Aşılama Ekim ayında aşılama olacaklar buraya

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
kızlar bakın pazartesi sabah 9 buçukta toplanıyor ona göre ben hastanedeyken dua edin bana herşey iyi gitsinbenneyaptımki

güle güle canım durmak yok yola devamkaydirigubbakcemile3hihoyyyt

Dün gece bana gelen sana gelsin babında habire sarıldım ama tık yok bulaşmadı bir türlü şu grip yahu o kadar ugraştım hala turp gibi benimki

Son düzenleme:
saol eminem inşallah bu ay hamiş kalırım ve inş senın ve aleynanın tedavısı olumlu sonuçlanır canım.

Allahım inş burdaki bütün kızlar hamiş kalır. amin

hoşçakal eminem öpmedim bulaşır felan bu grip

kızlar bende çıkıyorum birazdan benim herif gelir kahvaltı hazırlıyım ona herkesi öptümopuyorumnanaktan özlemay hariç grip felan bulaşır kaydirigubbakcemile3

özlemay sen napcan bir tedavı falan düşünüonmu yakında yoksa doğal yola devammı

canım benim bünyem hassas ilaçlar maffediyor o yüzden istemiyorum.inan ekimden bu yana daha bu ay düzene girdim.Adetten geçtim hala igne yerlerim acıyo....Ben istemiyorum ama eşim yaptıralım diyor kendi gelmezse bahara dogru düşünüyorum

yok canım
ben bir kıez aşılama yaptırdım olmadı. benım eşimde hareket sorunu var şuanda ilaç kullanıyo .bitince 2 aşılamayı yaptırcaz yada yaza kadar bekleyip tüp yapcaz

yok canım
ben bir kıez aşılama yaptırdım olmadı. benım eşimde hareket sorunu var şuanda ilaç kullanıyo .bitince 2 aşılamayı yaptırcaz yada yaza kadar bekleyip tüp yapcaz

hayırlısı olsun canım sigortanız varmı bayagı pahalı bu tedaviler çünkü

var canım çok şükür. bende bıktım ilaçlardan doktor yüzü bile görmek istemiyorum ama muhtacız bi şekılde.yaşımız gidiyo . bende zaten hap içme sorunu var

var canım çok şükür. bende bıktım ilaçlardan doktor yüzü bile görmek istemiyorum ama muhtacız bi şekılde.yaşımız gidiyo . bende zaten hap içme sorunu var

tabiii canım haklısın ne yapalım bizimde imtihanımız bu şekilde olcak herhalde çevrene baksana dertsiz insan yok Yaradanı unutmayalım diye herkes ufak büyük sorunlarla ugraşıyor daha kötüsüde olabilirdi çok şükür halimize

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…