Aşılama Ekim ayında aşılama olacaklar buraya

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
inşallah sizlerinde en kısa zamanda allah gönlünüze göre verir kızlar.:Saruboceq:
ben dün test yaptırdım sonuç pozitif çıktıhihoyyyt
kan testine gidemedim işten izin alıp ama aksama gider kan testini yaptırır yarında ancak sonucu net alırım . kan testi yaptırmadan eşime bile bişey demedim.
hepimizin hakkında hayırlısı

ben aşılamayı bıraktıktan sonra 1,5 aydır eşime havuç suyu içirdim işe yaradı demek diye düşünüyom. benim eşimden kaynaklıydı hamile kalamamam.sayıda düşme vardı çünkü

canım inşaalah 3 ye gerek kalmadan hamiş kalırsın. bebeğini kucağına alırsın. inşallah burdaki bütün arkadaşlar hamiş kalır aminnn.

ay canım çok sevindim inşaalah kan testınde positif çıkar. sen aşılama ile mi hamile kaldın.

aşılama yaptıramadım ben. aşılamaya gitmeden önce son yumurta ölçümünde benim çatlak yumurtalar erkenden çatlamıştı . doktorda gerek yok aşılamaya dedi.
sonra bu ay havuç suyu mucizesiyle oldu.allah herkese anne olmayı nasip etsin

nihalcan hayırlı olsun canım çok sevindimkaydirigubbakcemile3 Allah analı babalı büyütsün darısı da bizim başımıza olsun.

nihalcan hayırlı olsun canım çok sevindimkaydirigubbakcemile3 Allah analı babalı büyütsün darısı da bizim başımıza olsun.

tşk canım allah herkesin kucağını doldursun.
kan testi yaptırmadan gönlüm rahat etmeyecek ama ah şu müdürden bi izin alamadım ki

:teytey::teytey::teytey:

canım nekadar sevindim bilemezsin umarım diğer testte olumlu sonuçlanır ama sana şunu söyleyim idrarda pozitifse kanda haydi pozitif sonuç çıkar çünkü önce kanda bhcg artıyor ve sonrasında fazlası idrara çıkıyor hadi hayırlısı darası sitedeki tüm herkesin başına oleyyy

tşk ederim canım inşallah dediğin gibi olur. inanın herkesin hamile kalması için dua ediyom.:Saruboceq:
herkese tşk darısı herkesin başına :CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv:

bende bu ay keçiboynuzu kürü uyguladım eşime inş hayırlı olur. sizde morfoloji sorunu varmıydı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…