Aşılama Ekim ayında aşılama olacaklar buraya

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
bende bu ay keçiboynuzu kürü uyguladım eşime inş hayırlı olur. sizde morfoloji sorunu varmıydı

beyzacım morfoloji sorunu ne inan bilmiyom tek bildiğim sayıda düşme var dediği doktorun
zaten eşimin morali bozulunca test sonuçlarına doğru dürüst bakamadım bile ....
sayı zannedersem 11 milyonmuydu ne ???
ben keçiboynuzunuda denedim canım ama bize yaramadı.
havuç suyu yapmak daha kolay üstelik ya sık ver içsin işte :))yerimseniben

kızlar bende hayıt tohumu içmeye başladım aranızda bunu kullanan var mı? ya da bilgisi olan varmı?vücuttaki bütün hormonları düzene sokuyomuş.

aleyna bitti mi adetin.adetlerin düzenli oluyo mu benimki az oluyo bu yüzden hayıtı kullanmaya karar verdim.

benim adetlerimde gününde oluyo ama miktarı az oluyo.önceden böyle değildi düşükten sonra böyle oldu hele ilk zamanlar daha az oluyodu şimdi biraz çoğaldı.

bak ne güzel adetlerinde düzenliymiş yaşında genç sağlığın da yerinde herşey yolunda rahat ol canım inş olacak bebişimiz az kaldı.hiç adet olamayanlar var onlar ne yapsın biz halimize ne kadar şükretsek azdır.

canım morfoloji spermdeki hareketsizlik bizim sperm sayısı 20 milyon ama%20 si hareketli
ileri hızlı hareketlilik oranıda az bu yüzden bizim dölleyiciler gitceği yere gidemiyodelikafadulden
hayırlısı artık bekliyoz teskere bekler gibi..

inşallah canım ama böyle giderse bedenimde yaşlanacak sağlığımda bozulacakmafoldumben

bu dediklerinin hiçbiri olmayacak sadece çok güzel bir anne olacaksın sen buna odaklan.böyle olumsuz şeyler düşünme bedenine zarar verirsin farkında olmadan

ben anlıyorum canım hemde çok iyi anlıyorum:çok üzgünüm: ya bunun bir yolu olmalı kafamızdan atlamlıyız artık yeteeeeeeeeeeeerrrrrrrrr diyebilmeliyiz.

bazen çok sinirli oluyorum o zamanlar önüme kim gelirse patlıyorum dün anneme patladım ama ne yapıyım dayanamıyorum artık Allah sabır versin mafoldumben

varya aynen bende senin gibiyim zaten asabi bir yapım vardı daha kötü oldum heran patlacak bir bomba gibiyim çevremdeki insanları bazen çok kırıyorum ama sonradan çok pişman oluyorummafoldumben

Kızlar hep sizin için dua ediyorum. Allah sizede çifter çifter bebişler versin her birinize bana verdiği gibi. Allah tez vakitte bebeklerinize kavuşmayı nasip etsin. Daha düne kadar buradan sizinle yazışıyordum şimdi hamileyim. ınanın hiçbirşey imkansız değil, ben asla hamile kalamayacağımı ve anne olamayacağımı düşünüyordum. Allah en kısa zamanda sizi de sevindirsin inşallah. Kendinize iyi bakın ve lütfen umutsuzluğa kapılmayın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…