- 28 Haziran 2013
- 823
- 19.494
- 488
- 30
- Konu Sahibi Evham Perisi
-
Ben genetik testlerimin sonucunu bekliyorum. bisen
Bende klomene başladım bu ay bayrama denk geldiği için kontrol ettiremeyeceğim yumurtaları
Hayirlisi olsun herseyin :) ya cnm 4 sene cocugu olmayip doktora gittikleri ay hamile kalan tanidiklarim var :) Alah verdikten sonra veriyor. Bazen insanlar tedaviyi birakip hamile kaliyor sanirim birazda fazla dusunmemek gerekiyor ama yapamiyoruz istİnşallah bi sorun çıkmaz kuzum biz o kdar genişiz.ki daha doktora gitcez:)
Hayirlisi olsun herseyin :) ya cnm 4 sene cocugu olmayip doktora gittikleri ay hamile kalan tanidiklarim var :) Alah verdikten sonra veriyor. Bazen insanlar tedaviyi birakip hamile kaliyor sanirim birazda fazla dusunmemek gerekiyor ama yapamiyoruz ist
Kızlar banada yardımcı olun adetime 6 gün kala kan testi yaptırdım 4.08 çıktı referans aralıgıda 0-5 sonuç ne sizce
Tamm canım inşallah öyledirKuzum adetin gecikirse tekrarLa mutLaka bence pozitif gibi
İnsallah. Gecen ay bende kimyasal gebelik yasadim. Ve bu ayda test yaptim test baya pozitfti kan verdim 5 cikti. 2 gun sonra adet oldumm. Baya pihtili ve cok geldi 2 gun bugun adetin 3 gunu neredeyse kesildi adetim. Pihtili gelmesi acaba yinemi kimyasal oldu diye suphelendiriyor beniBn bu aybasladm ve ılk ayda kımyasal gebelık,gecirıyorm su ancok,moralım bozuk allahm hepımıze nasıp eder ınsallah
Muhtemelen kımyasaldı yoksa 5 cıkmazdı gecmıs olsun allah bıdaha yasatmasn vok agrın oldumu bnm,cok,agrım var yaİnsallah. Gecen ay bende kimyasal gebelik yasadim. Ve bu ayda test yaptim test baya pozitfti kan verdim 5 cikti. 2 gun sonra adet oldumm. Baya pihtili ve cok geldi 2 gun bugun adetin 3 gunu neredeyse kesildi adetim. Pihtili gelmesi acaba yinemi kimyasal oldu diye suphelendiriyor beni
Muhtemelen kımyasaldı yoksa 5 cıkmazdı gecmıs olsun allah bıdaha yasatmasn vok agrın oldumu bnm,cok,agrım var ya
Benm betam 16 oldu 3 gun sonra 12 ye dustubı dahada baktırmadım daha dun basladı kanamam zatenGecen ay oldu ama kan gelicegi zaman sonra agrim olmadi. Bundada oyle oldu. Betan yuksekse agrin olur
Kuzum benim Rabbim bizi öyle seviyor kisagLiksiz olanı nasip etmiyor inşallah Rabbimsağlıklı hayırlı evlatlar nnasip etsin hepimizeBn bu aybasladm ve ılk ayda kımyasal gebelık,gecirıyorm su ancok,moralım bozuk allahm hepımıze nasıp eder ınsallah
Gecen ay oldu ama kan gelicegi zaman sonra agrim olmadi. Bundada oyle oldu. Betan yuksekse agrin olur
bana bu da kimyasal gibi geldi. Cunku idrar testim baya koyu cikti. 1 gun sonrada 5 cikti kan testi. Sanirim idrar testini yapyigimda beta tuksekti sonraki gun dustu 2 gun sonrada kanamam olduKuzum 5 genelde hep kimyasal gebelikte cikiyomus heralde
bana bu da kimyasal gibi geldi. Cunku idrar testim baya koyu cikti. 1 gun sonrada 5 cikti kan testi. Sanirim idrar testini yapyigimda beta tuksekti sonraki gun dustu 2 gun sonrada kanamam oldu
Selam kızlar bende aranızda olmak isterim. 5 ay önce 2.5 aylık düşük gerçekleştirdim. Rabbim kimselere yaşatmasın o acıyı, tez zamanda yeni umutla sevindirsin inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?