Kızlar ben geldim nasılsınız.emineyle zeynepi görünce slm verim dedim
hakkında hayırlısı olsun canımyok canım gelişme falan yok.tatilden döndük.ayın 165sında doktorum var dua edin kızlar açık tüpümden yumurtlamış olum.
evet nasıl çirkin mi son halim
emine cnm sen neler yapıosun tedavin hangi aşamada senin doktorun kimdi nurettin beymiydi???
hoşgeldin maonyaaa nasılsın tatilden geldin herhalde ne güzel rahatlamışsındır
benimde sarıydı bende koyu çiko yaptım yeni hamiş kalırsam boyatamam diye koyulaştırdım bende:lepi:saçım koyulaştırıyorum eeeeee bebek gelince boyatamıcam ya sarıydı en son koyu çiko yaptık
emine cnm sen neler yapıosun tedavin hangi aşamada senin doktorun kimdi nurettin beymiydi???
inş tutar aşılaması şu mübarek günlerin yüzü suyu hürmetine.off kızlar herkes benden bebek beklio 2yıl oldu hadi artık ilk gelinin bebeğini sevmek istiyoruz diyen diyene.
inş tutar aşılaması şu mübarek günlerin yüzü suyu hürmetine.off kızlar herkes benden bebek beklio 2yıl oldu hadi artık ilk gelinin bebeğini sevmek istiyoruz diyen diyene.
selam kızlar
herkese günaydınnnnnnnnnn
kendi derdimiz yetmiyo bide psikolojik baskı yapıyorlar yok sevcez falan hikaye artık ben iyi de kütü de dese kimseyle bu konulara girmiyoruminş tutar aşılaması şu mübarek günlerin yüzü suyu hürmetine.off kızlar herkes benden bebek beklio 2yıl oldu hadi artık ilk gelinin bebeğini sevmek istiyoruz diyen diyene.
selam kızlar
herkese günaydınnnnnnnnnn
kimse kimsenin halinden anlamıo.adı müslümanız kadere inancımız var.allahım nasip etmezse ben napım da herkes üstüme gelio.nasrettin hoca demişya bana eşşekten düşeni getirin die aynen bizimkide o hesap
kimse kimsenin halinden anlamıo.adı müslümanız kadere inancımız var.allahım nasip etmezse ben napım da herkes üstüme gelio.nasrettin hoca demişya bana eşşekten düşeni getirin die aynen bizimkide o hesap
eminecim benim açık tüpümden yumurtlamam beklenio.ondan yumurtlar gebe kalamazsam göbekten ameliyatla tüplerime bakılacakmış.ileri aşamalara geçicez yani.
canım valla ya ablalarım bile dioki olur olur nie bu kadar sıkıntı ediosun.ya hangi ortama girsen hoşgeldinden önce bebek yokmu daha diolar.hem benim tüplerim kapalı nasıl dert etmemki açık olsa bu kadar takmazdım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?