Bende merak ettim şimdi yaYok 1 kere oldu sadece ümitlensem mi ümitlenmesem mi bilemedim
Ne gelen var ne giden ama bi doluluk varBende merak ettim şimdi ya
Haber ver cnm merak ediyorum vallaNe gelen var ne giden ama bi doluluk var
Bende bekliyorum vallaHaber ver cnm merak ediyorum valla
Evet okudum :) ne zaman gitceksin doktoraBende 29 eylülde öğrendim :)
Ayın 12 sinde cnm :)Evet okudum :) ne zaman gitceksin doktora
Nptn btanemBende bekliyorum valla
Yok galiba Can'ım ya bi doktora gidicem gelmedi daha reglim bugün gizliden gizliye test yaptın negatif çıktıNptn btanem
İnşallah hadi bakalım bende gitcem dayanamıycam erken diyo eşim de en azından kese görülür herhalde dimiAyın 12 sinde cnm :)
Hayırlı olsun canım bende o niyetle bekledim ama haftaya gitcem inşallah iki hafta oluyor beklemek te zor :)Merhaba kızlar 3 Ekimde evde teste yaptım pozitif çıktı. Ertesi gün doktora gittim bhcg 96 çıktıbişey göremedi tabiki ulrasonda. Batımda 7 Ekimdi bu arada. Direk keseyi görmek için mi gitsem diyorum bi iki hafta sonra doktora
Aynen canım sabredebilecekmiyim bakalımHayırlı olsun canım bende o niyetle bekledim ama haftaya gitcem inşallah iki hafta oluyor beklemek te zor :)
Ederiz inşallah :)Aynen canım sabredebilecekmiyim bakalım
Herşeyin bi zamanı var demek ki zamanı buymuş hayırlısı ne kadarlık evlisinKızlar bende beklemediğim bi zamanda hamile kaldım. Daha çok erken şok oldum.ne yapacağımı şaşırmış durumdayım kızıyorum kendime.....
Benim 3.bebeğim olacak Allah nasip ederse.2 tane kızım var biri 6 yaşında diğeri 1 yasinda daha çok küçük yeni yürümeye başladı korunuyordukta.o yüzden pek sevinemedimHerşeyin bi zamanı var demek ki zamanı buymuş hayırlısı ne kadarlık evlisin
Demek ki hayırlısı böyleymiş canımBenim 3.bebeğim olacak Allah nasip ederse.2 tane kızım var biri 6 yaşında diğeri 1 yasinda daha çok küçük yeni yürümeye başladı korunuyordukta.o yüzden pek sevinemedim
Kendimi avutmaya çalışıyorum işte bir sürü kadın anne olabilmek için nelere katlanıyor. Allah sana böyle birşey ile sereflendirmis daha ne istiyorsun hayattanDemek ki hayırlısı böyleymiş canım
Öyle hem hiçbir kadın Allahın izni olmadan hamile kalamaz veya çocuk doğuramaz demiyor mu kuran da demek ki Allah böyle istemişKendimi avutmaya çalışıyorum işte bir sürü kadın anne olabilmek için nelere katlanıyor. Allah sana böyle birşey ile sereflendirmis daha ne istiyorsun hayattan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?