Aşılama Ekim ayında aşılama olacaklar buraya

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
emine laparaskopi bişey yapmasın yumurtalıklara yada başka bişeylere sakıncalı olmasın

zeynom sen nasılsın neler yapıyosun benim derdimden sizleri konuşamadık

kahvaltı yaptımda yeni yazamadım
iyiyim canım napıyım lucrin kullanıyorum işte
ilacımda bugün bitiyo d. kontrol hastalanmayı bekliycem sonra hormon iğnelerine başlıycam hayırlısıyla

kahvaltı yaptımda yeni yazamadım
iyiyim canım napıyım lucrin kullanıyorum işte
ilacımda bugün bitiyo d. kontrol hastalanmayı bekliycem sonra hormon iğnelerine başlıycam hayırlısıyla

zeynep ben tedaviden önceki ay hiç ilaç kullanmadım sen niye kullanıyosun problemmi çıktı

kızlar size bişey anlatım de gülüm ctesı akşama eşimle beraber olduk ben ilişkiden sonra hemen ayağımı hava dikmişim eşimle başladık gülmeye.. hiç aklıma bebek fikri yok ma psikolojik olarak öyle yapıvermişim sonra indirdim ayağımı yani benliğime o kadar işlemişki bazen engel olamıyorum yaptıklarıma .. aslında beynımde yok ama bedenımde var demekki

selam kızlar

emine üzülme belki o büyüyen deyilde sonradan gelen yumurtalar döllenir hiç belli olmaz

sen şanslısın eşinde sorun yok sizin normal bile olur

benimki uzun protokol canım yumurtası çok olanlarda ve yaşı 25 i aşmayanlarda kullanıyorlar

canım benımde çok yumurtam vardı gerçi yaşım çok küçük değil di ama ne bilim insan negatif sonuç alınca herşeyı düşünüyo

inşallah emine ve sen guzel sonuç alcanız..

selam kızlar

emine üzülme belki o büyüyen deyilde sonradan gelen yumurtalar döllenir hiç belli olmaz

sen şanslısın eşinde sorun yok sizin normal bile olur

hoş geldın canım .. dediğin gibi erkek sorunu çıkınca bebek şansı daha zormış öyle deniliyo emine şanslı bu konuda ama verecek olan rabbım o ol deyince oluyo ...

canım benımde çok yumurtam vardı gerçi yaşım çok küçük değil di ama ne bilim insan negatif sonuç alınca herşeyı düşünüyo

inşallah emine ve sen guzel sonuç alcanız..

inşaallah canım ya
ha bide negatif tüp denemesinden sonra yapıyorlar uzunu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…