Ekim ayı uğur getirsin :))

İnşallah bi sorun çıkmaz kuzum biz o kdar genişiz.ki daha doktora gitcez :)
Hayirlisi olsun herseyin :) ya cnm 4 sene cocugu olmayip doktora gittikleri ay hamile kalan tanidiklarim var :) Alah verdikten sonra veriyor. Bazen insanlar tedaviyi birakip hamile kaliyor sanirim birazda fazla dusunmemek gerekiyor ama yapamiyoruz ist

Aynen düşünmeden edemiyorum düşünmeyim diyorum ama olmuyo Rabbimin hazinesi cok bol inşallah bizede hayirli sağlıklı sıhhatli evlatlar nasip eder o ol dedikten sonra hersey olur

Kızlar banada yardımcı olun adetime 6 gün kala kan testi yaptırdım 4.08 çıktı referans aralıgıda 0-5 sonuç ne sizce

Bn bu aybasladm ve ılk ayda kımyasal gebelık,gecirıyorm su ancok,moralım bozuk allahm hepımıze nasıp eder ınsallah

Bn bu aybasladm ve ılk ayda kımyasal gebelık,gecirıyorm su ancok,moralım bozuk allahm hepımıze nasıp eder ınsallah
İnsallah. Gecen ay bende kimyasal gebelik yasadim. Ve bu ayda test yaptim test baya pozitfti kan verdim 5 cikti. 2 gun sonra adet oldumm. Baya pihtili ve cok geldi 2 gun bugun adetin 3 gunu neredeyse kesildi adetim. Pihtili gelmesi acaba yinemi kimyasal oldu diye suphelendiriyor beni

Muhtemelen kımyasaldı yoksa 5 cıkmazdı gecmıs olsun allah bıdaha yasatmasn vok agrın oldumu bnm,cok,agrım var ya

Gecen ay oldu ama kan gelicegi zaman sonra agrim olmadi. Bundada oyle oldu. Betan yuksekse agrin olur
Muhtemelen kımyasaldı yoksa 5 cıkmazdı gecmıs olsun allah bıdaha yasatmasn vok agrın oldumu bnm,cok,agrım var ya

Kuzum benim Rabbim bizi öyle seviyor ki sagLiksiz olanı nasip etmiyor inşallah Rabbim sağlıklı hayırlı evlatlar nnasip etsin hepimize

Kuzum benim Rabbim bizi öyle seviyor kisagLiksiz olanı nasip etmiyor inşallah Rabbimsağlıklı hayırlı evlatlar nnasip etsin hepimize

Kuzum 5 genelde hep kimyasal gebelikte cikiyomus heralde
bana bu da kimyasal gibi geldi. Cunku idrar testim baya koyu cikti. 1 gun sonrada 5 cikti kan testi. Sanirim idrar testini yapyigimda beta tuksekti sonraki gun dustu 2 gun sonrada kanamam oldu

Kimyasal kuzum yüksek ihtimalle Rabbim iinşallah nasip Eyler en en sağlıklısindan inşallah
bana bu da kimyasal gibi geldi. Cunku idrar testim baya koyu cikti. 1 gun sonrada 5 cikti kan testi. Sanirim idrar testini yapyigimda beta tuksekti sonraki gun dustu 2 gun sonrada kanamam oldu

Selam kızlar bende aranızda olmak isterim. 5 ay önce 2.5 aylık düşük gerçekleştirdim. Rabbim kimselere yaşatmasın o acıyı, tez zamanda yeni umutla sevindirsin inşallah.

Kuzum hoş geLdin aramiza insaLLah Rabbim acını minik bi mucizeyLe dindirsin tez vakitte ekim sanada bizede uğur getirsin insaLLahh
Selam kızlar bende aranızda olmak isterim. 5 ay önce 2.5 aylık düşük gerçekleştirdim. Rabbim kimselere yaşatmasın o acıyı, tez zamanda yeni umutla sevindirsin inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…