Aşılama Ekim ayında aşılama olacaklar buraya

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

inan ne diyeceğimi bilmiyorum tamam şimdiye kadar hep umudum oluyodu sonra hüsranla bitiyordu ama bu sefer aşılama olduğu için ne bileyim tamamdır gibi geliyordu o yüzden bu kadar yıkıldım içimden kimsenin olmadığı bi yere gidip boş boş oturmak hıçkırarak ağlamak geliyor

smnr cim ilk aşılamada hep böyle hayal kırıklığı yaşanıyo.ama ikinci için yine bi umut doluyo insanın içine.hiç moral bozmadan 2.ye hazırlan üzüntü yumoşları etkiler.ben de hissettiklerini yaşamıştım ama şimdi 2. aşılamanın sonucunu bekliyorum

canım sen şimdi ağla hıçkıra hıçkıra eşin gelene kadar tplanırsın. ağlamadan insan rahatlamıyo . inş doğal yoldan olur canım sizde ne gibi sorun vard

valla canım şuan ikinci bi aşılamayı hiç düşünmüyorum hatta uzun bir süre doktora gitmeyi bile düşünmüyorum çok yıprandım bunaldım biraz kafa dinlemem lazım gerçekten de ne kadar zormuş dediğin gibi yaşayan bilir acısını

canım sen şimdi ağla hıçkıra hıçkıra eşin gelene kadar tplanırsın. ağlamadan insan rahatlamıyo . inş doğal yoldan olur canım sizde ne gibi sorun vard

canım benim sorun da bu işte eşimde de ben de hiç bir sorun olmaması bu bile insanı öyle yıpratıyorki bi sebep yok şundan olmadı diyebileceğimiz hiç bir şey yok zaten doktor sebepsiz infertilite diye teşhis koymuştu

geçen sitede okumuştum üstüste yapılan 3 aşılama şansı yükseltiyomuş.bence bırakma.bebişini kucağına aldıktan sonra dinlersin kafanı.ben 2 yıldır tedavi görüyorum bu iki yıl içinde 2 düşük yaptım ama yinede bırakmıycam

ne kadar güzel azimli ve kararlısın ama ben çalıştığım için ve işlerim de çok yoğun olduğu için hastane köşelerinde dolanmak zor oluyor biraz da bundan yoruldum inş azminin karşılığını alırsın canım

amin canım itek benim değil tüm isteyenlerin çabası boşa gitmez inşallah bende çalışıyrm o yüzden özele gidiyrm 6 dan sonra okuldan çıkınca. sen kendini dinleme aşamasında inşallah doğal yoldan hamile kalırsın

inş canım inş umarım öyle olur hepinizden Allah razı olsun içimi rahatlattınız iyiki varsınız SİZİ ÇOOOOOOOOOOOOOK SEVİYORUM...

canım ben bugüne kadar 5 doktora gittim hepside sebepsiz dedi bu ay 6.doktora gittim laparoskopi yaptı sebebi buldu Allahın izniyle.

laporoskopi hsgden ne farkı var bide sebep neymiş

laparoskopinin hsg den çok farkı var netten bi araştır istersen.sebep sol tüpümde yapışıklık varmış açmışlar rahimde endometrium oluşmuş klamidya enfeksiyonu geçirmişim bu enfeksiyon kısırlığa sebep oluyomuş yani rahime ve tüplere zarar veriyomuş canım.doktorum tam vaktinde yapmışız dedi biraz daha geç kalınsaydı tahribatın geri dönüşü olmayabilirmiş.şimdi 3 aylık bir ilaç tedavisi uygulayacaklar tedaviye cevap verirse doğal yoldan hamile kalabilirmişin yok cevap vermezse tüp bebeğe geçmeden aşılama ile gebelik elde ederiz dedi doktorum.

şunuda söyleyeyim eğer bu laparoskopiyi yapılmasaymış doktorum ne aşılama ne tüp bebek ile gebe kalamazdın diyo.ben bu doktora 2.aşılamayı yaptırmak için gittim fakat doktorum önce iyice araştırmak istediğini söyledi. Çok şükür Rabbime beni bu doktorla karşılaştırdığı ve şifa verdiği için.

inşallah bu ilaç tedavisiyle herşey yoluna girer hamiş haberini alırız

inşallah canım yaaa bende bunu çok istiyorum doğal yoldan hamile kalmak istiyorum Rabbimin yardımıyla bu tedavi yolunda gider inşallah.bu arada sen yenisin galiba öyle konuştuk gittik farkında olmadan hoşgeldin aramıza canım.kendinden bahsetsene biraz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…