Aşılama Ekim ayında aşılama olacaklar buraya

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

tesekkur ederim canim.
insallah bu sene listemiz komple hamilelerle dolacak.
samsunda havalar nasil? iyi vakit geciriyo musun?

ne olsun canım çalışıyorum.ben çıktım sen gelmişsin sen çıkmışsın ben geldim birbirimizi yakalayamadık bir türlü.

iyiyim canım ne olsun işte...Ögleden sonra misafirlerim var..Bi yandan kek yapıyorum,bi yandan temizlik ha bu arada sabahın 7sinde börekle ugraşıyordum.Gel sende beraber oturalım.....Sen nasılsın canım

iyiyim vanım eşimi gönderdikten sonra biraz uyudum ama işim var buğun ağda yapıcam :kedi: ve akşama kayınbabam yemeğe ğeliyor

kolay gelsin canım ama ben adetliyken çok mecburi olmadıgı takdirde agda yapılmaz diye biliyorum.Dinen abdestsiz yani cünüp veya ayhalinde vucutdan kıl almak caiz degilmiş.Ben bunu ögrendigimden beri dikkat etmeye çalışıyorum.Yinede sen bilirsin tatlım

çok şükür iyiyim bende çalışıyorum sen evde ben işte ama seninki daha iyi bence bazen diyorum çalışmasaydım ev hanımı olsaydım gerçi oda sıkıyo beni of of beni herşey sıkıyo.keşke gelebilsem ne güzel olur dimi.altın gününmü var kızkaydirigubbakcemile3

iyiyim vanım eşimi gönderdikten sonra biraz uyudum ama işim var buğun ağda yapıcam :kedi: ve akşama kayınbabam yemeğe ğeliyor

bizim uykucu şirine kalkmış.merhabalar efendim nasılsınız bugün inş. iyisinizdir.kız senin adetin bittimiki ağda yapıyosun.

onu bende duymuştum dur bi araştırıyım eee siz nasılsınız canlarsositososito

emine gel kız altın degilde para günüm var ama bu o degil kuran felan okuyoruz.Sonra ev isteyene ev, evlat isteyene evlat vs.. dualar yapıyoruz.ınan dilimde hep sizler varsınız.inş. olacak inanıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…