Aşılama Ekim ayında aşılama olacaklar buraya

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
iyi gidiyo canım.ya benim canım aleynaya sıkıldı böyle habersiz gitti bidahada girmedi çok kırıldım ona.

canım ben çıkıyorum pazartesi görüşmek üzere iyi tatiller öpüldün opuyorumnanaktan

Kızlar dalia arkadaşımızda hamileymiş.Kendisini çok çok tebrik ediyoruz.Allah tamamına erdirsin.opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan AŞILAMA, TÜP veya DOĞAL YOLDAN deneyecek güzel anne adaylarıopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

İsim................................Kaçıncı deneme............................kullanılan ilaçlar................................... beklenen adet tarihi

boncuk1985.............3.aşılama...................?????.......................................17 ekim hamilemiz :CüvCüv::CüvCüv:

adalex........................1.aşılama....................klomen, pregon........................1kasım hamilemiz :CüvCüv::CüvCüv:

cansam.........................1.aşılama.......................?????................................. 18kasım hamilemiz :CüvCüv::CüvCüv:

aylinda.......................DOĞAL YOLDAN.................klomen+çatlatma iğn............2 aralık hamilemiz :CüvCüv::CüvCüv:

sulecik.......................DOĞAL YOLDAN..........................................................2 aralık hamilemiz :CüvCüv::CüvCüv:

canavar45.....................2.aşılama.....................................????.......................25 kasım hamilemiz :CüvCüv::CüvCüv:

nihalcan.........................DOĞAL YOLDAN......................................................29 aralık hamilemiz :CüvCüv::CüvCüv:

Marall...................... 1.Tüp Bebek ................................?????...........................15ocak hamilemiz :CüvCüv::CüvCüv:
enerjik.......................2.aşılama......................................?????.........................16ocak hamilemiz :CüvCüv::CüvCüv:

pike.........................DOĞAL YOLDAN.......................İncirkürü.........................26 aralık hamilemiz:CüvCüv::CüvCüv:

Hatice27..................2.aşılama.................................?????..............................26 ocak hamilemiz:CüvCüv::CüvCüv:

pulsargulsen.............1.tüp bebek..................................................................10 şubat hamilemiz:CüvCüv::CüvCüv:

sancux....................1.tüp Bebek...............................................................23 şubat hamilemiz :CüvCüv::CüvCüv:

Tropheus.........................1.aşılama.......................??????..............................24şubat hamilemiz :CüvCüv::CüvCüv:

dalia..........................3.aşılama..............................????.............................26 şubat hamilemiz :CüvCüv::CüvCüv:

jbase..........................2.aşılama............................?????.................................26şubat

beyzanur55...............yumurtlama takibi........................?????...........................?????

esinte.......................1.tüp bebek............................??????................................????

smnr......................DOĞAL YOLDAN..................................................................????

emineu......................DOĞAL YOLDAN...............................................................?????

aleyna222....................DOĞAL YOLDAN........................................................?????

ozlemay......................DOĞAL YOLDAN.........................................................?????

nergis55....................1.tüp bebek..........................gonal f...................................????

bugulll......................1.tüp bebek.............................??????.....................................???

nazenin28...................1.tüp bebek................................?????................................????

kumsal.....................1.aşılama...............................????.......................................????

Son düzenleme:
merhaba arkadaşlar aranıza yeni katıldım benide aranıza alırmısınız bilmiyorumkismilekaydirigubbakcemile3

Kızlar dalia arkadaşımızda hamileymiş.Kendisini çok çok tebrik ediyoruz.Allah tamamına erdirsin.opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

sagol canim benim darisi senin,eminenin,aleynanin,beyzanurun,esintenin,nazenin,ozlemayin,bugullun basina insallah
ekim ayinda sizlerle birlikte baslamistim ama yumurtalarim fazla gelistigi icin asilamam iptal edildi 1.asilamam kasim ayinda oldu 1.yumurta 24.milyon sperm malesef NAGATIF
2.asilamam ocak ayinda oldu 2.yumurta 36.milyon sperm cok umutluydum ama oda olmadi malesef 3. ve son asilamamda bu ay 1.yumurta ve 14 milyon sperm doktor asilamami 2 dakikada yapip beni hic yatirmadan kaldirmisti inanilmaz sinir olmustum alsanaalsanasmile bu asilamadan hic ama hic umudum yoktu hatta kendimi tatil donusu tup bebege hazirlamistim ne belirti nede bir isaret Rabbim ol dedi ve cok sukur oldu insallah Rabbim sagsaglim kucagimiza almayi da nasip eder :Saruboceq:
darisi sizlerin tum isteyenlerin basina insallahhhhhhhh :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

tabi hoş geldin canım aramıza sizde sorun ne a.s.a.s.

hoşbulduk canım biz 2 aşılama denedik 2 tüp bebek yaptırdık ama kısmet olmadı 1 sene beklemeyi düşünüyoruz seni çok öpüyorum canım benimkaydirigubbakcemile3

Son düzenleme:
ben sizin yazdıklarınızı üye olmadan önce sürekli okurdum bu topiği çok beğeniyordum bende katılayım dedim akşam üye oldum, çok güzel biryermiş herkes derdini paylaşıyor burda sizi çok iyi tanıyorum

opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

a.s.a.s.a.s.canım öncelikle çok tebrik ederim hayırlı ugurlr olur inş. bebegin........Gerçekten çok sevindim Rabbim verecek olunca ne olursa olsun nasip oluyor degilmi....Bizlerede umut oldun 2. aşılamaya sıcak bakıyorum sayende....Ayrıca duanda bana da yer verdigin için Allah razı olsun senden canım sag salim melegini kucagına alman dilegiyle kendine iyi bak ve bizi unutma teyzeleri olarak yegenimizden haber almak hakkımız degilmi ama :1hug::1hug::1hug:

zeynep canım aramıza hoşgeldin artık seninde derdini paylaşırız umutma yalnız degiliz çevremizde bizi anlamayan bir sürü kişi var napalım buda kaderimiz bende buraya gelince rahatlıyorum inan sanada iyi gelecek

günaydın kızlar

zeynep arkadaşın aramıza hoşgeldin inşallah en yakın zamanda sende bebişine kavuşursun

canımmmmm benim çok sevindim Allah kucağına almayıda nasip eder darısı bizim başımıza

kızlar karar verdim mart ayında birkez daha aşılama yaptırcam
dalia sen beni heyecanlardırdın inş 2, aşılamamda hamış kalırım ve hepimiz kalırız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…