Aşılama Ekim ayında aşılama olacaklar buraya

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
herkes nerde bugün aleynaa niye hiç girmiyon kız.akşam benim işten çıkış va:umursamaz:ktimde gelirsiniz herhalde

evet ya aleyna yok bugün başka topikde bi tatsızlık yaşamış ondan galiba uzak duruyor

canım geliyorum kimse yok çıkıyorum geliyosunuz ben bu işten bişey anlamadım.aleyna başka topikte tatsızlık yaşadıysa buraya niye gelmesin ki sorumlusu bimiyiz yani.

emine meraba canım nasılsın
akşam guzel geçtı bol bol dua ettım herkeze senın adınla da dua ettım Yaradan inş kabul eder.

merhaba kızlar biraz önce tahlil sonuçlarımı aldım malesef yine negatif napıcam ben şimdi çok umutluydum mafoldumben mafoldumben mafoldumben

canım geliyorum kimse yok çıkıyorum geliyosunuz ben bu işten bişey anlamadım.aleyna başka topikte tatsızlık yaşadıysa buraya niye gelmesin ki sorumlusu bimiyiz yani.

haklısın eminem denk gelemedik bugün .......Aleyna nın canı sıkıldıysa belki bugün fazla nete girmemeyi tercih etmiştir.Gelse iyi olurdu konuşurduk bilmiyorum bugün hiç görüşmedik. neyse pazartesi görüşürüz inş.. iyi istirahatlar sana canım

Allah kabul etsin beyzanurum benim için dua ettiğin içinde ayrıca teşekkür ederim bende özellikle ismini söyleyerek sana ettim rabbim kabul eylesin.

merhaba kızlar biraz önce tahlil sonuçlarımı aldım malesef yine negatif napıcam ben şimdi çok umutluydum mafoldumben mafoldumben mafoldumben

canım ya ne desem bilemiyorum .seni çok iyi anlıyorum bitanem çünkü benimde ilk aşılamam tutmadı çok kötü oldum hatta benim tüp bebekte tutmadı Rabbimin vardır bir bildiği bizim için hayırlı olan vakti ancak o bilir.isyan etmeden ağla rahatla bitanem bunun başka yolu yok çünkü.ama yinede çok yıpratma kendini.canım mutlaka birgün bizde anne olacağız bunu yürekten istiyorum ve inanıyorum.bak bizler yanındayız yanlız değilsin dök içini rahatla bitanem.

ne hayallerim vardı tahlili bile eşimden gizli yaptım ki ona sürpriz olsun diye gerçekten de sürpriz oldu biraz önce arayıp anlattım çok üzüldü konuşamadı bile ben şimdi kendimi mi onu mu teselli edeyim

offfffff offffff üzülme demek saçma anlamsız ne denirki emegimiz çabamız uçup gidiyor engel olamıyoruz..Canım biz de hakediyoruz anne baba olmayı ama bunun zamanı Yaradanın elinde bakarsın bi süprizle geliverir ansızın yinede fazla yıpratma kendini üzülsekte yine kaderin önüne geçilmiyor bu sıkıntılarımız son olur inş...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…