canım 5 tane falan vardı hepsi küçük onlar geriden geliyo dedi doktorum sadece biri büyümüş onu çatlatacak önceki aşılamamda böyle olmamıştı daha fazla ve olgun yumurtam vardı ve üstelik bu seferki daha güçlü bir ilaç neden böyle oldu anlamadım çok üzgünüm çok hiç ümidim kalmadı.
günaydın canım bugün 12.gün dün baktı doktor 11.gündü geriden gelen yumurtalar var ama şimdi gelişen bitek bu var.
kızlar napıcam ben ya eşime diyorum yaptırmayalım paramız boşuna gitmesin
kız önce 75 doz ile başladım 112.5 oldu en son dün akşam 150 yaptım yani bir anda yüksek dozla başlanmadı.ben biliyorum neden olmadığını
dr sana 225lik verirse böle olur neden az dozdan başlamadıki bi anda 225 verirse diğerleri geriden gelir
benim önceki dr de 225 vermişti dengeli büyümedi yumurtalarım
canım çarşamba perşembe falan oluremine kısmetse ne zaman olcak aşılama
hiç üzülme kalbini ferah tut olacak inşaallah
siz neden tüp istemediniz aşılama şansı düşük normalde biliyorsun tüp yaptırır kurtulurdun
kız önce 75 doz ile başladım 112.5 oldu en son dün akşam 150 yaptım yani bir anda yüksek dozla başlanmadı.
canım çarşamba perşembe falan olur
canım ben laparoskopi oldum ya doktorum aşılamada şansım olduğunu söyledi bizde tamam dedik
bu yumurtayla tüpe hiç dönmem hem bilmiyorum tüp yapıyolarmı hiç sormadım
canım ben biriyle karıştırdım o zaman
biraz doktorun ne dediğine bakmıycan bence
sen bi konuş doktorunla acımasızca diyorlar değilmi şu kadar yumurtan var yapacak bişi yok sinirler
eminem neden tüp bebek yapan bi yere yaptırmadın
yapan opt kadın doğumcumu
günaydın kızlar bugün çok kötüyüm moralim sıfır bir tane yumurtam gelişmiş sadece onunla yapılacak aşılama.
doktorum bana daha önceki tedavilerimdeki yumurtalarımı sordu ne diyolardı senin yumurtaların için dedi bende iyi diyolardı dedim oda bana ben yumurtalardanda şüphelenmeye başladım dedi normalde yumurtlamayla ilgili sorunum yoktu.yok doktor sinir edecek şekilde söylemedi ama benim moralim çok bozuldu aşılamayı yapalım 3 gün sonrası içinde ilişki dedi geriden gelen yumurtalar için herhalde.
evet canım aynen öyle aman daha öncede tüp yapan özel merekze profa yaptırmıştım o daha kötüydü of nefesim daraldı ben bi lavaboya gidip geliym.
hoşgeldin esinte
nasılsın yeğenimiz nasıl bakalım:ecrin_bebek:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?