bence öyle büyük konuşma inşallah rahat geöer hamileliğim de Allah ın dilek kapıları açık bi zamanda söylersinde pişman olursun sonra
olmadığı için cektiğim bu acıdan daha iyi bu acı canım ben cok şey yaşadım psikolojim bozuldu yeni yeni topladım kendimi :içelim:
olmadığı için cektiğim bu acıdan daha iyi bu acı canım ben cok şey yaşadım psikolojim bozuldu yeni yeni topladım kendimi :içelim:
kaç senedir evlisin ne zamandır istiyorsunuz yaşın kaç ayy çok soru sordum şimdi kızacaksın bana :mymeka:
tatlım aslında çarşamba günü 12 ci gün oluyo ben meraktan test yaptırcam yoksa benim günüm tam adetime gelio hadi hayırlısı ikimiz için 9 ocak uğurlu gelir bize
doğru söylüyosun canım bende senin gibi düşünüyorum.bazen diyolarya ay çok kilo alıcam şöyle olacak böyle olacak hiçbiri umrumda değil yeterki bebeğim sağlıklı bir şekilde gelsin bana sadece onu istiyorum.ben seni çok iyi anlıyorum canım benim inş. hamilesindir inşallaaaaaaaaaah:Saruboceq:
insallah canim.
temiz olup olmamaktan degil canim bu mantar. adi ustunde mantar, mantarda biliyosun nemli yerlerde oluyo. o yuzden orayi kuru tut.
ben 2 snelik evliyim yaşımda 23 2 senedir istioz evde sürekli yalnız olduğum için istedik başında sonra olmayınca eşimde sorunlar cıkınca baya sorun oldu ben cok kafaya takan biriyim bide cok hassas bünyeye sahiptim evin tek kızıydım annemlerde istio bir torun ilk torunları olcak ama annr,em fazla beni sıkmıyo hatta kızıyo bana kendinizi sıkıyosunuz die en büyük yardımcım bide oturduğum toplum gıcık insanlar yer arıyolar dedikodu cıkarmak için nisbet yapmak için benimle birlikte evlene arkadaşlarımın cocukları şimdi 2 yaşında cok koyuyor bu bana bide bana nispet yapıyolar dışarı cıkmak istemiorum yine sorcakalar die ya anlıcağın bunlar
kız daha ne yapayım oraya klimamı taktırayım
aynı şeyleri yaşıyoruz canım bende22 yaşındayım bizede martta 3 sene biticek 2 buçuk senedir istiyoruz ev hanımı olduğum için bir bebeğim olsunda yanlız olmayım dedik bir sene denedik olmadı benim rahmim ters çıktı 5 ayda öyle bekledik sonra eşim gitti doktora varikosel çıktı 1 sene 3 ay önce ameliyat oldu 2 ay önce aşılama yaptırdık tutmadı hsg de sol tüpüm kapalı çıktı yıkıldık, sonra doktorum vakit ve maddiyat kaybetmeden tüp deneyin dedi bizde şimdi tüp bebek düşünüyoruz bizim buranın dedikodusu inan sizin orayı geçer nede olsa gayseri(mafoldumben anam voooo görüyonmu 3 sene oldu çocukları olmuyo) diye bayramlarda azmı duydum tam 6 bayram geçirdik kolay değil sabır sabır sabır selamet istiyoruz senden güzel Allahım
ya arkadaslar bende su cevredeki insanlara gicik oluyorum.dun aksam esimin tanidigi bi arkadasina gezmeye gittik.esler tanisiyoduda biz tanismiyoduk. neyse kadinla tanistik kadinin nasilsiniz dedikten sonra ikinci sorusu cocugunuz var mi oldu.bende yok dedim.o zaman yeni evlisiniz dedi.bende yooo 6 senelik dedim.yine neden bebeginiz yok falan diye sormadi ama benimki bana yetti.o yuzden yeni birileriyle tanismayi hiç sevmiyorum.bu sorunu yasamayanlar hiç anlamiyolar.bende evden cikmiyorum mecbur kalmadikca.e evde napiyon canin SIKILMIyo mu diyolar. SIKILMIYO kardesim disari cikip moralim bozulmaktansa evde beni anlayan kisilerle yazismak daha iyi.
bunu canı gönülde dediğini biliyorum canım cünkü benim yaşadıklarımı tek sizler anlıyosunuz bazen annem bile beni anlamıyo gözlerim doldu ah kızlar ah
bunu yaşamayan anlamıyo canım.tabiki gönülden söylüyorum senin hamilelik haberin beni çok sevindirecek inanki.bende 27 yaşındayım 3 senedir istiyoruz.Allah büyük bizde birgün anne olacağız inş.burada sizlerle konuşmak bana çok iyi geliyo iyiki varsınız canlarımopuyorumnanaktan
bunu yaşamayan anlamıyo canım.tabiki gönülden söylüyorum senin hamilelik haberin beni çok sevindirecek inanki.bende 27 yaşındayım 3 senedir istiyoruz.Allah büyük bizde birgün anne olacağız inş.burada sizlerle konuşmak bana çok iyi geliyo iyiki varsınız canlarımopuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?