canım geliyorum kimse yok çıkıyorum geliyosunuz ben bu işten bişey anlamadım.aleyna başka topikte tatsızlık yaşadıysa buraya niye gelmesin ki sorumlusu bimiyiz yani.
emine meraba canım nasılsın
akşam guzel geçtı bol bol dua ettım herkeze senın adınla da dua ettım Yaradan inş kabul eder.
merhaba kızlar biraz önce tahlil sonuçlarımı aldım malesef yine negatif napıcam ben şimdi çok umutluydum mafoldumben mafoldumben mafoldumben
canım ya ne desem bilemiyorum .seni çok iyi anlıyorum bitanem çünkü benimde ilk aşılamam tutmadı çok kötü oldum hatta benim tüp bebekte tutmadı Rabbimin vardır bir bildiği bizim için hayırlı olan vakti ancak o bilir.isyan etmeden ağla rahatla bitanem bunun başka yolu yok çünkü.ama yinede çok yıpratma kendini.canım mutlaka birgün bizde anne olacağız bunu yürekten istiyorum ve inanıyorum.bak bizler yanındayız yanlız değilsin dök içini rahatla bitanem.
merhaba kızlar biraz önce tahlil sonuçlarımı aldım malesef yine negatif napıcam ben şimdi çok umutluydum mafoldumben mafoldumben mafoldumben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?