Aşılama Ekim ayında aşılama olacaklar buraya

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
emine tatlım yeterki pozitif cıksın söz size sürtecem peşimden gelirsiniz inşallah rabbim büyüktür ya yeterki onun ipine sarılalım herşey yoluna girer ben buna canı gönlümle inanıyorum rabbim kimsenin taşıyamıyaçağı yükü vermez yeterki biz ondan istememizi bilelim

sen içini ferah tut canım pozitif çıkacak inş.Rabbim bütün isteyenlere versin kimsenin yüreğini evlat hasretiyle yakmasın.hayırlısıyla hepimiz hamile kalıcaz inş. bebeğimizi kucağımıza aldığımızda dünyaya yeniden gelmiş gibi oluruz eminim.bu duyguyu hepimiz yaşıcaz inş. Allahın izniyle kızlar yeterki istemesini bilelim.

günaydın kızlar iyi haftalar

maral arakadşımız canı gönülden kutluyorum inş hayırlı doğum yapar

emine iyiyim canım sen nasılsın

esinte canım sende moralini yüksek tut karamsar olma inş hayırlı sonuçlar verırsın bize

çok şükür bende iyiyim canım haftabaşı pazartesi günü iş başı en sevmediğim gün:bbo:

eşimi gönderdikten sonra yatıyorum birdaha kalkamıyorum nedense saat 11 di kalktığımda :dance:

mafoldumben napıyım ev hanımı olunca herkes oturup keyfine bakıyor diyo alakası yok bizde evde çalışıyoruzlülülülülülü

ben öyle bişey demedim sende kızacak yer arıyon kız.nasıl 11 de kalkıp gözden uyku akar onu merak ettim canım.yoksa bizde biliyoruz evde yan gelip yatmadığını farkındaysan bende bir ev hanımıyım çalışıyorum ama ev işlerimide yapmak zorundayım.

cuma günü mafoldumben kusura bakma emine ben arada pat küt konuşurum böyle

Son düzenleme:
tamam canım ağlama ben anlıyorum seni olur arada adet gününde yaklaşmış bende öyle olurum adet zamanım yaklaşınca.üzme kendini tatlım.ben yemeğe çıkıyorum 1 de burdayım inş.sende kendini toparla biraz öğleden sonra sohpet ederiz beyzanur senide bekleriz canım.esinti senide unutmadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…