Aşılama Ekim ayında aşılama olacaklar buraya

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
ben sizleri hep takip ediyorum ama çok yazanlardan değilim.ama o kadar umut oluyoki bu sayfalar bana.bende 2yıldır çocuk için uğraşıyorum 2 düşük yaptım erken haftalarında.2. aşlamamın sonucun bekliyorum.adet günüm bugün ama inşallah teşrif etmez kırmızılar

eski doktorum bana yanlış ilaç vermiş bünyem de yan etki yaptı ve yapışıklık oluşmuştu.ben kürtaj gibi aldırtmıştım

canım inşallah 2 aşılamandan olumlu sonuç alırsın

Canım aramıza hoş geldin.İnşallah en yakın zamanda hamile kalırsın.

opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan AŞILAMA, TÜP veya DOĞAL YOLDAN deneyecek güzel anne adaylarıopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

İsim................................Kaçıncı deneme............................kullanılan ilaçlar................................... beklenen adet tarihi

boncuk1985.............3.aşılama...................?????.......................................17 ekim hamilemiz :CüvCüv::CüvCüv:

adalex........................1.aşılama....................klomen, pregon........................1kasım hamilemiz :CüvCüv::CüvCüv:

cansam.........................1.aşılama.......................?????................................. 18kasım hamilemiz :CüvCüv::CüvCüv:

aylinda.......................DOĞAL YOLDAN.................klomen+çatlatma iğn............2 aralık hamilemiz :CüvCüv::CüvCüv:

sulecik.......................DOĞAL YOLDAN..........................................................2 aralık hamilemiz :CüvCüv::CüvCüv:

canavar45.....................2.aşılama.....................................????.......................25 kasım hamilemiz :CüvCüv::CüvCüv:

nihalcan.........................DOĞAL YOLDAN......................................................29 aralık hamilemiz :CüvCüv::CüvCüv:

Marall...................... 1.Tüp Bebek ................................?????...........................15ocak hamilemiz :CüvCüv::CüvCüv:
enerjik.......................2.aşılama......................................?????.........................16ocak hamilemiz :CüvCüv::CüvCüv:

pike.........................DOĞAL YOLDAN.......................İncirkürü.........................26 aralık hamilemiz:CüvCüv::CüvCüv:

Hatice27..................2.aşılama.................................?????..............................26 ocak hamilemiz:CüvCüv::CüvCüv:

pulsargulsen.............1.tüp bebek..................................................................10 şubat hamilemiz:CüvCüv::CüvCüv:

sancux....................1.tüp Bebek...............................................................23 şubat hamilemiz :CüvCüv::CüvCüv:

Tropheus.........................1.aşılama.......................??????..............................24şubat hamilemiz :CüvCüv::CüvCüv:

beyzanur55...............yumurtlama takibi........................?????...........................?????

esinte.......................1.tüp bebek............................??????................................????

smnr......................DOĞAL YOLDAN..................................................................????

emineu......................DOĞAL YOLDAN...............................................................?????

aleyna222....................DOĞAL YOLDAN........................................................?????

ozlemay......................DOĞAL YOLDAN.........................................................?????

nergis55....................1.tüp bebek..........................gonal f...................................????

bugulll......................1.tüp bebek.............................??????.....................................???

nazenin28...................1.tüp bebek................................?????................................????

dalia..........................3.aşılama..............................????.......................................????

kumsal.....................1.aşılama...............................????.......................................????

jbase..........................2.aşılama............................?????.................................26şubat

nergis ve beyzacım çok teşekkür ederim inşallah isteyen herkese sabırlar tükenmeden verir rabbim

o muayenede yapışıklık varsa gözüküyoda o yuzden
bence o mueyenede belli olmuyo canım bunu sana kim söylediyse yanlış söylemiş eğer belli olsaydı benim yapışıklık bugüne kadar çoktan belli olmuştu.
eski doktorum bana yanlış ilaç vermiş bünyem de yan etki yaptı ve yapışıklık oluşmuştu.ben kürtaj gibi aldırtmıştım

ilacın yan etkisiyle yapışıklık oluşmaz canım sana bu bilgileri kim verdiyse yanlış vermiş.hem yapışıklık nasıl kürtaş gibi alınıyo anlamadım öyle bişeyde yok bence.

canım eminem bende ilaçlardan oluştu. sonra doktor onu kürtaj olur gibi çekti içerden

canım gerçekten böyle bişey duymadım çok tuhaf geliyo bana bu işte bir gariplik var.netten bi araştır istersen yapışıklık böyle açılıyomu diyelimki açılıyo o doktora ne kadar güveniyosun ya açılmadıysa bazı doktorlar çok bilinçsiz bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…