canım bi tüpüm kapalı bir tüpüm zedeli.yani sağlıklı tüpüm yok da ben o zedeliyi açık olarak söylüyorum size kafanız karışmasın die
yeni kalktım ya ondan dedimhg ne günaydını
tünaydın diyecektin galibasempatiksalakcinni
kendi derdimiz yetmiyo bide psikolojik baskı yapıyorlar yok sevcez falan hikaye artık ben iyi de kütü de dese kimseyle bu konulara girmiyorum
hoşgeldin canım
canım bi tüpüm kapalı bir tüpüm zedeli.yani sağlıklı tüpüm yok da ben o zedeliyi açık olarak söylüyorum size kafanız karışmasın die
canım önemli olan yumurta olması o varsa gerisi gelir hem sen takılma fazla şu var bu var diye verecek olan Rabbim degil mi onun katında imkansız diye bişey yok
hz. Zekeriya as. a yaşlılık halinde karısı kısır ve çok yaşlı iken Yahya as la müjdelemiş bunu örnek alalım
ümitsizlik bize yakışmaz
oynak başı halaya başlayalımda canımızı sıkmalayalım:teytey:
günaydın kızlar bugün çok kötüyüm moralim sıfır bir tane yumurtam gelişmiş sadece onunla yapılacak aşılama.
ayy eminem okuyunca şok oldum neden böle oldu
önceki aşılamandadamı böle az yumurtan olmuştu
yumurtaya can veren Allah senin bebişinede verecek inşaallah
günaydın kızlar
eminem hiç üzülme Allah verdıkten 1 taneylede verır senin bugun kacıncı gün erken değilmi belkidaha oluşur yumurtan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?