adet yumurtam toplandı dün cumartesi transfer var doktor bana ilaç olarak
prednol
Azitro
Programtan göbekten iğne
Duphaston
Folik asit verdi
4 yumurta çok az değil mi sizce de
günaydın verdiniz mi kan merak ettim sizi9. günüm
Şimdi aradılar beni 3 tane döllenmiş Cuma yâda cumartesi transfer dedi yarın tekrar arayacaklarmış anlamıyorum nasıl oluyorGeçmiş olsun canım inşallah pozitif haber alırsın benim 4 yumurta toplandı 3 tane döllendi önemli olan kalitesi inşallah 4 ü de iyi kalite çıkar
Bugün mü oldun transfer ben olduğum gün pazar dı Ptesi aradılar 2 gün sonra arayacaz dediler 2 gün sonra iyi gidiyor dedi Ctesi transfere çağırdı orda dediler 2 tane embriyo transfer edecez 1 tane de dondurduk Ptesi günü kan tahlilim bekliyorumŞimdi aradılar beni 3 tane döllenmiş Cuma yâda cumartesi transfer dedi yarın tekrar arayacaklarmış anlamıyorum nasıl oluyor
17 Ekim transfer günüm 28 Ekim regl dönemim 27 Ekim de kan tahlili öğrenmek içinMerhabalar, transfer gününüz ve transferden sonra adet gününüz ne zaman yazarmisiniz.
Dün yumurtalarım toplandı 4 tane çıkmış bugün arayıp 3 tanesi döllendi dedi bu hafta cuma yada cumartesi transfer yapacağız yarın yine arayacaklarmış 35 yaşındayım 2 tane hakkım var öyle yapmak istiyorum inşallah senin de pozitif çıkar yaBugün mü oldun transfer ben olduğum gün pazar dı Ptesi aradılar 2 gün sonra arayacaz dediler 2 gün sonra iyi gidiyor dedi Ctesi transfere çağırdı orda dediler 2 tane embriyo transfer edecez 1 tane de dondurduk Ptesi günü kan tahlilim bekliyorum
Evet sen yine tedaviye başlayacakmısınAynıyız o zaman üzülme zor neden diye soruyorsun ama zamanla diyorsun kısmet bir yerden sonra Allah veriyor o canı biz ne yaparsak yapalım
İnşallah pozitif olur dualarım seninle ve burdaki herkese Allahım nasip etsin inşallah 3 ü de çok iyi kalitede olurDün yumurtalarım toplandı 4 tane çıkmış bugün arayıp 3 tanesi döllendi dedi bu hafta cuma yada cumartesi transfer yapacağız yarın yine arayacaklarmış 35 yaşındayım 2 tane hakkım var öyle yapmak istiyorum inşallah senin de pozitif çıkar ya
Çok erken hem de :) stres yapmadan gününüzü bekleyin, şimdi varsa bile idrar testinde çıkmaz3 gün embroyosu Perşembe transfer oldu idrar negatif erken mi acaba bayanlar yarın kan versem cikarmi
Teşekkür ederim var gibi hissediyorum kan versem cikarmi bekliyimmi test gunum resmi tatile geliyorÇok erken hem de :) stres yapmadan gününüzü bekleyin, şimdi varsa bile idrar testinde çıkmaz
Bende 5. Gün embriyosu cuma günü transfer oldum ama idrar negatif bilmiyorum3 gün embroyosu Perşembe transfer oldu idrar negatif erken mi acaba bayanlar yarın kan versem cikarmi
Amin canım inşallah hepimizin için güzel sonuçlar olsun inşallahİnşallah pozitif olur dualarım seninle ve burdaki herkese Allahım nasip etsin inşallah 3 ü de çok iyi kalitede olur
Eminseniz yapın fakat 3. Gün embriyosu için şuan çok çok erken. 6 gün olmuş. 3. Gün embrosunda zaten 5 gün olması için zaman geçiyor dollenmesi falan varsa bile daha yeni tutunmuştur. Cuma yapın derim ben en erkenTeşekkür ederim var gibi hissediyorum kan versem cikarmi bekliyimmi test gunum resmi tatile geliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?