Aşılama Ekim ayında aşılama olacaklar buraya

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
aleyna seninki bayaa zahmetliymiş canım tüp bebek senin için en iyisi.bizim burda muayene ücreti 12 tl, ilaç olarak klomen kullandım iğne kullanmadım oda 6 tl, çatlatma iğnesi yaptırmadı kendiliğinde çatlamasını bekledi doktor kendiliğinden çatladı yumurtam işte gitgel yol masrafımız oldu 80 tl falan öyle canım ben senin yerinde olsam aşılama hiç yaptırmazdım.ooooo bune beee.

bende 1 sefer klomen kullandım ama yumurtam büyümedi doktor gelecek ay iğne yazıyım dedi ve bu arada her hastaneye gittiğimde yemin ederim 20 tl ödüyorum böyle küçük miktar gözükebilir ama o küçükleri topladığımda epey bi para ediyor dr ye 5 sefer gitsem 100 tl sizce değermi yaptığı sadece yumurtaya bakmak yazık bence değmez

canım çok guzelmiş gerçkten doğru

bazn kendi kendime soruyorum acaba istemesni mi bilmiyorum ?

acaba imanım eksik mi ? diye

kendi kendimi suçluyorum. herşeyi iyi bir şekilde yapmaya çalışıyorum. nasip kısmet

kendimizi yırtsak da , üzsekde sonuç da hepimiz kaderimizi yaşıyoruz. çekeğimiz varsa

onu her şekilde yaşıyoruz. Allahım hiç birimizi imansız ve umutsız bırakmasın.

Canım bu dÜnya ımtıhan dÜnyası yaŞadıĞımız hıÇbırŞey tesadÜf deĞıl.o yÜzden her yaptıĞımıza her sÖyledıĞımıze dıkkat etmelıyız ben ŞÖyle gerıye dÖnÜp bakıyorum ne kadar Çok yanlıŞ yapmıŞım allah affetsın.

beyzanur işte bu yaşadıklarımız kendimizi sorgulamıza sebep oluyo gerçekleri görüyoruz eksiklerimizi yanlışlarımızı görüp düzeltiyoruz sonunda da mükafatını göreceğiz inş.

aleynacığım öyle uç noktada yaşıyoruz ki güçlü olmalıyız bende zaman zaman öyle kötü oluyoum bunalıma giriyorum anlatamam ama kısa sürede kendimi toparlıyorum.bizleri uzaktan görenler sabrımıza hayran kalıyodur belkide onlar bu sabrı gösteremezlerdi biz güçlü insanlarız.inan canım bigün bizde anne olacağız.

SENSİZLİK ÇOK ZOR BEBEĞİMGEL ARTIK ANNENEmafoldumben

Akşamın ardında batarken güneş,

İçime düştü bir garip ateş,

Yollar sokaklara dilendi geçti,

Beklediğim umutlar kayboldu gitti

Akıttım göz yaşlarımı, gözlerim küstü,

Geceler yakaladı beni suç üstü,

Sabahlar duru geceler sessiz,

Hiç bir şey olmuyor inan ki sensiz

Mevsimler boyu geçti kuşlar,

Gözlerde dinmez oldu yaşlar,

Gelse de ardından zorlu kışlar,

Bitmez ki dönüşü olmayan düşler..

ağlamak bazen iyi gelir insana ben geçen hafta çok ağladım çok bugünlerde biraz iyiyim ama şimdi yine duygusala bağladım bir yandan müzik dinliyorum ağlamak istiyorum ama ağlamıyorum içim yanıyo ben yavrumu istiyorum anne olmak istiyorum mafoldumbenmafoldumbenmafoldumbenmafoldumben

sağol canım.sen nasılsın iyimisin.

iyiyim canim sagol, bekliyorum iste bakalim sonuç ne olacak.
ya arkadaslar gercekten orada isiniz zor hem maddi yönden hem manevi yönden yipraniyosunuz.insallah fazla ugrasmadan bebeklerinize kavusursunuz.
burada sigorta yuzde yuz karsiliyo 4 asilama 4 tup bebek. sonrasini istersen yurt disinda yaptiriyosun.

Acı
Umutsuzluk acı,
Uykusuzluk acı,
Bir gece yarısı...
Gecelerden bir yarı
Suskunluğunda sokakların
Ve sessizliğinde kimsesizliğin
Ayrı yerlerde
Ayrı ayrı...
Ne acı!
Hava acı...
Su acı...
Toprak acı...
Sensizlik hepsinden acı bebeğim:sinifsinif:

ya emine yazma artık eğlenceli şeyler söyle zaten içimiz bir şekil daha kötü yapmamafoldumben

tamam konuyu değiştiriyorum.kızlar bişey sorucam bikini bölgenizin temizliğini neyle yapıyosunuz:kedi:ben epilasyon aletiyle yapıyorum çok zor oluyobilmiyorumkismile

tamam konuyu değiştiriyorum.kızlar bişey sorucam bikini bölgenizin temizliğini neyle yapıyosunuz:kedi:ben epilasyon aletiyle yapıyorum çok zor oluyobilmiyorumkismile

:roflol::roflol::roflol: çok güzel bir konu açtın tebrik ederim:roflol::roflol::roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…