Hayırlı olsun inşallah Rabbim hayırlısıyla sağlıkla kucağına almayı nasip etsinMerhabalar ben de hamileliğimi ekim 2 de öğrendim şimdi 5+0 haftalık hamileyim. bekleyen arkadaşlar varsa inşallah olumlu sonuç alırlar
Aynen benimki de 2 3 gün sonra 6 haftayı doldurucak inşallah ama ilk doğumum sezaryen di şimdi iç dikişlerim çok acıyor sanki ameliyattan yeni çıkmışım gibiHadi bakalım inşallah altı haftalık oluyor o zamana kadar
Rabbim gönlüne göre versin cnm kucağına almak ta nasip olur inşallahHerkese merhaba, hamile oldugunu yeni ogrenenlerden biri de benim. Gerci bizimki tup bebek, supriz degil 4+5'deyim su anda. Hayirlisiyla persembe gunu keseyi gormeye gidecegiz.
Allah kolaylık versin inşallah doktora gidince yazarsan sevinirimAynen benimki de 2 3 gün sonra 6 haftayı doldurucak inşallah ama ilk doğumum sezaryen di şimdi iç dikişlerim çok acıyor sanki ameliyattan yeni çıkmışım gibi
Amin canim hayirlisiyla insallahRabbim gönlüne göre versin cnm kucağına almak ta nasip olur inşallah
Çok kötüyüm pazartesi kanamam oldu acile gittim doktor düşük tehlikesi var dedi progestan verdi vajinal yoldan kullan dedi 2 gündür yatıyorum bugün doktora gittim tam 6 haftalık ama ölçümleri 5 hafta olarak gösteriyor bebek hala gözükmüyor doktor sağlıksız bir gebelik olabilir dedi moralim alt üst anlatamamAllah kolaylık versin inşallah doktora gidince yazarsan sevinirim
Moralini bozma lutfen iyiyi dusun, hayirlisini dile. Rabbim icindeki minicik hcreye ruh uflediyse onun sagligini da verir. Dua et, bende senin ocin dua edecegim.Çok kötüyüm pazartesi kanamam oldu acile gittim doktor düşük tehlikesi var dedi progestan verdi vajinal yoldan kullan dedi 2 gündür yatıyorum bugün doktora gittim tam 6 haftalık ama ölçümleri 5 hafta olarak gösteriyor bebek hala gözükmüyor doktor sağlıksız bir gebelik olabilir dedi moralim alt üst anlatamam
Ağlayıp duruyorum napıcağımı şaşırdım elimden bişey gelmemesi beni daha çok üzüyor bide hastaneden gelince komşum ne oldu dedi anlattım 3 yaşında ki kızımda yanımdaydı ben böyle böyle mış diye anlatınca kızımda demesin mi anne Hayır kardeşimin bişeyi yok televizyonda gördüm koskocaman çocuktu işte dedi şok oldum daha çok üzüldüm. Ultrasona televizyon dedi yani.. eve girdim uzandım eşarbimı almış geldi yanıma anne dur bunu karnına sariymde kardeşim ileşsin dedi çok kötüyüm çokMoralini bozma lutfen iyiyi dusun, hayirlisini dile. Rabbim icindeki minicik hcreye ruh uflediyse onun sagligini da verir. Dua et, bende senin ocin dua edecegim.
Hiç sorma pazartesi bende gittim doktora öğlen zaten çok az kahverengi lekelerim vardı doktor ilaç vitamin verdi birsürü on gün sonra gel tahlil yapcam dedi akşam üstü geldim eve kahverengiler çoğalmış alttan baktılar dı iyi dedilerdi bende herhalde o aletten oldu sandım akşam da kanama başladı doktoru aradım leke için verdiğim ilacı üç tane iç dedi derken kanamayı atlattımda lekelerim hala devam ediyor şimdi aradım doktoru iğne verdi onuda kararsızım bide geçermiki kendiliğinden diyorum amaÇok kötüyüm pazartesi kanamam oldu acile gittim doktor düşük tehlikesi var dedi progestan verdi vajinal yoldan kullan dedi 2 gündür yatıyorum bugün doktora gittim tam 6 haftalık ama ölçümleri 5 hafta olarak gösteriyor bebek hala gözükmüyor doktor sağlıksız bir gebelik olabilir dedi moralim alt üst anlatamam
Kıyamam ya inşallah düzelir canım çok kötü anlıyorum ben hele o bir gecelik sıkıntıda kilo bile vermişim gerçi tehlike geçtimi onuda bilmiyorum haftaya cuma olan randevuyu pazartesiye aldıAğlayıp duruyorum napıcağımı şaşırdım elimden bişey gelmemesi beni daha çok üzüyor bide hastaneden gelince komşum ne oldu dedi anlattım 3 yaşında ki kızımda yanımdaydı ben böyle böyle mış diye anlatınca kızımda demesin mi anne Hayır kardeşimin bişeyi yok televizyonda gördüm koskocaman çocuktu işte dedi şok oldum daha çok üzüldüm. Ultrasona televizyon dedi yani.. eve girdim uzandım eşarbimı almış geldi yanıma anne dur bunu karnına sariymde kardeşim ileşsin dedi çok kötüyüm çok
Bebek gözüktü mü cnmHiç sorma pazartesi bende gittim doktora öğlen zaten çok az kahverengi lekelerim vardı doktor ilaç vitamin verdi birsürü on gün sonra gel tahlil yapcam dedi akşam üstü geldim eve kahverengiler çoğalmış alttan baktılar dı iyi dedilerdi bende herhalde o aletten oldu sandım akşam da kanama başladı doktoru aradım leke için verdiğim ilacı üç tane iç dedi derken kanamayı atlattımda lekelerim hala devam ediyor şimdi aradım doktoru iğne verdi onuda kararsızım bide geçermiki kendiliğinden diyorum ama
Ya inşallah iyi oluruz bi duysak iyi olduklarınıKıyamam ya inşallah düzelir canım çok kötü anlıyorum ben hele o bir gecelik sıkıntıda kilo bile vermişim gerçi tehlike geçtimi onuda bilmiyorum haftaya cuma olan randevuyu pazartesiye aldı
İnşallah canım ya ultrason da beş haftalık herşey yolunda dedi fotoğrafıda var hatta da atamıyorum bebek herhalde pirinç tanesi gibi var kalp atışı dedim ben duydum dedi yada ben yalnış anladım bilmiyorumYa inşallah iyi oluruz bi duysak iyi olduklarını
Çok şükür gözükmüş seninki canım en azından birimizin ki tutunsunİnşallah canım ya ultrason da beş haftalık herşey yolunda dedi fotoğrafıda var hatta da atamıyorum bebek herhalde pirinç tanesi gibi var kalp atışı dedim ben duydum dedi yada ben yalnış anladım bilmiyorum
Kanama olmadandı tabi hepsi bunların kanamadan sonra durum ne bilmiyorum pazartesi gel dediÇok şükür gözükmüş seninki canım en azından birimizin ki tutunsun
İnşallah bir sorun çıkmaz cnm inşallahKanama olmadandı tabi hepsi bunların kanamadan sonra durum ne bilmiyorum pazartesi gel dedi
İnşallah kızında maşallah çok akıllıymış kaç yaşındaİnşallah bir sorun çıkmaz cnm inşallah
3 yaşında ama sanki 10 yaşında okadar uslu akıllıİnşallah kızında maşallah çok akıllıymış kaç yaşında
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?