Dur bakalım tamamen adet kanamasına dönucekmi bi bekliyelimİç çamaşırımda 3 damla pembe kırmızı arası kan gördüm
Ne kadarlık olduğunu öğrendinmi cnmBendeeee ekim ayına hamis girdiiiimmmm inşallah hiç bir sıkıntı olmazz
Malesef hala ultrason da göremedik daha küçük çünkü :) ama hesaplarima göre bugün tam 6+6 olduk yarın hastaneye gidecem bakalım neler olacak :)Ne kadarlık olduğunu öğrendinmi cnm
Benim de kendi hesabıma göre 5+2 günlük olması lazım son adet tarihimden hesapladım bakalım bende bir hafta sonra gidicem. Sen ne zaman öğrendin doktora ne zaman gittinMalesef hala ultrason da göremedik daha küçük çünkü :) ama hesaplarima göre bugün tam 6+6 olduk yarın hastaneye gidecem bakalım neler olacak :)
25 adet gunumdu ama olmadım zor zoruna 29 u bekledim o zaman da kan verdim 68.83 çıktı doktor biraz olumsuz konuştu ama bir hafta sonra gel yinede dedi bende pazartesi günü başka bi doktora gittim değerim 602.8 çıktı işte böyle :)Benim de kendi hesabıma göre 5+2 günlük olması lazım son adet tarihimden hesapladım bakalım bende bir hafta sonra gidicem. Sen ne zaman öğrendin doktora ne zaman gittin
Ooo tebrik ederim cnmEvet hanımlar ekim ayın da hamile olduğunu öğrenen ilk üye olduğumu düşünerek konuyu da ben açim dedim :) evet ben biraz erken öğrendim oda tesadüfen :) bakalım bu aya kaç kişi hamile girecek
Aramızda 4 gün varmış cnm doğumlar aynı zaman da olur mu acaba25 adet gunumdu ama olmadım zor zoruna 29 u bekledim o zaman da kan verdim 68.83 çıktı doktor biraz olumsuz konuştu ama bir hafta sonra gel yinede dedi bende pazartesi günü başka bi doktora gittim değerim 602.8 çıktı işte böyle :)
Bence olabilir hamilelik diye bi Program var onu indir canım tüm bilgiler var maşallah :)Aramızda 4 gün varmış cnm doğumlar aynı zaman da olur mu acaba
Yok cnm son 1 aydır yumurtalıklarım ağrıyordu 28 eylülde gittim doktora 29 eylül de adet günüm dü doktor simil aldı rahim ağzı kanseri varmı diye sonra kan tahlili de yaptı korunmadığımızı da söylemiştim doktora ertesi gün de adet olmadım görümcem aradı hastanede çalışıyor o aldı sonuçlarımı hamilesin dedi :) adetim in 2. Günü de eşim gebelik testi almış onu da yaptım pozitif çıktı :) bugün adetim in bitme günüydü temizlenmem lazımdı ama hala adet olmadım :))Ooo tebrik ederim cnmadetin gectikten sonrami test yptin ?benimde bat 9 ekim heyecanla bekliyrm.Sende dua et canm
Kadınlar kulubündeki gün gün hamilelik var ya ordan bakıyorum cnm :) Nerede oturuyosun senBence olabilir hamilelik diye bi Program var onu indir canım tüm bilgiler var maşallah :)
Yok benim telefonumda o uygulama daha iyi yanı :)Kadınlar kulubündeki gün gün hamilelik var ya ordan bakıyorum cnm :) Nerede oturuyosun sen
Kazasiz belasiz kucagina alirsin insYok cnm son 1 aydır yumurtalıklarım ağrıyordu 28 eylülde gittim doktora 29 eylül de adet günüm dü doktor simil aldı rahim ağzı kanseri varmı diye sonra kan tahlili de yaptı korunmadığımızı da söylemiştim doktora ertesi gün de adet olmadım görümcem aradı hastanede çalışıyor o aldı sonuçlarımı hamilesin dedi :) adetim in 2. Günü de eşim gebelik testi almış onu da yaptım pozitif çıktı :) bugün adetim in bitme günüydü temizlenmem lazımdı ama hala adet olmadım :))
Ay yok hiç birşey yok bugün sürekli tetikte saatte 1 kontrol ettim ama hiç birşey yok sadece şişkinlik hissim var ama bütün vücudumdaDur bakalım tamamen adet kanamasına dönucekmi bi bekliyelim
İnşallah cnm rabbim sana da buradaki tüm samimi arkadaşlarıma da ve isteyen herkese En hayırlısını nasip etsin inşallah :)Kazasiz belasiz kucagina alirsin ins
İstanbul ümraniye cnm :) şimdi kara kara düşünüyorum hangi hastaneye gitsem diyeYok benim telefonumda o uygulama daha iyi yanı :)
İstanbul bağcılarda sen nerde oturuyosun ?
Amim cnmİnşallah cnm rabbim sana da buradaki tüm samimi arkadaşlarıma da ve isteyen herkese En hayırlısını nasip etsin inşallah :)
Lekelen me oluyor mu yine pekiAy yok hiç birşey yok bugün sürekli tetikte saatte 1 kontrol ettim ama hiç birşey yok sadece şişkinlik hissim var ama bütün vücudumda
Yok 1 kere oldu sadece ümitlensem mi ümitlenmesem mi bilemedimLekelen me oluyor mu yine peki
Bende 29 eylülde öğrendim :)Bende varım 29Eylül de öğrendim bende ama daha doktora gidemedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?