Bitanem her hamilelik farklı derler inşallah şu bulantılar erkencecik bitiverirYazık adama zaten sabah oldu gelsin eve kalktığında tekrar bakar en azından nöbetçi aramazsadece o mide bulantıları yüzünden bi daha çocuk mocuk yapmıcam diye Ağlıyodum benim kine senin yüzünden diye bağırdığım da olmuştur yani ya bu arada benim sol bademciğim şuanda şişti az önce ağrı vardı ama şişiceğini düşünmedim. Yutkunamıyorum ağrısı artmaya başladı bune ya herşey üst üste geldi
Saol bebeğim yaparım en azından hafifletir :) inşallah hiç bulantı olmaz ya da çok rahatsız etmez çünkü çok korkuyorum 8 inci haftadanBitanem her hamilelik farklı derler inşallah şu bulantılar erkencecik bitiverir
İyi uykular kuzum benim bey de geldiğine göre artık test zamanıSaol bebeğim yaparım en azından hafifletir :) inşallah hiç bulantı olmaz ya da çok rahatsız etmez çünkü çok korkuyorum 8 inci haftadansen kocişine kahvaltı hazırla bende kocişime sarılıp yatım valla akşama kadar da yatarım heralde dün kızımla akşam 16 te kalktık hayırlı sabahlar olsun inşallah bitanem bak haber ver bana mutlaka özelden filan yazarsın kafana göre
Üzülme cnm batına kaç gün vardıKocaman tombul negatif
Geldi mi cnmAy inşallah bende hamileyimdirr bat bugün bakalım gelcekmi
Canım batım 7 ekimÜzülme cnm batına kaç gün vardı
GelmediiGeldi mi cnm
Çok iyi Kaç gün geciktin :))Gelmedii
3 gün kalmış bitanem az kaldıCanım batım 7 ekim
1 gün geciktim ama sonra geldiÇok iyi Kaç gün geciktin :))
Olsun canım inşallah hemencecik gelecek bebeğin1 gün geciktim ama sonra geldi
Canim merhaba, ben de erken ogrenenlerdenim:) Allah sağlıkla kucagimiza almayı nasip etsin inşallah. Beta hcg 14 küsurken ogrendim, haftasini bile bilmiyorum şu an. Sen ne kadarken öğrendin?Evet hanımlar ekim ayın da hamile olduğunu öğrenen ilk üye olduğumu düşünerek konuyu da ben açim dedim :) evet ben biraz erken öğrendim oda tesadüfen :) bakalım bu aya kaç kişi hamile girecek
İç çamaşırımda 3 damla pembe kırmızı arası kan gördüm3 gün kalmış bitanem az kaldı
Bende ne kadarlık olduğunu henüz bilmiyorum cnm bir hafta önce öğrendim 28 eylül hastaneye gittim 29 eylül de ögrendim adetime bir gün kala yumurtalıklarım ağrıyor diye gitmiştim kan tahlili de yaptılar kan değerim 305 çıktı hamileymişim bu hafta gidicektim görümcem hastanede çalışıyor o aradı doktor haftaya çarşamba gelsin demiş ultrason da da gözükür o zaman demiş o yüzden şuan çok merak ediyorum ne kadarlık oldu diye :)Canim merhaba, ben de erken ogrenenlerdenim:) Allah sağlıkla kucagimiza almayı nasip etsin inşallah. Beta hcg 14 küsurken ogrendim, haftasini bile bilmiyorum şu an. Sen ne kadarken öğrendin?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?