Aşılama Ekim ayında aşılama olacaklar buraya

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
yaa neden alınıyorsunki öyle efkarlı şiirden sonra böyle bir konuya geçmen komikti soru değil küstünmü bana laelaelaelaelaelülülülülülü

yaaa değiştiririm tabi benim adım emine:roflol:ama sorumun cevabımı halaaa duyamadım.

yaa neden alınıyorsunki öyle efkarlı şiirden sonra böyle bir konuya geçmen komikti soru değil küstünmü bana laelaelaelaelaelülülülülülü

ben geçerim anam konudan konuya atlarım.sürekli efkarlı olunmazki bacım dimi ama biraz gülün istedimkaydirigubbakcemile5ama sen dalga geçtin benimle gıcıknaniknanik

beyzanur sir ağdayı sigara diye okudum canım :kediardon :roflol:anam burda bi rahat vermiyolarki doğru düzgün okuyup yazayım of.o zaman size bir soru daha kıl dönme ve sivilce oluyomu sizde bende çok oluyo çok sinir oluyorum.acaba diyorum makinadan mı oluyo o yüzden sordum size.ağda daha zor oluyo çok zaman alıyo.

kızlar ben kafayı mı yiyorum yoksa bi neşelim bi hüzünlü bi sakinim bi sinirli noluyo bana. işyerindekiler elimden çok çekiyolar haşlayıp duruyom milleti sonrada pişman oluyorum yok yok ben iyi değilimeyvahedigeldismile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…