Aşılama Ekim ayında aşılama olacaklar buraya

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Selam kızlar.......

Hatice canım çok tebrik ederim. Allah hayırlısıyla kucağına almayı, sağlıkla büyütmeyi nasip etsin.

Kızlar sıra bizlerde................

ya emine ben çok duygulandımm. utanmasam ağlıycam işyerimde. ya ben hamile birini duyunca çok sevınıyorum. hemen ümitleniyorum. canım Allah bütün hamilelerin bebeklerini bağışlasın ve hayırlı bir şekilde kucaklarına almayı nasip etsin.

emine yapalım mı aşılamayı ya üfffffffff Allahım yardım et bana

sancıx hoşgeldın canım

ben çıkıyorum arkadaşlar iyi aşkamlar yemek yapmam lazım eminecim iyi akşamlaropuyorumnanaktan

beyzanur ben yaptırıcam canım gerçi şu an böyle diyorum adet olunca fikirlerim değişiyo.ooooff gerçekten kafam karıştı.

dağıldık yine kızlar akşam oldu herkes yemek telaşına düştü ben daha işte olduğum için burdayım yoksa bende yemek yapmaya başlamıştım.bugull sen yemek yapmıyomusun.

tamam canım görüşürüz yarın iyi akşamlar.benim 4 yumurtam oluşmuştu yarın detaylı konuşuruz bye.

herkese iyi akşamlar kimse kalmamış bende çıkıyom herkeze iyi çalışmalar
herşey bebek için mücadeleye devam

Kızlar hepinize samsundan kucak dolusu sevgiler.
Meral ablamlardayız, hemen topiğimizi açtımki birde ne göreyim.Hatice hamileymiş.Hatice canım çok çok tebrik ediyorum.ınşallah listemizde hamiş olmayan kalmayacak.
Kendinize iyi bakın.Bayys

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…