Ekim ayına hamile girenler buradamı? :)

Malesef hala ultrason da göremedik daha küçük çünkü :) ama hesaplarima göre bugün tam 6+6 olduk yarın hastaneye gidecem bakalım neler olacak :)
Benim de kendi hesabıma göre 5+2 günlük olması lazım son adet tarihimden hesapladım bakalım bende bir hafta sonra gidicem. Sen ne zaman öğrendin doktora ne zaman gittin

Benim de kendi hesabıma göre 5+2 günlük olması lazım son adet tarihimden hesapladım bakalım bende bir hafta sonra gidicem. Sen ne zaman öğrendin doktora ne zaman gittin
25 adet gunumdu ama olmadım zor zoruna 29 u bekledim o zaman da kan verdim 68.83 çıktı doktor biraz olumsuz konuştu ama bir hafta sonra gel yinede dedi bende pazartesi günü başka bi doktora gittim değerim 602.8 çıktı işte böyle :)

Evet hanımlar ekim ayın da hamile olduğunu öğrenen ilk üye olduğumu düşünerek konuyu da ben açim dedim :) evet ben biraz erken öğrendim oda tesadüfen :) bakalım bu aya kaç kişi hamile girecek
Ooo tebrik ederim cnm adetin gectikten sonrami test yptin ?benimde bat 9 ekim heyecanla bekliyrm.Sende dua et canm

Aramızda 4 gün varmış cnm doğumlar aynı zaman da olur mu acaba

Ooo tebrik ederim cnm adetin gectikten sonrami test yptin ?benimde bat 9 ekim heyecanla bekliyrm.Sende dua et canm
Yok cnm son 1 aydır yumurtalıklarım ağrıyordu 28 eylülde gittim doktora 29 eylül de adet günüm dü doktor simil aldı rahim ağzı kanseri varmı diye sonra kan tahlili de yaptı korunmadığımızı da söylemiştim doktora ertesi gün de adet olmadım görümcem aradı hastanede çalışıyor o aldı sonuçlarımı hamilesin dedi :) adetim in 2. Günü de eşim gebelik testi almış onu da yaptım pozitif çıktı :) bugün adetim in bitme günüydü temizlenmem lazımdı ama hala adet olmadım :))

Kazasiz belasiz kucagina alirsin ins

Bende varım 29Eylül de öğrendim bende ama daha doktora gidemedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…