ya kızlar benim vajinada kaşıntı var bide süt renginde koyumsu bir akıntı var kaşıntı dayanılır gibi değil kremde kullanıyom banamısın demio care
ya kızlar benim vajinada kaşıntı var bide süt renginde koyumsu bir akıntı var kaşıntı dayanılır gibi değil kremde kullanıyom banamısın demio care
sakın mantar olmayasın bendede olmuştu beyaz akıntı ve feci şekilde kaşıntı
haticem canım benim nolur bunları kafana takma biliyorum çok zor bunu yapmak ama başarmak zorundasın.gögüs ağrın geçebilir bu olmadığı anlamına gelmiyo canım daha 8 günün varmış.gögsündeki ağrılar kullandığın ilaçlardan iğneden olmuştur asıl belirtiler adet günün geçince başlıyo bence adet öncesi belirtiler çok yanıltıcı be güzelim.inş. meleğin seninledir dualarım seninle bitanemopuyorumnanaktanaz kaldı geliyo meleklerimiz yolda buna inan bak biz yanındayız her zaman desteğiz sana tamam mı canım.
akintin cogaldigi içinde olabilir. dedigim gibi dar seyler giyme, mumkunse evde kilotsuz gez.bide naylonsu kilotlar giyme pamuklu olsun.oranin islak kalmamasini özen göster.ya bide aşılamadan sonra oldu normalmi akıntı yeni yeni başlıyo
canım belki aşılama yapılırken enfeksiyon kaptın banimde aynısı olmuştuda ondan söyledim ama belkide bebişin habercisidir inşallah:teytey:
esinte bu arada bende 9 ocakta asilama yaptirdim, sanirim sen bu carsamba test yaptiracakmisin. benim test gunum haftaya sali. insallah senden guzel haberler aliriz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?