geçmiş olsun canım hastamısın. kayıt olurken baştan öle yazdım bu seferde değiştirmedim.
bu konuda sana katılıyorum 2 hatta 3.de şans dahada artıyor o yüzden asla umutları kaybetmek yok bende 2. aşılamamı yaptırdım şuanda istirahat ediyorum umarım hayırlsı olur ilkinde çok stresliydim ve başıma ilaçların prospektüsünde yazan herşey geldi çok sıkıntılı günlerdi ama şuanda çok rahat bir dönem geçiriyorum tabi buradaki arkadaşların tecrübelerini okumakta beni rahatlatıyyo hepinize teşekkürler yalnız olmadığımı hissetmek güzel
inşallah sizlerinde en kısa zamanda allah gönlünüze göre verir kızlar.:Saruboceq:
ben dün test yaptırdım sonuç pozitif çıktıhihoyyyt
kan testine gidemedim işten izin alıp ama aksama gider kan testini yaptırır yarında ancak sonucu net alırım . kan testi yaptırmadan eşime bile bişey demedim.
hepimizin hakkında hayırlısı
nihalcan hayırlı olsun canım çok sevindimkaydirigubbakcemile3 Allah analı babalı büyütsün darısı da bizim başımıza olsun.
:teytey::teytey::teytey:inşallah sizlerinde en kısa zamanda allah gönlünüze göre verir kızlar.:Saruboceq:
ben dün test yaptırdım sonuç pozitif çıktıhihoyyyt
kan testine gidemedim işten izin alıp ama aksama gider kan testini yaptırır yarında ancak sonucu net alırım . kan testi yaptırmadan eşime bile bişey demedim.
hepimizin hakkında hayırlısı
en iyisini yapmıssın .iyi istirahatler sana görev neydi senin?
:teytey::teytey::teytey:
canım nekadar sevindim bilemezsin umarım diğer testte olumlu sonuçlanır ama sana şunu söyleyim idrarda pozitifse kanda haydi pozitif sonuç çıkar çünkü önce kanda bhcg artıyor ve sonrasında fazlası idrara çıkıyor hadi hayırlısı darası sitedeki tüm herkesin başına oleyyy
aşılama yaptıramadım ben. aşılamaya gitmeden önce son yumurta ölçümünde benim çatlak yumurtalar erkenden çatlamıştı . doktorda gerek yok aşılamaya dedi.
sonra bu ay havuç suyu mucizesiyle oldu.allah herkese anne olmayı nasip etsin
merhaba arkadaşlar nasılsınız emine bugün burdayım canım konuşabiliriz kaydirigubbakcemile3
iyiyim ne yapıyım işte koşturup duruyorum sen nasılsın canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?