- 28 Haziran 2013
- 823
- 19.494
- 488
- 30
- Konu Sahibi Evham Perisi
-
İnşallah canım bizimde isteyeli 6 ay oldu bu ayda hüsranla bitti ekime artık :)
İnsAllah bende bekleyenlerdenim :)
İnsAllah ugur getirir :) tedavi gordun mu peki ? Ya da goruyormusun??Ne kadardır kuzum uğur getirsin inşallah topigimz :)
İnşallah benimde 11.ayım
Allah hayırlısıyla nasip etsin hepimize
Ne kadardır kuzum uğur getirsin inşallah topigimz :)
İnsAllah ugur getirir :) tedavi gordun mu peki ? Ya da goruyormusun??
Kardeşlerim Allah nasip etsin hepinize de ben bundan 1 ay önce doktora bebeğimiz olmuyor diye gittim oysa ki hamileymişim öğrendim iki gün sonra bebeğimi kaybettim üstelik bir kez daha düşük yapmışım farkında olmadan şimdi tekrar hamileyim yine korkuyorum kaybedeceğim diye hangisi daha zor bilmiyorum olmaması mi olup hissedemeden kaybetmek mi Rabbim hepimize hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah kimsenin kucağını boş bırakmasin. .
2 dusugum var agustostada kinyasal gebelik yasadim. 2 dusuk ilk evlilikten. İkinci evliligimde 4 ay bekledik 5 ayda tuttu ama o da dusukle sonuclandi
Amin ecmain..etmez miyim kardeşim Rabbim hepimize nasip etsin inşallah Rabbim hepimize gönlümüzdekini nasip etsinCaniiimmm inşallah Rabbim bu melegini sana bagislar şu mübarek günlerde kucağına almanı nasip eder inşallah bizlere de dua eder misin melek annesi :)
Amin ecmain..etmez miyim kardeşim Rabbim hepimize nasip etsin inşallah Rabbim hepimize gönlümüzdekini nasip etsin
Ya ;( peki neden kuzum kan pıhtılaşmasi felan mi var ;( Allahım inşallah tez zamanda nasip eder inşallah
Bilmiyorum ki sonuclari bekliyorum hergun bakiyorum :) Rabbim hepimze saglikli hayirli evlatlar nasip etsin insAllahYa ;( peki neden kuzum kan pıhtılaşmasi felan mi var ;( Allahım inşallah tez zamanda nasip eder inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?