Aşılama Ekim ayında aşılama olacaklar buraya

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

esinte hoş geldın canım sizde ne sorunu vardı canım

esinte hoş geldın canım sizde ne sorunu vardı canım

hoşbulduk canım bizde eşimde sperm azlığı bide hareket azlığı vardı eşim 2 sene önce varıkosel ameliyatı oldu düzeldi allaha şükür ama sayı aynıydı yani bizde tüplüktük eşim neler yapmadıkı neler içti ne macunlar yaptı artık vaz gectik tüpte yaptırmayacaktık allaha bırakmıştık tam o ay hamiş kaldım tüp yapcam die para biriktirdim tatile gitmek yerine yine para biriktirdik sonra para elimizden gitti bi şekilde bizde vaz gectik canım artık evliliğimizi yaşamaya karar verdik tam tatile cıkcam zaman hamile olduğumu öğrendim iyiki o para gitmiş diom şimdi

yerim ben onu
amin canım inşaallah
ben lucrin kullanıyorum 6 . iğnemi vurdum bugün ağustosun başına sonucumu alırım inşaallah

öle ama çok zor be esinte sende geçtinya bu günleri bi yanımız umutsuz bi, yanımız umutlu ama hep ortadayız

canım bu allahın işi heleki ben mucizeme kavuştuktan sonra daha cojk inandım duaya bitanem allah istemedikten sonra ne yapsan boş yeterki o olsun desin ah zeynom ben hiç o günleri unuturmuyum hep aklımda aklıma geldikce hala ağlıyom bazen hala hamile olduğuma inanamıyom hep bebeği görmek istiom ultrasyona girdiğimzaman heycanda bebeği göremiom canım neler gördüm neler sölediler benim için cevremden ah gülüm ah

kıss Allahın mucizelerine inanmamak olurmu hiç imansızlar inanmaz bidaha öle deme
bizde inanıyoruz ama bi yanımız hüzünlü yine olmayacakmı diye
yoksa olur yada olmaz o Allahın bileceği iş napalım

senin vaktin saatin gelmiş olmuş işte biz o zamanı bilemediğimizden hüzünleniyoruz yoksa bunu duaya inanıp inanmamakla ilgisi yok

kıss Allahın mucizelerine inanmamak olurmu hiç imansızlar inanmaz bidaha öle deme
bizde inanıyoruz ama bi yanımız hüzünlü yine olmayacakmı diye
yoksa olur yada olmaz o Allahın bileceği iş napalım

zeyno mucizelere inanmamak demedim yanlış anladın cadı hani insan inanmıyo o aşamada o kadar olumsuzluk olunca yani bebeğin olacağına olunca insanın başına gelince dualrımız bide mucizelerimiz o zaman anlıyosun

her neyse boşver bu günlerde yanlış anlayan anlayana zaten
işte bizde bebeğimiz olunca anlarız sen şimdi o kadar rahatsınki bebeğin karnında ama görüyorsun beyza negatif aldı
eminenin 1 yumurtası gelişti
benimki ne olacak belli değil
sıkıntıdayız yani rahat olamıyoruz

emine lapaokobi yaptırdınya rahım filmin açık olduğu halde yaptırdın dimi bendemi yatırsam bak özlemayda olmuş
evet canım rahim filminde tüplerim açık olduğu halde yapıldı bana laparoskopi senin zaten yaptırman lazım benim tüp bebek neden tutmadı diye yapıldı laparoskopi sanada yapılması lazım belki ufak bir sorun vardır düzeltilir kendinliğinden hamiş kalırsın inş.
Allaha sığındım zaten başka yapacak bişeyim yok eşimede dedim olacağı varsa bir yumurtaylada olur ama illaki insan üzülüyo bu kadar ilaca rağmen bir yumurta gelişti vardır bundada bir hayır Allah büyük.
tamam canım dediğini yapıcam başka çaremde yok zaten Rabbim yardım eder inşallah

sağol canım ya kızlar hepinizi çok seviyorum iyiki varsınız desteğiniz bana güç veriyo.esinte kötü rüyalar gördüm bide sol gözüm seyiriyo bu sıkıntının habercisi belki size komik gelebilir ama benim sağ gözüm seyirdiğinde sevinirim solda üzülürüm.

zeyno okadar stresli bi bekleyişki canım bu biraz doktordansa allahın işi kalbimiz ferah tutalım neydi zeyno UMUDUMUZ ALLAH.zeyno dün kendime rahat bişeyler almaya gittim bebek geliştiği için rahat giyinmem gerekirmiş allahım mağazaya gittim ne giydiysem gbişim cıktı zaten normalde biraz göbekliyim allahım hem seviniom hem üzülüyom ya ne giycem ben die galiba birazdfa eşime naz yapıyodum

canım hamile olda istersen çuval giyin boşver sen

emine canım bizde seni sevioz canım hı şöle allah büyük kalbini ferah tut emine benimde hamile kaldığım ay hep gözüm oynuyodu ben hep haıyıra yordum bak hayır oldu normalde benimde gözüm oynadığında hep kötü şeyler olur galiba bu biraz bilinç altında olan bişey bide rüyalar bilinç altında olanlardı ama bişey sölim hiç bi zaman güzel rüyalarını anlatma eşine bile olsa

kızlar ben kalkayım annem cağırıyo dün akşam anneme geldim bu cuma evime cıkcam temizliğe başlıyom boyam var bu arada kızlar annemde baya rahatsız annem içinde dua edin hepinizi öptüm sonra yine gelirim

canım bizdede aynı senın eşinde olduğu gibi sorun var benım eşimde ameliyat oldu ve hareket sorunu rabbım inşallah bana ve diğer arkadaşlara hiç beklemediğimiz anda nasip eder

esinte canım sağlıklı olun bebişin yanında olsunda ne giyersen giy önemli değil sen azcık naz yapmışsın oda hakkın tabi hamileliğinin tadını çıkar doya doya.

kızlar bende yaptırcam laparoskobi belki benımde tüpler tıkalıdır

yaptır canım belkide başka bir sorun vardır gün yüzüne çıkar düzeltilirde rahatlarsın inşallah bak bende yıllardır sebepsiz diye doktor doktor gezdim ama sebepsiz değilmiş bak ortaya çıktı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…