Aşılama Ekim ayında aşılama olacaklar buraya

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

ben biliyorum neden olmadığını
dr sana 225lik verirse böle olur neden az dozdan başlamadıki bi anda 225 verirse diğerleri geriden gelir
benim önceki dr de 225 vermişti dengeli büyümedi yumurtalarım

günaydın canım bugün 12.gün dün baktı doktor 11.gündü geriden gelen yumurtalar var ama şimdi gelişen bitek bu var.

hiç üzülme kalbini ferah tut olacak inşaallah
siz neden tüp istemediniz aşılama şansı düşük normalde biliyorsun tüp yaptırır kurtulurdun

öyle deme emıne tedavıye başladın Allahın izniyle 1 tane ilede olur sen duanı yap gerısnı Rabbıne bırak

emine zeynep doğru dio istersen tüpe dön , benım tüp yaptırdığım yerde kız vardı yumurtası az gelişmişti doktor onunkini hemen tüpe dönzerdi, ama yaptırğın yerde tüp bebek tedavisi varmı

ben biliyorum neden olmadığını
dr sana 225lik verirse böle olur neden az dozdan başlamadıki bi anda 225 verirse diğerleri geriden gelir
benim önceki dr de 225 vermişti dengeli büyümedi yumurtalarım
kız önce 75 doz ile başladım 112.5 oldu en son dün akşam 150 yaptım yani bir anda yüksek dozla başlanmadı.
emine kısmetse ne zaman olcak aşılama
canım çarşamba perşembe falan olur
hiç üzülme kalbini ferah tut olacak inşaallah
siz neden tüp istemediniz aşılama şansı düşük normalde biliyorsun tüp yaptırır kurtulurdun

canım ben laparoskopi oldum ya doktorum aşılamada şansım olduğunu söyledi bizde tamam dedik

canım ben biriyle karıştırdım o zaman
biraz doktorun ne dediğine bakmıycan bence
sen bi konuş doktorunla acımasızca diyorlar değilmi şu kadar yumurtan var yapacak bişi yok sinirler

canım ben biriyle karıştırdım o zaman
biraz doktorun ne dediğine bakmıycan bence
sen bi konuş doktorunla acımasızca diyorlar değilmi şu kadar yumurtan var yapacak bişi yok sinirler

doktorum bana daha önceki tedavilerimdeki yumurtalarımı sordu ne diyolardı senin yumurtaların için dedi bende iyi diyolardı dedim oda bana ben yumurtalardanda şüphelenmeye başladım dedi normalde yumurtlamayla ilgili sorunum yoktu.yok doktor sinir edecek şekilde söylemedi ama benim moralim çok bozuldu aşılamayı yapalım 3 gün sonrası içinde ilişki dedi geriden gelen yumurtalar için herhalde.

günaydın kızlar bugün çok kötüyüm moralim sıfır bir tane yumurtam gelişmiş sadece onunla yapılacak aşılama.

günaydın kızlar a.s. emine canım üzülme olucağı varsa zaten bi taneylen olur sıkma canım vardır bundada bir hikmet bide bakarsın sonrada gelen yumurtaylan olur görümceminde 2 tane yumurtası vardı biri büyüktü diğeri kücüktü büyüğü tutmadı küçüğünde hamile kaldı bitanem nasip işi bu olmuyacak die bakma allah büyük :Saruboceq:

eminem bak sen ne yap biliyormusun
başta Allaha sığın sonra doktoruna güven
o yumurtayla aşılamanı ol sonra hergün ilişkiye gir sabaha kadar spermlerle yat hiç ayağa kalkma belinede 4 katlı çarşaf al öle sabaha kadar yat
eşinde sorun yoktu değilmi

hoşgeldin esinte
nasılsın yeğenimiz nasıl bakalım:ecrin_bebek:

hoş bulduk canım iyim canım küçük yaramazımızda iyi çok şükür teyzesi cumartesi görmeye gittik keyfi yerindeydi zeynom bi gör artık ultrasyonda artık belli ediyo bu gün 11 haftamıza bastık darısı başınoıza canım senin tedavi nasıl gidio

emine sıkma böle kendini allah büyük bak bu sıkıntının ardında ferah bi cıkış var bende artık olmaz dedim umudumu allaha bağladım bak o ay hamile kaldım canım allah büyük o şubu önemli değil öle değilmi zeyno

emine lapaokobi yaptırdınya rahım filmin açık olduğu halde yaptırdın dimi bendemi yatırsam bak özlemayda olmuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…