Aşılama Ekim ayında aşılama olacaklar buraya

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
kızlar nasılsınız yeni girebildim bu gün misafirim var kızlar ya rahim flimi cektirdinizmi cok acılıymış ben cok korkuyom ağrısız olan flim yokmu

inş Allaha dua ediyorum tüpbebek ve aşılamaya gerek kalmadan hepimiz hamile kalırız.

kız emine tüp bebekte çok canı yanıyomu insanın uyuşturmadan yumurta topluyolar dimi

kızlar nasılsınız yeni girebildim bu gün misafirim var kızlar ya rahim flimi cektirdinizmi cok acılıymış ben cok korkuyom ağrısız olan flim yokmu

canım bek çektirdim bizim burda 300 tl çekmişlerdi. kendini hiç kasma kasarsan zor oluyo . rahım önüne bişey yerleştirıyolar. onu takarken bıraz acıyo sonrası kolay. gözünü korkutmayalım. tüplerde hafıf tıkalılık varsa o sıvı onuda açıyomuş hatta film çektirden sonra hamille kalanı bile duydum. kendini sıkma önemliolan o

canım ben sana benimkinin nasıl çekildiğini anlatıyım hastaneye gittik doktor ben anestezisiz çekerim sadece ağrı kesici iğne yaparım dedi bende tamam dedim iğneyi vurundum yarım saat içinde hsg çekilmesi lazım dedi tamam dedik yarım saat bekledik ,sonra beni odaya aldılar tam üzerimi çıkardım masaya yatıyordum elektrikler gitti , hastanede jeneratör var ama film makinesini jeneratör çalıştıramazmış eeeee ilacın etkisi geçiyor dedik bizim elimizden gelen bişey yok dediler sinir küpüne döndük tam 15 dakika sonra elektirikler geldi ama benim vurunduğum iğnenin etkisi geçti tekrarda vuramazlar ve ben ağrılı bir şekilde film çektirdim zaten tüm aksilikler beni bulur doğum sancısı nasıl bilmem ama ben ona benzettim şiddetli adet sancısı ama inşallah sen benim gibi olmazsın ben tüm tesadüflere rast geldimmafoldumben

inş Allaha dua ediyorum tüpbebek ve aşılamaya gerek kalmadan hepimiz hamile kalırız.
amiiiiiiiiiiiiin inşallah.
kız emine tüp bebekte çok canı yanıyomu insanın uyuşturmadan yumurta topluyolar dimi
yok canım uyuşturuyolar uyandıktan sonra çok ağrım olmuştu.

valla seni seni korkutmak istemem ama benimki çok ağrılı olmuştu.bazıları hiç ağrı olmadığını söylüyor.demekki buda kişiden kişiye değişiyo.

ah anam ah

ben o kadar acıya dayandımki herkez dioki sen nomal doğumu rahat yaparsın. bi tane dr um vardı ismini açılklamim 1 yıl boyunca beni oyaladı ben eşime bakın dedikce hep hatayı bende aradı bana yanlış tedaviler uyguladı.saçma sapan ilaçlar verdı bana.. Sonunda rahim içinde yapışıklık denilen şeylerden oluştu.... ve arkadaşlar beni kürtaj odasına aldılar. orda kürtaj olur gibi içindeki şeyleri çektıler . ben o gunu hiç unutmuyorum.hiç iğne yapmadılar. . sadece ağrı kesıcı hap iç dedi ve aç gel dedi. aç karna hapı içtim ve gittim sonuç çıkarken bayıldım. doktor bana dioki sen normal doğu çok rahat yaparsın.Allah bizi ticaret ruhu olan doktorlardan korusun.

beyzanur seninde kasıkların ağrıyomu böyle baskı yapar gibi bir ağrı oluyo arada yumurtlama günlerimizya bende hep olur sendede oluyomu.

evt ondan ya dün ilk defa beraber olduktan sonra rahmin içi kesilmişl gibi acıyo halada acıyo niye anlamadım. ama kasıklar yumurtaldığın için ağrıyo beraz sıvıda geliyomu

beyaz sıvıda geliyo canım.niye hala ağrıyo acaba hııııııııı açılışı akşam yaptınızya ondandır fazla mı yüklendiniz kız:kedi::jeyyar::roflol:

merhaba kızlar çok yorgundum uyuyakalmışım çok yoruluyorum bu aralar ya bende her ay adetime yaklaşırken kasık ağrısı ve gögüs ağrısı olurdu şimdi o yok veo beyaz akıntı fazlalaştı ya ümitlenmek istemiyorum ama değişik oldum bu ay hayırlısıCADIARZU

beyzanur eşinin tavrı nasıl bebek konusunda.

eşim çok istiyo bebek sahibi olmayı sorun onda diyede çok üzülüyo. ben teselli ediyorum ama erkeklik gururu varya . ezik hissediyo kendini bu konuda

sıvı gelmeside iyiymiş yumurtalama belirtisi benımde gelmeye başladı hayırlı inş
bu ay doğal yoldan olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…