Ekim ayı uğur getirsin :))

İnşallah kuzum benimde 26 sinda rahim filmim var bakaLim neLer oLcak

Bende önümüzdeki ay çektirmeyi düşünüyorum bu ay aslında randevu almıştım ama araya bayram tatili girince geç kaldım adetimin 12.günüydü o yüzden iptal ettirdim sen adetinin kaçıncı günü gideceksin canım bide nerde ve ne kadara?

amin canım ya anlamadım öyle hissetmediğimiz oluyor mu düşünce?

ızlar ben 19 unda şiddetli kasık ağrısıyla doktora gittim doktor rahmin çok güzel kalınlaşmış dedi çalışmalara devam edin dedi.Bende zaten 8 eylüldeki son adetimden beri korunmuyordum.En son 21 nin gecesi gene korunmasız ilişki yaşadık sizce hamile kalmış olabilir miyim kasık ağrılarım son buldu çümkü acaba çatladı mı yumurtam?Şimdiden teşekkrler biraz karışık oldu

21 eylül dimi canım daha çok yeni inşallah hamile kalmissindir 1 hafta sonra kan testi yaptır çıkar zaten bu heyecan ve merakla bir ay bekleyemezsin galiba Allah hayırlısını nasip etsin

Benimde bat 9 ekim heyecanla bkliyrm.Rabbim hepimize hayirli bi evlat nasip etsin

21 eylül dimi canım daha çok yeni inşallah hamile kalmissindir 1 hafta sonra kan testi yaptır çıkar zaten bu heyecan ve merakla bir ay bekleyemezsin galiba Allah hayırlısını nasip etsin
evet 21 eylül canım şimdi 8 ekimde adet görmem lazım dediğin gibi çok zor dayanmak beklemek

evet 21 eylül canım şimdi 8 ekimde adet görmem lazım dediğin gibi çok zor dayanmak beklemek
Bekleme benim 10 gün sonra idrarda çıktı gecenin saat 3 ü koştur koştur hemen kan testi yaptırdım bilmez miyim adetime 10 gün vardı üstelik bekleyemedim yaptır testini 1 hafta snra Allah hepimize gönlündekini nasip etsin

kızlar benimde bat 3 ekim 1 haftadır anlamsız bi şişliğim ve sol kasığım ağrıyor 1 ay öncede doktor kontrolüme gittim hiçbir sorun yoktu. bu şimdi ne ağrısı artık panik oldum

1 hafta sonra çıkar mı ki :) ay şimdi bi huzur doldu içime sende muradına ermişsin çok şükür darısı bizlerin başına inşallah :) bi belirtin falan varmıydı peki seni test yaptırmaya yönelten

8. Gün pazara denk geLdigi için 9. gün giricem kuzum devLet hastanesi ucretsiz

Ben ekim 19 filan adet günüm aynı zamanda evLiLik yıldönümüm belki bi sürpriz oLur kizLar iki yiL oLdu ya

Ben ekim 19 filan adet günüm aynı zamanda evLiLik yıldönümüm belki bi sürpriz oLur kizLar iki yiL oLdu ya

İnşallah canım sabredicez bekleyiş zor ama bu da bizim imtihanımız.... benimde ekimde doğum günüm ah bende o gün müjdeli haberle yeniden doğsam...
İnşallah Rabbim yardımcımız olsun inancımızı kaybetmeyelim

bizimde 8 ekim evlilik yıldönümü 1. yılımız rabbim isteğiyle inş bir sürpriz olurda eşime ogün hayırlı haberi veririm

8. Gün pazara denk geLdigi için 9. gün giricem kuzum devLet hastanesi ucretsiz

İnşallah kolay atlatırsın yaşadıklarını anlatmanı beklicem canım ben devletten korkuyorum çünkü orda yaptıranlar çok acılı olduğunu söylüyolar seni korkutmak istemem ama anestezili ol istersen. Randevuyu kaç hafta sonraya verdiler devlet yerleri çok yoğun oluyor?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…