Aşılama Ekim ayında aşılama olacaklar buraya

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
canım bi tüpüm kapalı bir tüpüm zedeli.yani sağlıklı tüpüm yok da ben o zedeliyi açık olarak söylüyorum size kafanız karışmasın die

benimde bi tüp kapalı diğeri açık
eşiödede sorun olmasaydı doğaldan olabilirmiş ama eşimde morfoloji bozukluğu var

canım bi tüpüm kapalı bir tüpüm zedeli.yani sağlıklı tüpüm yok da ben o zedeliyi açık olarak söylüyorum size kafanız karışmasın die

canım önemli olan yumurta olması o varsa gerisi gelir hem sen takılma fazla şu var bu var diye verecek olan Rabbim degil mi onun katında imkansız diye bişey yok
hz. Zekeriya as. a yaşlılık halinde karısı kısır ve çok yaşlı iken Yahya as la müjdelemiş bunu örnek alalım
ümitsizlik bize yakışmaz

alkisalkisalkisalkisalkisalkis

zeyno güle güle canım bende çıkıyorum kızlar hoşçakalın iyi haftasonları hepinizeopuyorumnanaktan

ben geldim ama siz yoksunuz bebişimizi gördük teyzeleri iyidi cok şükür artık ultrasyonda azcık belli ediyo cok şükür bu gün kaynanayıda uğurladık baya yoğundum

günaydın kızlar bugün çok kötüyüm moralim sıfır bir tane yumurtam gelişmiş sadece onunla yapılacak aşılama.

günaydın kızlar bugün çok kötüyüm moralim sıfır bir tane yumurtam gelişmiş sadece onunla yapılacak aşılama.

ayy eminem okuyunca şok oldum neden böle oldu
önceki aşılamandadamı böle az yumurtan olmuştu
yumurtaya can veren Allah senin bebişinede verecek inşaallah

günaydın kızlar

eminem hiç üzülme Allah verdıkten 1 taneylede verır senin bugun kacıncı gün erken değilmi belkidaha oluşur yumurtan

ayy eminem okuyunca şok oldum neden böle oldu
önceki aşılamandadamı böle az yumurtan olmuştu
yumurtaya can veren Allah senin bebişinede verecek inşaallah

canım 5 tane falan vardı hepsi küçük onlar geriden geliyo dedi doktorum sadece biri büyümüş onu çatlatacak önceki aşılamamda böyle olmamıştı daha fazla ve olgun yumurtam vardı ve üstelik bu seferki daha güçlü bir ilaç neden böyle oldu anlamadım çok üzgünüm çok hiç ümidim kalmadı.

günaydın kızlar

eminem hiç üzülme Allah verdıkten 1 taneylede verır senin bugun kacıncı gün erken değilmi belkidaha oluşur yumurtan

günaydın canım bugün 12.gün dün baktı doktor 11.gündü geriden gelen yumurtalar var ama şimdi gelişen bitek bu var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…