Aşılama Ekim ayında aşılama olacaklar buraya

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
muayenem iyi geçti kızlar herşey notmal gözüküyo bütün tahlileleri yeniden istedi eşimden ve benden salı günü tekrar gidicez.aleyna sen naptın canım son durum nedir.

hadi bakalım her zaman bu ay güzel haberler bekliyorum senden inş.

iyiyim canım kendimi bomba gibi hissediyorum pazartesi bi sürü bebeğim olacak çarşambada bebeklerimi almaya gidicem pozitif düşünmeliyim pozitif olsun hihoyyyt

kızlar ben bu doktoru sevdim çok ilgilendi bizimle herşeyi tek tek sordu ilk defa gidiyorum buna inş. bu doktor vesile olur bebişimin gelmesine Allahın izniyle.

muayenem iyi geçti kızlar herşey notmal gözüküyo bütün tahlileleri yeniden istedi eşimden ve benden salı günü tekrar gidicez.aleyna sen naptın canım son durum nedir.

çok sevindim canım inşallah hamile kalıcam sizide teker teker arkamdan sürüklüycem :teytey::dance:

aferın kız aleyna sen çözdün bu işi
emıne inşl bu ay ikinizden guzel hamiş haberleri bekliyoz

kızlar hastanın duası geçermiş ya burnumu sile sile ,,,,,,gözlerim aka aka size dua ediyorum senağlama :roflol: inş. olsun artıkkkk

hadi bakalım her zaman bu ay güzel haberler bekliyorum senden inş.
sağol canım benim ya iyiki tanımışım sizleri birbirimize yaptığımız gönülden dualarımızı Allah görüyo inş. kabul eder rabbim bu ay hepimiz hamiş olarak listeye geçeriz inşallaaaaaaaaaaaaahhhhhh.
iyiyim canım kendimi bomba gibi hissediyorum pazartesi bi sürü bebeğim olacak çarşambada bebeklerimi almaya gidicem pozitif düşünmeliyim pozitif olsun hihoyyyt

çok sevindim canım moralinin yüksek olmasına hep böyle ol.transfer sırasında öyle güzel duygular sarıyoki insanın içini anlatamam yaşaman lazım,doktor transferi yaptıktan sonra bana eveeeet bebekler içeride dediği anda çok mutlu olmuştum ama kısmet değilmiş inş. senin bebekler 9 ay boyunca orda kalır 9 ay sonrada kollarında olur Allahın izniyle inşallah.

Aleyna hep böyle görücem seni güçlü ol bakem......Bebişlerde güçlü olur tutar bırakmaz seni üçü beşi birden

güzel dilekleriniz için hepinize çok teşekkür ediyorum inanın hepinizi çoook seviyorum.beyzanur inş senden bu ay güzel haberler alırız canım.ben çıkıyorum iyi hafta sonları hepinizi öpüyorumopuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…