bu konuda sana katılıyorum 2 hatta 3.de şans dahada artıyor o yüzden asla umutları kaybetmek yok bende 2. aşılamamı yaptırdım şuanda istirahat ediyorum umarım hayırlsı olur ilkinde çok stresliydim ve başıma ilaçların prospektüsünde yazan herşey geldi çok sıkıntılı günlerdi ama şuanda çok rahat bir dönem geçiriyorum tabi buradaki arkadaşların tecrübelerini okumakta beni rahatlatıyyo hepinize teşekkürler yalnız olmadığımı hissetmek güzel
inşallah sizlerinde en kısa zamanda allah gönlünüze göre verir kızlar.:Saruboceq:
ben dün test yaptırdım sonuç pozitif çıktıhihoyyyt
kan testine gidemedim işten izin alıp ama aksama gider kan testini yaptırır yarında ancak sonucu net alırım . kan testi yaptırmadan eşime bile bişey demedim.
hepimizin hakkında hayırlısı
canım morfoloji spermdeki hareketsizlik bizim sperm sayısı 20 milyon ama%20 si hareketli
ileri hızlı hareketlilik oranıda az bu yüzden bizim dölleyiciler gitceği yere gidemiyodelikafadulden
hayırlısı artık bekliyoz teskere bekler gibi..
Kızlar hep sizin için dua ediyorum. Allah sizede çifter çifter bebişler versin her birinize bana verdiği gibi. Allah tez vakitte bebeklerinize kavuşmayı nasip etsin. Daha düne kadar buradan sizinle yazışıyordum şimdi hamileyim. İnanın hiçbirşey imkansız değil, ben asla hamile kalamayacağımı ve anne olamayacağımı düşünüyordum. Allah en kısa zamanda sizi de sevindirsin inşallah. Kendinize iyi bakın ve lütfen umutsuzluğa kapılmayın.
HERKESE MUTLU YILLAR.....................2010 YILININ HEPİMİZE SAĞLIK MUTLULUK HUZUR VE BEBEKLERİMİZİ GETİRMESİ DİLEGİYLE:CüvCüv:
GELİN HEP BERABER 2010 YILINA YENİ EVLENMİŞ GİBİ BAŞLAYALIM YAŞADIĞIMIZ HER ŞEYİ UNUTUM SANKİ YENİ BEBEK YAPMAYA KARAR VERMİŞ GİBİ BAŞLAYALIM,KÖTÜ ANILARI KAFAMIZDAN ÇIKARALIM YENİ YILA YENİ BİR ZİHİN İLE BAŞLAYALIM.hihoyyytopuyorumnanaktan
RABBİM HERKESİN GÖNLÜNDEKİ MURADINI VERSİN :Saruboceq:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?