- 27 Mayıs 2015
- 156
- 347
- 33
- 37
- Konu Sahibi Evham Perisi
-
Kuzum hoş geLdin aramiza insaLLah Rabbim acını minik bi mucizeyLe dindirsin tez vakitte ekim sanada bizede uğur getirsin insaLLahh
Aminnn İnşşallah tatlım
İnşallah kuzum benimde 26 sinda rahim filmim var bakaLim neLer oLcak
amin canım ya anlamadım öyle hissetmediğimiz oluyor mu düşünce?Kardeşlerim Allah nasip etsin hepinize de ben bundan 1 ay önce doktora bebeğimiz olmuyor diye gittim oysa ki hamileymişim öğrendim iki gün sonra bebeğimi kaybettim üstelik bir kez daha düşük yapmışım farkında olmadan şimdi tekrar hamileyim yine korkuyorum kaybedeceğim diye hangisi daha zor bilmiyorum olmaması mi olup hissedemeden kaybetmek mi Rabbim hepimize hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah kimsenin kucağını boş bırakmasin. .
Canım soruyu anlamadım çok özür dilerim kafam durdu bu araamin canım ya anlamadım öyle hissetmediğimiz oluyor mu düşünce?
21 eylül dimi canım daha çok yeni inşallah hamile kalmissindir 1 hafta sonra kan testi yaptır çıkar zaten bu heyecan ve merakla bir ay bekleyemezsin galiba Allah hayırlısını nasip etsinızlar ben 19 unda şiddetli kasık ağrısıyla doktora gittim doktor rahmin çok güzel kalınlaşmış dedi çalışmalara devam edin dedi.Bende zaten 8 eylüldeki son adetimden beri korunmuyordum.En son 21 nin gecesi gene korunmasız ilişki yaşadık sizce hamile kalmış olabilir miyim kasık ağrılarım son buldu çümkü acaba çatladı mı yumurtam?Şimdiden teşekkrler biraz karışık oldu
Benimde bat 9 ekim heyecanla bkliyrm.Rabbim hepimize hayirli bi evlat nasip etsinKızLar eyLuLde de bebegimiz oLmadi diyenLer geLin ekimi beraber bekLeyeLimm ekimde 24 ay oLacak bebek isteyeLi hiç gebeLik eLde edemedi baktım ki burda konu acanLara konu mu uğur getiriyo nedir hamis kaLiyoLar beLki bana ve benim gibi diLeyen isteyen herkesede uğur getirir :)) insaLLah gobusLerimiz tez vakitte doLar :))
evet 21 eylül canım şimdi 8 ekimde adet görmem lazım dediğin gibi çok zor dayanmak beklemek21 eylül dimi canım daha çok yeni inşallah hamile kalmissindir 1 hafta sonra kan testi yaptır çıkar zaten bu heyecan ve merakla bir ay bekleyemezsin galiba Allah hayırlısını nasip etsin
Benimde bat 8 ekim o tarih gelmeyecekmiş gibi geliyorBenimde bat 9 ekim heyecanla bkliyrm.Rabbim hepimize hayirli bi evlat nasip etsin
Bekleme benim 10 gün sonra idrarda çıktı gecenin saat 3 ü koştur koştur hemen kan testi yaptırdım bilmez miyim adetime 10 gün vardı üstelik bekleyemedim yaptır testini 1 hafta snra Allah hepimize gönlündekini nasip etsinevet 21 eylül canım şimdi 8 ekimde adet görmem lazım dediğin gibi çok zor dayanmak beklemek
1 hafta sonra çıkar mı ki :) ay şimdi bi huzur doldu içime sende muradına ermişsin çok şükür darısı bizlerin başına inşallah :) bi belirtin falan varmıydı peki seni test yaptırmaya yöneltenBekleme benim 10 gün sonra idrarda çıktı gecenin saat 3 ü koştur koştur hemen kan testi yaptırdım bilmez miyim adetime 10 gün vardı üstelik bekleyemedim yaptır testini 1 hafta snra Allah hepimize gönlündekini nasip etsin
Evt ya bide adet olunca o ayda hüsrana uğruyor insanBenimde bat 8 ekim o tarih gelmeyecekmiş gibi geliyor
Bende önümüzdeki ay çektirmeyi düşünüyorum bu ay aslında randevu almıştım ama araya bayram tatili girince geç kaldım adetimin 12.günüydü o yüzden iptal ettirdim sen adetinin kaçıncı günü gideceksin canım bide nerde ve ne kadara?
Ben ekim 19 filan adet günüm aynı zamanda evLiLik yıldönümüm belki bi sürpriz oLur kizLar iki yiL oLdu ya
8. Gün pazara denk geLdigi için 9. gün giricem kuzum devLet hastanesi ucretsiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?