Aşılama Ekim ayında aşılama olacaklar buraya

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
saçım koyulaştırıyorum eeeeee bebek gelince boyatamıcam ya sarıydı en son koyu çiko yaptık

hoşgeldin maonyaaa nasılsın tatilden geldin herhalde ne güzel rahatlamışsındır

çok rahatladım cnm anlatamam.kayınvalidem kayınbabam onların akrabaları toplu halde tatil yaptık.ordada bizi tek bırakmadılar anlayacağınız.laelaelaelaelae

inş tutar aşılaması şu mübarek günlerin yüzü suyu hürmetine.off kızlar herkes benden bebek beklio 2yıl oldu hadi artık ilk gelinin bebeğini sevmek istiyoruz diyen diyene.

saçım koyulaştırıyorum eeeeee bebek gelince boyatamıcam ya sarıydı en son koyu çiko yaptık
benimde sarıydı bende koyu çiko yaptım yeni hamiş kalırsam boyatamam diye koyulaştırdım bende:lepi:
emine cnm sen neler yapıosun tedavin hangi aşamada senin doktorun kimdi nurettin beymiydi???

canım ben aşılama yaptırıcam önümüzdeki hafta içinde olur herhalde doktorum bülent bey hatem hastanesi sen ne durumdasın.

inş tutar aşılaması şu mübarek günlerin yüzü suyu hürmetine.off kızlar herkes benden bebek beklio 2yıl oldu hadi artık ilk gelinin bebeğini sevmek istiyoruz diyen diyene.

aman boşver ne derse desinler bak bende 4 yıldır bekliyorum hiç kimse umrumda değil verende alanda Allah ben bunu biliyorumya içim rahat söyleyip sorup günahımızı alsınlar üzülme.

2 senemi ben 4 e girdim
sana daha erken burda 6. seneye giren bile varmafoldumben

kimse kimsenin halinden anlamıo.adı müslümanız kadere inancımız var.allahım nasip etmezse ben napım da herkes üstüme gelio.nasrettin hoca demişya bana eşşekten düşeni getirin die aynen bizimkide o hesap

eminecim benim açık tüpümden yumurtlamam beklenio.ondan yumurtlar gebe kalamazsam göbekten ameliyatla tüplerime bakılacakmış.ileri aşamalara geçicez yani.

kendi derdimiz yetmiyo bide psikolojik baskı yapıyorlar yok sevcez falan hikaye artık ben iyi de kütü de dese kimseyle bu konulara girmiyorum
selam kızlar

herkese günaydınnnnnnnnnn

hoşgeldin canım

kimse kimsenin halinden anlamıo.adı müslümanız kadere inancımız var.allahım nasip etmezse ben napım da herkes üstüme gelio.nasrettin hoca demişya bana eşşekten düşeni getirin die aynen bizimkide o hesap

:roflol: eşekten düşen anlar demi düşeni dogrusun

:roflol: :roflol: :roflol:

eminecim benim açık tüpümden yumurtlamam beklenio.ondan yumurtlar gebe kalamazsam göbekten ameliyatla tüplerime bakılacakmış.ileri aşamalara geçicez yani.

yumurtlarsın canım korkma Allah yardım eder inşallah sonuçta bir tüpün çalışır durumda ama bak sonuçta artık ne yapacağını ne gibi aşamalardan geçeceğini biliyorsun bunda şükür:Saruboceq:

canım valla ya ablalarım bile dioki olur olur nie bu kadar sıkıntı ediosun.ya hangi ortama girsen hoşgeldinden önce bebek yokmu daha diolar.hem benim tüplerim kapalı nasıl dert etmemki açık olsa bu kadar takmazdım

canım bi tüpüm kapalı bir tüpüm zedeli.yani sağlıklı tüpüm yok da ben o zedeliyi açık olarak söylüyorum size kafanız karışmasın die

canım sen tüplerin kapalı olmasını nie bu kadar kafana takıyorsunki benimkilerde kapalı
tüpte şansımız var bizim
hiç olmayacak die bişey yok tüpün kapalı olmasıda tüp bebeğe engel değil tüpe geçer yaptırırsın olur biter

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…