Öyle canım artık alıştım varlığına ne yapalım 4_5 aylık olana kadar kimseye söylemem kararı aldık daha doktora da gitmeşim 2 hafta sonra giderim hem kalp atışlarında duymuş olurizÖyle hem hiçbir kadın Allahın izni olmadan hamile kalamaz veya çocuk doğuramaz demiyor mu kuran da demek ki Allah böyle istemiş
Hayırlısı inşallahÖyle canım artık alıştım varlığına ne yapalım 4_5 aylık olana kadar kimseye söylemem kararı aldık daha doktora da gitmeşim 2 hafta sonra giderim hem kalp atışlarında duymuş oluriz
Canım çok yardımcı olmak isterdim ama :) dediğin markayı bilmiyorum ama erken gebelik testiyse ondan çift çizgi çıkmış olabilir ilk testinde sonraki aldığında normal test se belki yani en sağlıklı sı biraz beklemek biliyorum zor ama :)elam arkadaşlar, benim.bat ima 7 gun var. Dun aksam dayanamadim test yaptim miratech marka. Cift cizgiyi gorum.
Lakin bu sabah baska marka bir test aldim onda negatif cikti. Cok erken oldugunicin kan vermekistemiyorum. Miratech marka kullanan var mi? Ya da bu kadar erken ogrenen?
Soruma cevap var mi:)?
Cok sagol canim.sabirim beklemekten baska carem yokCanım çok yardımcı olmak isterdim ama :) dediğin markayı bilmiyorum ama erken gebelik testiyse ondan çift çizgi çıkmış olabilir ilk testinde sonraki aldığında normal test se belki yani en sağlıklı sı biraz beklemek biliyorum zor ama :)
Sağol canım inşallah yeni öğrendim bende sekiz dokuz gün oldu daha doktora gidemedim ama herşey yolundadır inşallah :)Cok sagol canim.sabirim beklemekten baska carem yokbat tarihim cuma.
Miratech te erken gebelik degildi. Ama burada baslik acmislar dogru gosteriyor diye. Akintim var ve kasiklarimda agri. Insallah Rabbim bu ay nasio etmistjr. Sen sanirjm gebesin:) Rabbim sagkjlla sihhatle kucagina almayi nasip etsin jns
Hayırlı olsun canım Rabbim hayırlısıyla sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallahBende bugun öğrendim 4+2, hepimize hayırlı olur inşallah
Acaba stresten mi gelmiyoYok galiba Can'ım ya bi doktora gidicem gelmedi daha reglim bugün gizliden gizliye test yaptın negatif çıktı
Bence gözükür çünkü benim kızım 4 haftalık ken gözükmüştü nokta kadar dı cnmİnşallah hadi bakalım bende gitcem dayanamıycam erken diyo eşim de en azından kese görülür herhalde dimi
Bir iki hafta sonra kendisi de gözükür bence cnmMerhaba kızlar 3 Ekimde evde teste yaptım pozitif çıktı. Ertesi gün doktora gittim bhcg 96 çıktıbişey göremedi tabiki ulrasonda. Batımda 7 Ekimdi bu arada. Direk keseyi görmek için mi gitsem diyorum bi iki hafta sonra doktora
Valla Can'ım yeni konu açtım bi bak istersenBence gözükür çünkü benim kızım 4 haftalık ken gözükmüştü nokta kadar dı cnm
Bir iki hafta sonra kendisi de gözükür bence cnmMerhaba kızlar 3 Ekimde evde teste yaptım pozitif çıktı. Ertesi gün doktora gittim bhcg 96 çıktıbişey göremedi tabiki ulrasonda. Batımda 7 Ekimdi bu arada. Direk keseyi görmek için mi gitsem diyorum bi iki hafta sonra doktora
Neden kızıyosunKızlar bende beklemediğim bi zamanda hamile kaldım. Daha çok erken şok oldum.ne yapacağımı şaşırmış durumdayım kızıyorum kendime.....
Sağol canımBir iki hafta sonra kendisi de gözükür bence cnm
Hadi bakalım inşallah altı haftalık oluyor o zamana kadarBence gözükür çünkü benim kızım 4 haftalık ken gözükmüştü nokta kadar dı cnm
Çünki çok küçük bi kızım var.Neden kızıyosun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?