Aşılama Ekim ayında aşılama olacaklar buraya

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
herkese meraba. ya kizlar benim gögüslerdeki agri kesildi (( acaba olmadimi ki?bugun 10. gun.iki gun önce dokunamiyodumbile cok agriyolardi.daha test gunume 8 gun var.

ya kızlar benim vajinada kaşıntı var bide süt renginde koyumsu bir akıntı var kaşıntı dayanılır gibi değil kremde kullanıyom banamısın demio care

haticem canım benim nolur bunları kafana takma biliyorum çok zor bunu yapmak ama başarmak zorundasın.gögüs ağrın geçebilir bu olmadığı anlamına gelmiyo canım daha 8 günün varmış.gögsündeki ağrılar kullandığın ilaçlardan iğneden olmuştur asıl belirtiler adet günün geçince başlıyo bence adet öncesi belirtiler çok yanıltıcı be güzelim.inş. meleğin seninledir dualarım seninle bitanemopuyorumnanaktanaz kaldı geliyo meleklerimiz yolda buna inan bak biz yanındayız her zaman desteğiz sana tamam mı canım.

ya kızlar benim vajinada kaşıntı var bide süt renginde koyumsu bir akıntı var kaşıntı dayanılır gibi değil kremde kullanıyom banamısın demio care

canım bu söylediklerin mantar belirtisi hemen doktora git bence benimde öyle olmuştu.

sakın mantar olmayasın bendede olmuştu beyaz akıntı ve feci şekilde kaşıntı

ya aşılama yapılırken yoktu böyle birşey aşılamamdan 3 gün sonra böyle oldu ve hala devam ediyo 9 ocakta aşılamam yapıldı doktorumu aradık bize krem söyledi kullanıyom banamısın demio okadar cok şiddetli kaşıntı değil ama rahatsız edici kaşıntı

ya kızlar doktora gitmek istemiyom bıktım artık ya kan tahlili yaptırcam zaman giderim

sagol canim ya iyiki varsiniz.insallah dedigin gibidir.

esinte sen sanirim mantar olmussun, iki yil once bendede vardi. bir ayda iki ayda bir tekrar ederdi.ben bisey kullanmiyodum oyle oldugumda kilotumu cikartiyodum evde. mantari yapan dar seyler giymek bide bazi antibiotikler yapiyo.ama sen en iyisi bi doktora gorun.

canım belki aşılama yapılırken enfeksiyon kaptın banimde aynısı olmuştuda ondan söyledim ama belkide bebişin habercisidir inşallah:teytey:

evet doğru söylüyosunuz carşamba giderim size bir sır vereyim doktorumu hiç sevmiyom suratsızın teki aman ha aramızda kalsın benim elim mahkum ona sonra benimle ilgilenmez deneyimli olduğu için gidiom ona

esinte bu arada bende 9 ocakta asilama yaptirdim, sanirim sen bu carsamba test yaptiracakmisin. benim test gunum haftaya sali. insallah senden guzel haberler aliriz.

canım belki aşılama yapılırken enfeksiyon kaptın banimde aynısı olmuştuda ondan söyledim ama belkide bebişin habercisidir inşallah:teytey:

ay canım inşallah eşim araştırmış öyle dio doktorada sormuş olabilir dio kız ben sürekli apdestli gezen biriyim hijyenime dikkat ediyom sürekli kuru tatlım olsunda ben 9 ay boyunca razıyım kaşıntıyahihoyyythihoyyyt:teytey:

esinte bu arada bende 9 ocakta asilama yaptirdim, sanirim sen bu carsamba test yaptiracakmisin. benim test gunum haftaya sali. insallah senden guzel haberler aliriz.

tatlım aslında çarşamba günü 12 ci gün oluyo ben meraktan test yaptırcam yoksa benim günüm tam adetime gelio hadi hayırlısı ikimiz için 9 ocak uğurlu gelir bize

bence öyle büyük konuşma inşallah rahat geöer hamileliğim de Allah ın dilek kapıları açık bi zamanda söylersinde pişman olursun sonra

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…