Ekim ayına hamile girenler buradamı? :)

Öyle hem hiçbir kadın Allahın izni olmadan hamile kalamaz veya çocuk doğuramaz demiyor mu kuran da demek ki Allah böyle istemiş
Öyle canım artık alıştım varlığına ne yapalım 4_5 aylık olana kadar kimseye söylemem kararı aldık daha doktora da gitmeşim 2 hafta sonra giderim hem kalp atışlarında duymuş oluriz

Öyle canım artık alıştım varlığına ne yapalım 4_5 aylık olana kadar kimseye söylemem kararı aldık daha doktora da gitmeşim 2 hafta sonra giderim hem kalp atışlarında duymuş oluriz
Hayırlısı inşallah

elam arkadaşlar, benim.bat ima 7 gun var. Dun aksam dayanamadim test yaptim miratech marka. Cift cizgiyi gorum.
Lakin bu sabah baska marka bir test aldim onda negatif cikti. Cok erken oldugunicin kan vermekistemiyorum. Miratech marka kullanan var mi? Ya da bu kadar erken ogrenen?
Soruma cevap var mi:)?

Canım çok yardımcı olmak isterdim ama :) dediğin markayı bilmiyorum ama erken gebelik testiyse ondan çift çizgi çıkmış olabilir ilk testinde sonraki aldığında normal test se belki yani en sağlıklı sı biraz beklemek biliyorum zor ama :)

Cok sagol canim.sabirim beklemekten baska carem yok bat tarihim cuma.
Miratech te erken gebelik degildi. Ama burada baslik acmislar dogru gosteriyor diye. Akintim var ve kasiklarimda agri. Insallah Rabbim bu ay nasio etmistjr. Sen sanirjm gebesin:) Rabbim sagkjlla sihhatle kucagina almayi nasip etsin jns

Sağol canım inşallah yeni öğrendim bende sekiz dokuz gün oldu daha doktora gidemedim ama herşey yolundadır inşallah :)
Rabbim inşallah nasip etmiştir hayırlısıyla :) öğrenince etiketle canım ya da msj atabilirsin

Ben de silik idrar testlerim sonucunda bugün kanla öğrendim hcg 51 çıktı. Adetim 2 gün gecikmişti. Ara ara kasıklarıma sancı giriyo sizin de oluyo mu???

Bir iki hafta sonra kendisi de gözükür bence cnm

Bir iki hafta sonra kendisi de gözükür bence cnm

Merhabalar ben de hamileliğimi ekim 2 de öğrendim şimdi 5+0 haftalık hamileyim. bekleyen arkadaşlar varsa inşallah olumlu sonuç alırlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…