Aşılama Ekim ayında aşılama olacaklar buraya

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
banane artık ne yaparlarsa yapsınlar ben karışmıyorum transfere gitmeden oturma odasına yatağımı yapıcam eve gelince 3 gün yatıcam akşama yemeği hazır getiricek öğlenede hazır yiyicem artık bana böyle bakmak zorunda :umursamaz:

aynen katiliyorum sana. hatta daha fazla yat bence.annene haber verdirmiyo madem onun kadar iyi bakmasi lazim sana.hazir yemeklerden ev yemegi yapan yer varsa ordan ye canim. senin saglikli beslenmen lazim.her vitaminden almalisin.

aynen katiliyorum sana. hatta daha fazla yat bence.annene haber verdirmiyo madem onun kadar iyi bakmasi lazim sana.hazir yemeklerden ev yemegi yapan yer varsa ordan ye canim. senin saglikli beslenmen lazim.her vitaminden almalisin.

öyle yapıcam kızlar hiç merak etmeyin ben 1 hafta çektim onada çektiricemkaydirigubbakcemile5

herkese iyi akşamlar emine umarım güzel şeyler olmuştur belki yarın konuşamayız yarın saat gece on buçukta çatlatma iğnesi vuruyorum bana dua edin olurmu pazartesi sabah erkenden gidiyorum yumurtaları vermeye hoşçakalınopuyorumnanaktan

HATıCE ÇOK YOĞUNUM YAZMAYA FIRSAT BULAMDIM CANIM ıYıYıM ÇOK SAOL

ALEYNA bütün dularımız senle canım inş guzel haberler verırsın bızlere

muayenem iyi geçti kızlar herşey notmal gözüküyo bütün tahlileleri yeniden istedi eşimden ve benden salı günü tekrar gidicez.aleyna sen naptın canım son durum nedir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…