Aşılama Ekim ayında aşılama olacaklar buraya

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
hoş geldın canım .. dediğin gibi erkek sorunu çıkınca bebek şansı daha zormış öyle deniliyo emine şanslı bu konuda ama verecek olan rabbım o ol deyince oluyo ...

HOŞBULDUM CANIM

vallahi öyle RABBİM ol diycekki olsun yoksa o küçüçük hüçreye RABBİMDEN başka kimse can veremez

selam kızlar

emine üzülme belki o büyüyen deyilde sonradan gelen yumurtalar döllenir hiç belli olmaz

sen şanslısın eşinde sorun yok sizin normal bile olur

canım üzülmiyim diyorum ama elimde değil Rabbime sığındım esintenin dediği gibi umudum Allah önce Rabbime sonrada doktoruma çok güveniyorum inşallah dediğin gibi olur zaten doktorumda ilişki önericem dedi sonradan gelen yumurtalar için.canım eşimde sorun yokta bende sorun çok Allah ol dedikten sonra her şekilde oluyo sorunun kimde olduğu önemli değil.sen nasılsın napıyosun.

kızlar bu gece hiç uyumadım bütün gece

şimdide temizlik yapıyorum 7 bucuktan beri halanda uykum yok

ne oluyo bana ya

psikolojimiz bozuldu nolacak bende tam tersine uyumak istiyorum bıraksalar durmadan yatarım evden çıkmam Rabbim acısın halimize:Saruboceq:

kızlar bu ay içinde 2 oldu gece rüyamda adet olduğumu görüyorum bu ne demek sizce

geldim canım geldim ya bugün benim herşey canımı sıkıyo bu seferde iş yerinde izin sorun oluyo bir izin alıcam dünya burnumdan geliyo mafoldumben

her yanım stresle dolu bu moralle olacağı varsada olmaz zaten of çok kötüyümmafoldumbenbu aşılamada oldu oldu olmadı gitmem artık doktora izin almak çok sorun oluyo:1no2:

her yanım stresle dolu bu moralle olacağı varsada olmaz zaten of çok kötüyümmafoldumbenbu aşılamada oldu oldu olmadı gitmem artık doktora izin almak çok sorun oluyo:1no2:

ya eminem ne öle diyonki Allah büyük
eşimde o yüzden izin alamıyoya çok zor oluyo almak dio

senelik izini kullanmak bile sorun burda iş durumuna göre veriyolar bu iznide bu aralar iş yoğun bu bişey değilde hani 2 günde bir doktora gitmek için izin alıyorum ya o çok sorun oluyo

izin aldığın kişi erkekmi ne diyorsun her seferinde

ah eminem ay hep bu stresli ortamlar bizi böyle yaptı takma dıycem ama takmadan olmuyo .. ama tedavidesin salla gitsin canım

ya eminem ne öle diyonki Allah büyük
eşimde o yüzden izin alamıyoya çok zor oluyo almak dio

canım el işinde çalışmak izin almak çok zor eşinde zor durumda kalıyodur anlıyorum onu işimiz zor.canım ne diyebilirimki başka izin almak işkence haline geldi artık başka bir rahatsızlığım olsa izin almaya çakiniyorum dizim ağrıyodu izin alıp gitmedim bütün izin haklarımı bu iş için kullanıyorum ne bir tatil ne bir gezme yıllık iznim hep doktor için gidiyo Allahım sen büyüksün Yarabbim sen gör halime acı Allahım sana sığınmışım başka yapacak bişeyim yok mafoldumben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…