Ekim ayına hamile girenler buradamı? :)

Merhaba kızlar 3 Ekimde evde teste yaptım pozitif çıktı. Ertesi gün doktora gittim bhcg 96 çıktıbişey göremedi tabiki ulrasonda. Batımda 7 Ekimdi bu arada. Direk keseyi görmek için mi gitsem diyorum bi iki hafta sonra doktora

Hayırlı olsun canım bende o niyetle bekledim ama haftaya gitcem inşallah iki hafta oluyor beklemek te zor :)

Selam arkadaşlar, benim.bat ima 7 gun var. Dun aksam dayanamadim test yaptim miratech marka. Cift cizgiyi gorum.
Lakin bu sabah baska marka bir test aldim onda negatif cikti. Cok erken oldugunicin kan vermek istemiyorum. Miratech marka kullanan var mi? Ya da bu kadar erken ogrenen?

Kızlar bende beklemediğim bi zamanda hamile kaldım. Daha çok erken şok oldum.ne yapacağımı şaşırmış durumdayım kızıyorum kendime.....

Kızlar bende beklemediğim bi zamanda hamile kaldım. Daha çok erken şok oldum.ne yapacağımı şaşırmış durumdayım kızıyorum kendime.....
Herşeyin bi zamanı var demek ki zamanı buymuş hayırlısı ne kadarlık evlisin

Benim 3.bebeğim olacak Allah nasip ederse.2 tane kızım var biri 6 yaşında diğeri 1 yasinda daha çok küçük yeni yürümeye başladı korunuyordukta.o yüzden pek sevinemedim
Demek ki hayırlısı böyleymiş canım

Kendimi avutmaya çalışıyorum işte bir sürü kadın anne olabilmek için nelere katlanıyor. Allah sana böyle birşey ile sereflendirmis daha ne istiyorsun hayattan
Öyle hem hiçbir kadın Allahın izni olmadan hamile kalamaz veya çocuk doğuramaz demiyor mu kuran da demek ki Allah böyle istemiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…