Aşılama Ekim ayında aşılama olacaklar buraya

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Kızlar Öncelıkle hepınızın yenı yılı kutlu olsun...... 2 0 1 0 yılı hepımıze Önce saĞlık ve sonro mutluluk getırsın.....

Allahım hepımızı 2010 yılında bebek sahıbı yapar ınŞallah.....
Amıııııııııııııııııııııııııııııııııııııııın ,,,,

kızlar hayırlı cumalar
2010 yılın ilk cumasında inşallah dualarımız kabul olur.allahım herkezin gönlüne göre versin...

arkadaslar ben bu ay tekrar ikinci asilamami yaptircam.dun ilk ignemi oldum yine puregon kullaniyorum.persembe gunu kontrolum var.insallah bu ay olur.

Son düzenleme:

Canım hayırlı olsun 2.aşılaman.İnşallah bu sefer bebişin gelir canım.

opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan AŞILAMA, TÜP veya DOĞAL YOLDAN deneyecek güzel anne adaylarıopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

İsim................................Kaçıncı deneme............................kullanılan ilaçlar................................... beklenen adet tarihi

boncuk1985.............3.aşılama...................?????.......................................17 ekim hamilemiz :CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv:

adalex........................1.aşılama....................klomen, pregon........................1kasım hamilemiz :CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv:

cansam.........................1.aşılama.......................?????................................. 18kasım hamilemiz :CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv:

aylinda.......................DOĞAL YOLDAN.................klomen+çatlatma iğn............2 aralık hamilemiz :CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv:

sulecik.......................DOĞAL YOLDAN..........................................................2 aralık hamilemiz :CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv:

canavar45.....................2.aşılama.....................................????.......................25 kasım hamilemiz :CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv:

nihalcan.........................DOĞAL YOLDAN......................................................29 aralık hamilemiz :CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv:

Ah_kalBİM................2aşılma.......................klomen..................................... 27 ekim

sema937....................1.aşılama.....................?????.......................................30ekim

murceylan44................2.aşılama..................fostimon75iu............................. aşılama iptal, kendiliğinden olur inş.

bumuyani..................DOĞAL YOLDAN.............................................................8 aralık

pike.........................DOĞAL YOLDAN.......................İncirkürü..........................26 aralık

beyzanur55...............DOĞAL YOLDAN............................................................10 ocak

aleyna222..................DOĞAL YOLDAN............................................................21ocak

nergis55......................DOĞAL YOLDAN..........................................................24 ocak

lahor.............................2.aşılma.....................klomen cyclo-progynova...............????

angeladana...................1.aşılama......................??????......................................????

konuraa........................1.aşılama.......................?????.....................................aşılama iptal kendiliğinden olur inş.

masumane78................DOĞAL YOLDAN.............................................................???

mirage1983..................Klomen................................??????..................................????

melek0584...............1.aşılama..................................?????...................................???

mltmlkr....................DOĞAL YOLDAN...........................????.................................????

Marall...................... 1.Tüp Bebek ................................?????...............................????

pulsargulsen.............1.tüp Bebek........................................................................????

emineu.....................?????.........................................?????.................................????

bugulll....................2.aşılama............................??????...................................?????

nazenin28.................2.aşılama..........................??????.....................................????

Hatice27.....................2.aşılama..............................pregon.................................?????

merhaba kızlar bugünlerde çok yoğunum siteye giremiyorum şu ehliyeti bi alsaydım hayırlısıyla eee eminecim sen nasılsınopuyorumnanaktan

vaybe sitemizin haline bak eskiden hep dolu olurdu ne oldu be kızlar valla üzülüyorum 2 gün bişey yazılmıyo sayfamıza

kızlar günaydınnn neden sizi göremiyorum artık bu topic çok dağıldı hepinizi öpüyorum güzeller....

günaydın arkadaşlar, 2010 yılına girdik işler yoğun bu ara o yüzden pek pazla giremiyorum.aleyna iyiyim canım bende yoğunum ayrı düştük.sulecik seni bu topikte görmek çok güzel hamile kalınca bizi unutmayan vefakar arkadaşımız nasıl gidiyo hamilelik karnın çıkmaya başlamıştır artık.

slm eminecim iyi gidio herşey çok şükür dün doktordaydım büyümüş baya bebiş tabi karnımda biraz biraz büyümeye başladı.sen yoğunsun galiba canım kolay gelsin sana umarım sağlığın ve moralin iyidir yeni yıl bütün güzellikleriyle gelmiştir umarım hayatına:) ben yeni yıla alyansımı ve tek taşımı kaybederek başladım devamı gelmez umarım:).....

bende iyiyim canım çok şükür bayanssulusmile2010 yılı bana güzel geldi evde bazı eksikler vardı onları yaptırdık moralim baya iyi bu yıl çok güzel olacak bence bana bebişimi getirecek inş.yoğunluğumda azaldı biraz.ay canım alyansın gitmiş üzüldüm ama kısmetten çıkmış demekki sende yeni yılda alyansı ve tek taşını yenilemiş olursunyerimseniben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…